Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 19, 11:29)

Nenusukant į šoną, tiesia linija assa.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
la_unika

Keista net smile.gif Bet dar nenaudosiu OV testuku.. kita savaite bandysiu smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar aš prisisvaigau ar tikrai kažkur skaičiau, kad antroji ciklo pusė neturėtų būti trumpesnė nei pirmoji? g.gif

Joo, kažką pripaisčiau... doh.gif pagooglinau ir supratau biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 19 spalio 2012 - 11:09
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 19, 09:01)
Labas rytas  4u.gif

Aha tikrai, kur ND? Gali būt, kad esi jau po O unsure.gif
Atsakyti
Lalabamba

Pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif aš BT matavimus laikinai atidedu, nes greičiausiai teks daryti LP.. taigi kaip ir nėra prasmės, kaip kad visus planavimus kuriam laikui teks atidėt..
gyd. labai apsidžiaugė kad BT matuoju, trečiadieni lėksiu pas endo spec. ir jau gausiu šiokio tokio aiškumo smile.gif
Kotytė jūs lyg taip pat darėt LP, po kiek laiko praėjus operacijai pradėjot planuot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 19, 16:19)
Laba visoms  4u.gif  aš BT matavimus laikinai atidedu, nes greičiausiai teks daryti LP.. taigi kaip ir nėra prasmės, kaip kad visus planavimus kuriam laikui teks atidėt..
gyd. labai apsidžiaugė kad BT matuoju, trečiadieni lėksiu pas endo spec. ir jau gausiu šiokio tokio aiškumo  smile.gif
Kotytė jūs lyg taip pat darėt LP, po kiek laiko praėjus operacijai pradėjot planuot?  4u.gif

Si tema apie BT matavimus mirksiukas.gif
Bukit geros atkreipkit i kitu merginu norus ir neleiskit kad sia tema perkeltu kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujiena - gal pravers ir BT matuotojoms, ir ne tik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 10 19, 17:45)
Naujiena - gal pravers ir BT matuotojoms, ir ne tik. 4u.gif

Visai neblogos informacijos galima rasti. thumbup.gif

O mano BT gražiai rieda žemyn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 10 19, 19:09)
O mano BT gražiai rieda žemyn.  doh.gif

Viskas čia dar gerai pas tave gal kokia inplantacija bus, nenusimink, per anksti dar galutiniam BT vožimuisi žemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 19, 20:11)
Viskas čia dar gerai pas tave gal kokia inplantacija bus, nenusimink, per anksti dar galutiniam BT vožimuisi žemyn  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą. 4u.gif O jei implantacija, ar nebūna staigus šuolis žemyn ir vėl aukštyn?
Atsakyti
Matau apačioj VIVĄ 4u.gif Prisiduok mergyt kaip tau 4u.gif
Atsakyti