Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

kotyte super grafikelis 4u.gif taip ir laikytis toliau wub.gif
indrajaa
milka grazaus O ir vaisingu ND 4u.gif thumbup.gif

O as norejau paklausti blush2.gif :
ar esant nestumui (po ovuliacijos) temperatura is karto pasoka virs 37?
jei pastojama, tai temperatura buna 37 virs 37, ne maziau?

gal ir kvailoki klausimai, bet ax.gif ... norisi sau suteikti vilti mirksiukas.gif

prisistatau
mano BT
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2012 10 22, 15:16)
kotyte super grafikelis 4u.gif  taip ir laikytis toliau wub.gif
indrajaa
milka grazaus O ir vaisingu ND 4u.gif  thumbup.gif

O as norejau paklausti  blush2.gif :
ar esant nestumui (po ovuliacijos) temperatura is karto pasoka virs 37?
jei pastojama, tai temperatura buna 37 virs 37, ne maziau?

gal ir kvailoki klausimai, bet  ax.gif ... norisi sau suteikti vilti  mirksiukas.gif

prisistatau
mano BT

Jo, mes kartu su *Milka* gaudom OV smile.gif man jau turetu buti ryt,poryt,siom dienom! drinks_cheers.gif
Turetu temperatura laikytis visa nestuma virs 37.. kiek as skaiciau Nestumo Biblijoj!Superine knyga,nuo pat planavymo.. viskas labai aiskiai aprasyta!
Gerai mergyt laikaisi! 4u.gif taip ir toliau! 4u.gif
Atsakyti
Ot ir nebūtinai virš 37 schmoll.gif
Po O BT visada pakyla ir laikosi iki mm. Bet tai nereiškia nėštumo. Jei mm neateina, o BT nekrenta, va tada jau galima ir nėštumą įtart 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 22 spalio 2012 - 16:22
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 22, 15:22)
Ot ir nebūtinai virš 37  schmoll.gif
Po O BT visada pakyla ir laikosi iki mm. Bet tai nereiškia nėštumo. Jei mm neateina, o BT nekrenta, va tada jau galima ir nėštumą įtart  4u.gif

Na ir turejau omeny! smile.gif Na pvz pas mane BT po OV buna 37.2 ! Ir iki Mm taip laikosi! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 10 22, 16:19)
tikiuos smile.gif

Bet dabar jau taip norisi, kad greiciau ateitu vakaras ir greiciau ryt BT pamatyciau biggrin.gif
Ir aisku NT pagadinciau  blush2.gif
Nes siandien buvo toks vos vos vos iziurimas vaiduokliukas, atsirado iskart, ne po kurio laiko, tai tik tai ir palaiko ta gera nuojauta  biggrin.gif
Na ir BT tokios nebanguojancios dar neturejau, tik neramina mazokas skirtumas tarp faziu g.gif

seemle, tyliai tyliai sveikinu ir linkiu ryskejanciu NT bei negriztanciu mmm! thumbup.gif

Kotytės grafikėliu susižavėjau. Ir aš tokio noriu! bigsmile.gif

o mano BT garantuotai nieko gero nežada.
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 10 22, 20:03)
Kotytės grafikėliu susižavėjau. Ir aš tokio noriu!  bigsmile.gif

o mano BT garantuotai nieko gero nežada.

Nu žinok pas mane gražūs grafikėliai, bet kad galas nevykęs visada būna, kad ir LABAI šauniai ant O užtaikom..... Tikėkimės gal pavyks šį kart..... mirksiukas.gif
O tau žiūriu jau teplioti pradeda..... verysad.gif bet reikia tikėtis gal tik šiaip pateplios ir praeis..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 22, 20:08)
Nu žinok pas mane gražūs grafikėliai, bet kad galas nevykęs visada būna, kad ir LABAI šauniai ant O užtaikom..... Tikėkimės gal pavyks šį  kart.....  mirksiukas.gif
O tau žiūriu jau teplioti pradeda.....  verysad.gif bet reikia tikėtis gal tik šiaip pateplios ir praeis.....  blush2.gif

Tikiuosi, kad šįkart užtikrintai užtaikėte ant O. thumbup.gif

O man tai taip, pradeda teplioti. verysad.gif Kažkaip keistai ir ankstokai net, nes temperatūra pakrenta 12 DPO ir tik prieš pat mmm, dažniausiai tą pačią dieną, pradeda teplioti. Dėl to gal daug nesijaudinčiau, jei temperatūra būtų aukštesnė. Kažkoks iš viso man šis ciklas keistas. Galbūt dėl permainų ir kelionės.
Bet reikia žvelgti tik į gerą. Pagal BT matosi, kad O man vyksta ir lyg jokių kliūčių nesimato. Tad sau ir visoms linkiu nenuleisti rankų ir svajoti, maloniai užsiimti NR ir tikėtis geriausio. thumbup.gif Vienas anksčiau, kitas vėliau, bet GANDRAI APLANKYS VISAS! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 10 22, 20:22)
Tikiuosi, kad šįkart užtikrintai užtaikėte ant O.  thumbup.gif

O man tai taip, pradeda teplioti.  verysad.gif  Kažkaip keistai ir ankstokai net, nes temperatūra pakrenta 12 DPO ir tik prieš pat mmm, dažniausiai tą pačią dieną, pradeda teplioti. Dėl to gal daug nesijaudinčiau, jei temperatūra būtų aukštesnė. Kažkoks iš viso man šis ciklas keistas. Galbūt dėl permainų ir kelionės.
Bet reikia žvelgti tik į gerą. Pagal BT matosi, kad O man vyksta ir lyg jokių kliūčių nesimato. Tad sau ir visoms linkiu nenuleisti rankų ir svajoti, maloniai užsiimti NR ir tikėtis geriausio.  thumbup.gif  Vienas anksčiau, kitas vėliau, bet GANDRAI APLANKYS VISAS!  bigsmile.gif

Žinok DPO gali kartais pasvyruoti +/- 2d kažkur skaičiau..... pas mane pačia būna 13-15DPO, bet dažniausiai 15DPO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 22, 20:28)
Žinok DPO gali kartais pasvyruoti +/- 2d kažkur skaičiau..... pas mane pačia būna 13-15DPO, bet dažniausiai 15DPO  blush2.gif

Aha, žinau, kad gali pasvyruoti. Tik kiek matuoju BT, man visada praeina 11 DPO ir 12 DPO BT krenta. Dar mano ginė sakė, kad pakilusi temperatūra turėtų laikytis ne mažiau, kaip 10 dienų. Tai šiandien džiaugiuosi tuo, kad šiandien 10 DPO ir mmm dar nėra. O ryt poryt žiūrėsim. Jei jau mmm ateina, tai geriau greičiau. Norisi iš naujo gaudyti O ir laukti kaip tavo į aukštumas kylančios BT, neateinančių mmm ir teigiamo NT. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Psirodau ir aš su savuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 10 23, 09:33)
Labas rytas  mirksiukas.gif Psirodau ir aš su savuoju  blush2.gif

Super, nebandei nt gadinti bigsmile.gif
Atsakyti