Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(anikute @ 2012 10 29, 18:08)
g.gif  Vat gali būt, kad gazą atleidau, nes priekyje esantis stabdė jau po truputį.
Nauja patirtis. Reikės mokytis naujų dalykų  cool.gif

jei prireikia atleisti gaza kai slidu-atleisk ji labai svelniai ir iskart labai svelniai ant stabdzio,jei stabdo pries tave,jokiu staigiu judesiu ax.gif O tai gali buti taip...pernai va viena mergina netoli Justiniskiu ziedo issigando autobuso,dejo per stabdzius (visai be reikalo,o issigando,nes milimetrovkes buvo ten),o buvo slidu nerealiai-masina susuko(toyota ta mazyte,nauja) ir mete tiesiai i autobusa,is masinytes priekio praktiskai nieko neliko,o autobusui net faros neskilo-tik vos ibreztas bamperis... doh.gif Buvau ten atvaziavus pas kolega kuris dirbo ant mano masinos,tai likau kuriam laikui,padejau sankryzoje kitiems autikams apsisukineti,nes pravaziavimas buvo pilnai uzblokuotas ax.gif tai va,kai slidu-atsargiai,svelniai,ramiai,kaip su kiausiniu ant galvos,kad jis nenukristu vaziuojant-ir viskas bus gerai 4u.gif

man cia vakar irgi vos audine i subine neivare...Vaziuoju Ozo gatve,is paskos "prisistroino" audine su priekaba,pries mane pradejo stabdyti nes kazkas i desine i kiema suko,as stabdau ir ziuriu kad audine jau skersa eina stabdydama... doh.gif Matyt persiko gerai,nes reikejo pamatyti koki atstuma po to laike...sulindo visi kas netingejo... lotuliukas.gif Bet man vis tiek idomu,as jau su tokiom prastom padangom ir normaliai pristabdziau,neslydau,greicio tai nebuvo didelio... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien pakeičiau padangas, vakar bandžiau surasti kur, bet visur toks ažiotažas buvo, nebeimanoma buvo iki dirbančiu servisu davažiuot, o šian prie darbo ramiai palikau servise ir vakare jau pasiemiau perauta. O ryte važiavau su vasarinem, bet man kažkaip neslydo niekur, gal kad centre nebuvo taip slidu ir visi leke kaip vasara unsure.gif
O šiaip man baisu, kad aš nesuprantu kur tas ledas, nu nera gi taip kad iš tolo blizga, atrodo kad tiesiog šlapias asfaltas, tai bijau kad nepastebesiu kur slidu iš tolo.
Langus jau gramdom , bet ir pakeisti salono filtrai veikia puikiai, greit prapučia
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 29, 18:13)
o Tu naujas visada pirkai? yra juk naudotu.. maciau saviskei po 50lt kainavo..visas su pakryskem. blush2.gif bet cia senokai buvo..

Aš irgi praeitais metais pirkau devetus, bet geram stovi, tai ir šiemet su jais važinesiu, kadangi dirbu mieste, tai nevažinėju ilgus atstumus, nustebau kad taip nedaug mokejau, kažkur apie 220-250 už visą komplektą,
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 10 29, 21:12)
atsargiai,svelniai,ramiai,kaip su kiausiniu ant galvos,kad jis nenukristu vaziuojant-ir viskas bus gerai  4u.gif

Tai kad protu viska tai suvokiam, o vat kaip atsidursi tokioj situacijoj, tai ir neaišku ka tos kojos iš streso prades daryt, automatiškai gali viską spausti greit ir staigiai
Papildyta:
lotuliukas.gif Šiandien pirma karta į servisą ejau viena ,tai kai paklause, kiek ratu turit, pagalvojau ar čia visom blondinem tokius klausimus užduoda lotuliukas.gif ,kažkaip maniau kad keičia visus, negi puse bus vasariniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 29 spalio 2012 - 19:38
QUOTE(Vėja2 @ 2012 10 29, 20:37)
Tai kad protu viska tai suvokiam, o vat kaip atsidursi tokioj situacijoj, tai ir neaišku ka tos kojos iš streso prades daryt, automatiškai gali viską spausti greit ir staigiai

Tai reikia mokytis,nuolat-kad kojos ir rankos,dar tau nesuvokus kas atsitiko,padarytu viska teisingai smile.gif Del saugumo tikrai verta 4u.gif
Papildyta:
O per tuos padangu keitimus...siandien visa vakara blaskiausi po servisus su zvakemis saujoje-nieks nenorejo ju keisti (2-ju minuciu darbas doh.gif ),nes visi su padangom uzsiknise... doh.gif Radau kazkoki servisiuka kazkomkiam uzkampyje-irgi nenorejo,nes galvojo,kad zvakiu neturiu,bet kai pasakiau kad turiu-apsieme biggrin.gif Bet jie padangom neuzsiimineja... biggrin.gif O dar norejau kad vienam garaziuke man langa sutvarkytu-jie kazkada keite pakeleja,ir nelabai teisingai langa istate-neuzsidaro jis...irgi nepavyko-su padangom uzsiknise... schmoll.gif Nu bliamba,cia tik man vienai siemet padangos nerupi... schmoll.gif Vnz,prasiblaskiau visa savo beveik laisva diena po miesta,ir nieko doro nenuveikiau... g.gif
Koroce,reiks nusipirkti zvakiu rakta-man rodos,jis netgi pigesnis,nei keitimo kaina,ir nebus tu problemu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 spalio 2012 - 20:03
teko savaitgali daug pasivazineti,visai neblogai sekesi,turint omeny kad dar ne menesio teisiu neturiu,taip dziaugiausi... bet tik spejau pasidziaugt,tai tokia baime apturejau...vaziavau is klaipedos i kauna,buvo tamsu,ir is desines fura leidosi nuo viaduko i greitejimo juosta.ir taip ji smarkiai i ja metesi,kad as salia vaziuodama pamaniau kad ileks i mane ir pradejau trauktis.aisku viskas cia sekundziu reikalas biggrin.gif o salia masina vaziavo.gerai,kad jos nekliudziau,bet taip issigandau tos furos sad.gif ji vos ten telpa i ta greitejimo juosta,ypac ant posukio..tai va,pasguodziau.

gaila,kad masinele savo nuosava gausiu tik po savaites,tiesiai ant salnu sad.gif gaila,kad taip anksti pasalo
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 10 29, 11:41)
Kas ten vyksta pas jus  unsure.gif ?

pakrantes jau uzsemtos vandenyno, gatves uzpiltos ir tt. , o audra neva dar net neprasidejo. Stebiu medi priesais nama ir galvoju kada jis nulus g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 28, 00:40)
Man siais metais nereikia mastyti apie padangu keitima-ju paprasciausiai neturiu... ax.gif  Taigi vazinesiu su tuo,kas yra,kiek iseis...smile.gif jei labai prisnigs-teks palikti astrike kieme... schmoll.gif

o as kolkas pakeiciau tik priekines ,ziemines padangas uzdejau, o galines m+s, gal nenesios labai, bent jau man sake kad taip galima, g.gif ir neturetu nesiot, nu bus matyt, jeigu jausiu kad lb negerai keisiu ir galines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 29, 17:13)
Sian isbandziau toki purskikli,, ledo tirpiklis.. kaip deziko inde.. uzpurskiau.. nuvaliau su valytuvais.. nusausianau..ir vaziavau..  thumbup.gif geris! uzeme pora min..  ax.gif
gramdyciau daug ilgiau smile.gif

bigsmile.gif g.gif sudomino. Kokioje parduotuvėje pirkot?
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 10 29, 20:38)
gaila,kad masinele savo nuosava gausiu tik po savaites,tiesiai ant salnu sad.gif gaila,kad taip anksti pasalo

Žiūrėjau orų prognozę, tai šiandien ir dar ryt šalčiau, o nuo ketvirtadienio turėtų atšilti, naktimis šalnų nebus, dieną iki 9 laipsnių šilumos, laikytis turėtų tokie orai apie savaitę mirksiukas.gif
Aš spygliuotas padangas ryt keisiuos, sekmadienį niekur nevažiavau, tai vakare nuėjau nusivalyti sniego (net praėjus savo mašiną buvau, buvo visa storu sluoksniu apsnigta, neatpažinau biggrin.gif ), nusigramdžiau stiklus, pašildžiau varikliuką (pas mane dyzelis), kad ryte užsivestų, vakare jau galvojau kaip čia seksis vairuoti. Ryte tik pašildžiau, stengiausi lėčiau važiuoti, ypač ant posūkių, sėkmingai nuvažiavau. Vakar ir šiandien ryte labai greitai atvažiavau į darbą (Vilniuje), tai pagalvojau, kad gal nemažai žmonių atosotgų pasiėmė, kažkaip mašinų ne tiek daug kaip visada pasirodė kelyje g.gif O vakar vakare mačiau nemažai avarijų...
Atsakyti
Singe ,pirkau maximoje. Jis nebrangus.. Pamenu tik ,kad 40 %nuolaida buvo auto priemonem. Del to ir paemiau biggrin.gif akropolio maximoje pirkau. Del kitu nznau smile.gif jis man atrodo ar apie 15 ar tai apie 10lt kainuoja seip. smile.gif
na man jis patiko. Jau purskiant maciau,kaip ledas tirpsta.. Greit tik valytuvus ijungiau biggrin.gif

norejau paklausti..o kaip zinot koks ten valytuvas tinka tavo masinai? Norejau nusipirkt..ale nezinau..jie man tie visi skirtingai atrodo..

Taure.. Nu laikykis.. Maciau per rusu zinias.. Kaip ten bais prasideda viskas.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 30, 11:40)
Singe ,pirkau maximoje. Jis nebrangus.. Pamenu tik ,kad 40 %nuolaida buvo auto priemonem. Del to ir paemiau biggrin.gif akropolio maximoje pirkau. Del kitu nznau smile.gif jis man atrodo ar apie 15 ar tai apie 10lt kainuoja seip. smile.gif
na man jis patiko. Jau purskiant maciau,kaip ledas tirpsta.. Greit tik valytuvus ijungiau biggrin.gif

norejau paklausti..o kaip zinot koks ten valytuvas tinka tavo masinai? Norejau nusipirkt..ale nezinau..jie man tie visi skirtingai atrodo..

Taure.. Nu laikykis.. Maciau per rusu zinias.. Kaip ten bais prasideda viskas.

Del valytuvu-eik i specializuota auto prekiu parduotuve,parinks,jie zino,kokiu reikia-nereikes paciai sukti galvos ax.gif O ir pigiau ten nei maximose,kiek pastebejau... ax.gif Siaip ant valytuvu pakuotes berods turi buti parasyta,kokioms auto,tik reikia ilgi zinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 30, 11:40)

Supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 10 29, 22:31)
pakrantes jau uzsemtos vandenyno, gatves uzpiltos ir tt. , o audra neva dar net neprasidejo. Stebiu medi priesais nama ir galvoju kada jis nulus  g.gif

Maciau foto siandien,as galvojau,kad jau viskas baigesi,o cia dar net neprasidejo?Koki veja prognozuojama audros metu?
Atsakyti