Sveikos
Šiandien pakeičiau padangas, vakar bandžiau surasti kur, bet visur toks ažiotažas buvo, nebeimanoma buvo iki dirbančiu servisu davažiuot, o šian prie darbo ramiai palikau servise ir vakare jau pasiemiau perauta. O ryte važiavau su vasarinem, bet man kažkaip neslydo niekur, gal kad centre nebuvo taip slidu ir visi leke kaip vasara
O šiaip man baisu, kad aš nesuprantu kur tas ledas, nu nera gi taip kad iš tolo blizga, atrodo kad tiesiog šlapias asfaltas, tai bijau kad nepastebesiu kur slidu iš tolo.
Langus jau gramdom , bet ir pakeisti salono filtrai veikia puikiai, greit prapučia
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 10 29, 18:13)
o Tu naujas visada pirkai? yra juk naudotu.. maciau saviskei po 50lt kainavo..visas su pakryskem.

bet cia senokai buvo..
Aš irgi praeitais metais pirkau devetus, bet geram stovi, tai ir šiemet su jais važinesiu, kadangi dirbu mieste, tai nevažinėju ilgus atstumus, nustebau kad taip nedaug mokejau, kažkur apie 220-250 už visą komplektą,
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 10 29, 21:12)
atsargiai,svelniai,ramiai,kaip su kiausiniu ant galvos,kad jis nenukristu vaziuojant-ir viskas bus gerai
Tai kad protu viska tai suvokiam, o vat kaip atsidursi tokioj situacijoj, tai ir neaišku ka tos kojos iš streso prades daryt, automatiškai gali viską spausti greit ir staigiai
Papildyta:

Šiandien pirma karta į servisą ejau viena ,tai kai paklause, kiek ratu turit, pagalvojau ar čia visom blondinem tokius klausimus užduoda

,kažkaip maniau kad keičia visus, negi puse bus vasariniu