Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Va mergaites,dar apie eco-pasiziurekit smile.gif
http://auto.delfi.lt...i.d?id=59948339
Atsakyti
Kur policija kai jų reikia unsure.gif
anikute, ačiū D laimingai baigėsi 4u.gif Būt rimtai nukirtęs, čia ne juokas ...
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 11 09, 15:00)
Oi, šiandien sužinojau ką reiškia, kai vemt norisi iš streso  doh.gif Važiavau, prieš mane kitas mašiniukas. Atvažiavom iki T sąnkryžos, užsidegė raudona, abi sustojom, rodom posūkius į kairę ir laukiam. Mūsų keliukas po vieną juostą abiem kryptim, o tas priešais po dvi ir su skiriamąja juosta. Užsidegė mums žalias. Mašiniukas priešais mane gražiai nuvažiavo, o aš pajudėjau paskum jį. Tarp mūsų atstumas gal kokie 5m ar truputį daugiau. Jis tik tik pravažiavo ir nusuko kairėn, o aš jau užvažiavau ant pirmos juostos ir pamačiau, kad antrąja paskrenda ir nė negalvoja apie tai, kad jam raudona. Myniau ant stabdžių, kad net trakštelėjo kažkas. Ir praskrido.  blink.gif Trūko ,kad dar kokį pusmetrį būčiau pajudėjus, o ne staigiai stabdžius ir vsio, tikrai dabar jums visko nepasakočiau blink.gif  Iš to streso net užgesau prie sekančio šviesoforo doh.gif Koja drebėjo, kad net sankabą pamečiau doh.gif

Mano juoda, pilkos stovi prie raudono šviesoforo.
user posted image

Zinau,kas tai yra...kazkada teko nuo pavirtimo i farsa skarbonkej labai stebuklingai issigelbeti Nemencines plente...vos pajegiau tada grizti namo,o grizus iki pat vakaro kaip lapelis drebejau...iki siol akyse kiekvienas kelkrascio akmenukas stovi...gal pusmetis stazo buvo tada...
Turi gera angela sarga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 09, 15:32)
Kur policija kai jų reikia  unsure.gif
anikute, ačiū D laimingai baigėsi  4u.gif  Būt rimtai nukirtęs, čia ne juokas ...

O dar su abiem vaikais gale sėdinčiais važiavau blink.gif Baisu ir pagalvot kas būt buvę unsure.gif
Grįžus namo atbuliniu besiparkuodama su kabliu dar į tokį stulpiuką metalinį stuktelėjau (iš kart ant šaligatvio jis). Ilgas užpakalis to mūsų mašiniuko, vis turiu žiūrėt kai parkuojuosi, o vat po streso biškį nepažiūrėjau. Bet nieko, ant kablio tik vos vos dažų nuo stulpiuko radau ir tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 08, 22:25)
As praktikuoju ekovairavima,su savo 96m. senute smile.gif

Sena masina,jei priziurimas tinkamai variklis-tokia pati ekologiska kaip ir nauja ax.gif Tarsa tikrina tech apziuros metu,su savo masina del to problemu neturejau niekad,rodikliai nevirsijami.Ekonomija ir ekologija tampriai susijusios,labai-kuo maziau sudeginama kuro,tuo maziau tersalu iseina i aplinka,o musu zemele reikia saugoti... ax.gif 

drinks_cheers.gif
Man irgi mistika, kaip pvz. mano tevukas mieste su savaja su 5l apsieina ir vaziuodamas uz miesto bedavojasi, kad daug ima biggrin.gif Kur jau daug... kad man taip.Jo minivenas, ganetinai pagyvenes.Mano 1.3 maza masiniuke ir tai, pastebejau kad vos ne 10l ima doh.gif Darbas cia pat, "3min" kelio, neisyla normaliai, bet vistiek turiu vaziuot, nes vaikus po darbo is darzelio reikia paimti.Ech...
QUOTE(grmarti @ 2012 11 09, 14:46)
Atėjau mergaitės pasiguosti verysad.gif Sutvarkė man kuro siurblį, šiandien vyras pastebėjo, kad prakiuro stabdžių žarnelė verysad.gif Būčiau likus kelyje be stabdžių doh.gif  O jau svajojau kaip pirmadienį važiuosiu į darbą mašiniuku, dabar neaišku ar spės pataisyti unsure.gif

Uch, tai cia sakyciau gerai, kad pastebejo.Cia gerai , dziaukis. Vat jei butum pastebejus pati, vairuodama, tai jau kazi ar gerai butu viskas pasibaige.Geriau veliau, bet saugiau i darba vazinet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 09, 15:14)
Ačiū  4u.gif Užsiregistravau nemokamam seminarui, belieka sulaukti, kada susirinks pakankama norinčių grupė  thumbup.gif

Mes jau nuo rugpjučio laukiam to seminaro, dar nesulaukem, matyt nera daug norinčiu važinėt ekonomiškai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2012 11 09, 09:17)
Tikrai taip, ir pas mane kažkokie ne tai, kad aprasoję, bet tas vanduo upeliais rieda.

Mergaites jei langai aprasoje ir nenupučia šiltas oras, ijunkit kondicioneriu, akimirksniu nueina viskas
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 11, 13:37)
Mes jau nuo rugpjučio laukiam to seminaro, dar nesulaukem, matyt nera daug norinčiu važinėt ekonomiškai  biggrin.gif

Mergaites jei langai aprasoje ir nenupučia šiltas oras, ijunkit kondicioneriu, akimirksniu nueina viskas

Ilgai g.gif Draugam irgi parodžiau, gal jiems užsiregistravus ir kitiems rekomendavus pamažu susirinks grupė.

Kadangi pas mane gan stipriai rasodavo, tai langus iš vidaus padengiau skysčiu nuo rasojimo - nauda yra. Aišku, nėra taip, kad visai nerasoja, bet akivaizdžiai pagerėjo situacija.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 11, 13:37)
Mes jau nuo rugpjučio laukiam to seminaro, dar nesulaukem, matyt nera daug norinčiu važinėt ekonomiškai  biggrin.gif

Norinciu tai yra daug...bet lyg tai nebelike nemokamu pamoku (cia pagal paskutini projekta)... g.gif As irgi registravausi,bet jokiu ziniu is ten negavau,pakliuvau i pamoka visai pagal kita projekta...Vnz.,as patarciau tiesiog pasiskambinti ir paklausti,ten,man rodos,turetu buti kokie tai kontaktiniai telefonai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2012 11 11, 14:13)
Ilgai  g.gif Draugam irgi parodžiau, gal jiems užsiregistravus ir kitiems rekomendavus pamažu susirinks grupė.

Patarciau pasiskambint jiems...kazkas man ten neaisku su ta registracija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 11, 16:08)
Patarciau pasiskambint jiems...kazkas man ten neaisku su ta registracija... g.gif

Įdomu, ar mokymai vyksta su nuosavais automobiliais, ar jie duoda?
Reiks bandyti susisiekti
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 11, 16:41)
Įdomu, ar mokymai vyksta su nuosavais automobiliais, ar jie duoda?
Reiks bandyti susisiekti

Su ju automobiliais.Bet reiketu susisiekti,nes kazkaip labai panasu kad ta registracija "tuscia" tokia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 11, 17:47)
Su ju automobiliais.Bet reiketu susisiekti,nes kazkaip labai panasu kad ta registracija "tuscia" tokia... g.gif

Na lig ir netuščia registracija, nes aš gavau patvirtinimą į el. paštą ,dabar pasižiurėjau kad rugpjūčio 2 d. gavau patvirtinimą, paraše kai susirinks daugiau dalyvių, bet aš supratau kad tai bus tik teorinis seminaras, bet iš kitos puses kam tada registravo su kokia mašina aš važinėju? Na keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 11 11, 17:17)
Na lig ir netuščia registracija, nes aš gavau patvirtinimą  į el. paštą ,dabar pasižiurėjau kad rugpjūčio 2 d.  gavau patvirtinimą, paraše kai susirinks daugiau dalyvių, bet aš supratau kad tai bus tik teorinis seminaras, bet iš kitos puses kam tada registravo su kokia mašina aš važinėju? Na keista  g.gif

Aa...tai tada gal ir su savo... g.gif ten kaip suprantu turi buti ir teorinis,ir trumpas praktinis gal... g.gif Kai pagal programa vykata mokymai-tai su ju auto vaziuoji,tiksliau,net ne su ju,o,pvz.,ten kur as dalyvavau tai su toyota,dabar jau su audi kazkokia ten... doh.gif
Atsakyti