QUOTE(denaxa @ 2012 11 08, 22:25)
As praktikuoju ekovairavima,su savo 96m. senute
Sena masina,jei priziurimas tinkamai variklis-tokia pati ekologiska kaip ir nauja

Tarsa tikrina tech apziuros metu,su savo masina del to problemu neturejau niekad,rodikliai nevirsijami.Ekonomija ir ekologija tampriai susijusios,labai-kuo maziau sudeginama kuro,tuo maziau tersalu iseina i aplinka,o musu zemele reikia saugoti...
Man irgi mistika, kaip pvz. mano tevukas mieste su savaja su 5l apsieina ir vaziuodamas uz miesto bedavojasi, kad daug ima

Kur jau daug... kad man taip.Jo minivenas, ganetinai pagyvenes.Mano 1.3 maza masiniuke ir tai, pastebejau kad vos ne 10l ima

Darbas cia pat, "3min" kelio, neisyla normaliai, bet vistiek turiu vaziuot, nes vaikus po darbo is darzelio reikia paimti.Ech...
QUOTE(grmarti @ 2012 11 09, 14:46)
Atėjau mergaitės pasiguosti

Sutvarkė man kuro siurblį, šiandien vyras pastebėjo, kad prakiuro stabdžių žarnelė

Būčiau likus kelyje be stabdžių

O jau svajojau kaip pirmadienį važiuosiu į darbą mašiniuku, dabar neaišku ar spės pataisyti

Uch, tai cia sakyciau gerai, kad pastebejo.
Cia gerai , dziaukis. Vat jei butum pastebejus pati, vairuodama, tai jau kazi ar gerai butu viskas pasibaige.Geriau veliau, bet saugiau i darba vazinet