Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Domicele @ 2012 11 15, 09:06)

ech......gaila  verysad.gif
kaip servise vakar sekesi ?

Susimylėjo MB ir pats paėmė, nereikėjo man su vaikais tąsytis. Aš už tai vakare važiavau kėdutės sūnui pirkt, nes jau be jos važinėjo kol taisykles pakeitė. Tai nors ir su nuostoliais (įlenktom durelėm), bet nors vaikas kėdutę išsirinko ir sakė, kad sėdės joje, nes prieš tai, kai sužinojo, kad reikia, tai vekė, kad jis jau didelis, o kėdutėse tik leliukai sėdi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 11 15, 08:34)
Susimylėjo MB ir pats paėmė, nereikėjo man su vaikais tąsytis. Aš už tai vakare važiavau kėdutės sūnui pirkt, nes jau be jos važinėjo kol taisykles pakeitė. Tai nors ir su nuostoliais (įlenktom durelėm), bet nors vaikas kėdutę išsirinko ir sakė, kad sėdės joje, nes prieš tai, kai sužinojo, kad reikia, tai vekė, kad jis jau didelis, o kėdutėse tik leliukai sėdi  doh.gif  doh.gif

As savaja mazyle (7m.) irgi sodinu i kedute, ta paduka toki. Sunkoka man ten ja uzkelti (neigali ji), tai paprastai ant sedynes kazkaip užrioglindavau, o dabar tie porankiai atsiskise, tai tenka paciai uzkelti, o is masinos tai išvelku, nes nepakeliu, nu bet reikia tai reikia, nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 11 15, 09:48)
As savaja mazyle (7m.) irgi sodinu i kedute, ta paduka toki. Sunkoka man ten ja uzkelti (neigali ji), tai paprastai ant sedynes kazkaip užrioglindavau, o dabar tie porankiai atsiskise, tai tenka paciai uzkelti, o is masinos tai išvelku, nes nepakeliu, nu bet reikia tai reikia, nieko nepadarysi  smile.gif

Aš pirkau su atlošu, nes kelt vienaip ar kitaip reik, o su atlošu man rodos patogiau vaikui nei vien pasostė g.gif Vakar jau išbandėm, gal ir nieko, bet paaiškės po kokios tolimesnės kelionės patogumai ir nepatogumai.
Reik šiandien į pardę nuvažiuot, kažkaip nedrąsu po vakarykščio žioplumo apraiškos. Ačiū die MB nei moralizavo, nei šaipės, nei dar ką. rolleyes.gif
MB sako, kad išsigalvoju, bet aš tamsiu metu nejaučiu atstumų ir čia ne tik vairuojant, jau daug metų tą pastebėjau doh.gif
Atsakyti
o mane vakar prie prekybos centro taip uzstate doh.gif is abieju sonu taip arti masinas privare, kad as nors ir kuda, bet vos ilipau, is galo irgi negalejau kiek noriu vaziuot, nes masina stovejo, tai murgdziaus pirmyn atgal, pirmyn atgal, iskeikiau tuos salia stovinciu masinu vairuotojus doh.gif vietos sociai, bet negali matai pasitaisyti, kaip ivaziavo taip ir gerai doh.gif mad.gif galvojau, jau viskas, lauksiu kol ateis, nes nu niekaip, masina nemaza, dar nekaip gabaritus jauciu blush2.gif tai ziuriu eina vyriskis pro sali, atsidariau langa ir paprasiau pagalbos, tai su jo pagalba, milimetrais isvaziavau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kad pati klevas, bet pastaruoju metu Vilniaus gatvėse vien klevukus matau. biggrin.gif Galbūt anksčiau tiesiog nekreipiau dėmesio. Arba iš tikrųjų padaugėjo mūsų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 11 16, 16:43)
Gal kad pati klevas, bet pastaruoju metu Vilniaus gatvėse vien klevukus matau.  biggrin.gif  Galbūt anksčiau tiesiog nekreipiau dėmesio. Arba iš tikrųjų padaugėjo mūsų.  ax.gif

O aš taip ir atvažinėjau 1,5 metų, neužsidėjusi klevo rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 11 14, 21:16)
Aš taip suprantu čia kalbama apie tuos posūkius į kairę, kai įvažiavus į sankryžą reik sustot ir praleist tiesiai važiuojančius. Būna būna streso. O jei dar kamščiai...  unsure.gif

AAA.. sitas man daiktas nebaisus smile.gif bigsmile.gif
anikute..pas man kieme irgi atsiremia.. nes neimanoma isvaziuot..kaip uzstato. zmones rytais po 10 min dro**nas aiksteleje..kol is manevruoja.. ne klevai.tai as isivaizduoju kas man butu.. net nelipciau.. nueiciau peskom i darba.. .nes viska is eiles is gnievo isdauzyciau. unsure.gif visiskai nesuprantu kam tai daryt..,butinai ta savo masina reikia pastatyt kieme.. ligtais kazkas nuo to pasikeis. as jau senai masinos nestatau kieme.. isvis galvoju kazkaip bent ziemai garaza issinuomot.. unsure.gif
vazineju gerai... ir vis daug pastebiu pazeideju.. vienas net neuzsidegus zaliai sekcijai.. suka..sudaro avarines situacijas..kitas per raudona varo... kitas ant greicio varo..posukio nerodo.. doh.gif
pestieji durneja kaip vsada..
vaziuju.. isejo pestysisi per pereja.. na as ir stapdau..o tas is perejos isbego man po ratais lenda.. staigiai stapdziau. taip ir nesupratau bajerio..nusizvenge ir nuejo..gal psichinis.kitaip nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 11 16, 20:50)
O aš taip ir atvažinėjau 1,5 metų, neužsidėjusi klevo  rolleyes.gif .

Labai blogai.
Atsakyti
o viena masina visai ispindejus.. kur as buvau uzkabinus siektiek. tai ji prie visu masinu taaaaip jau arti prisistato.. tai neigudusiam vairuotojui uztruktu tikrai ilgai isvazinet.ir vis nepagaunu kas tas kaimynas.. maciau jau priekis apdroztas jo.. nesupranta zmogus.. matyt jau drozia jo masina kas netingi. doh.gif apibraizyta. ir aplamai kaip jis is jos islipa.. blink.gif dry.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

senai matytos biggrin.gif sveikinimai naujokems 4u.gif

na as tai vazineju vis aha...3 k tfu, sekmingai viskas biggrin.gif jau ir is darbo gryztu greiciau, nei rugseji lotuliukas.gif cia mb pastebejimas lotuliukas.gif

tik baugina ateinanti ziema - sniegas, ledas ir tt..bet gal kaip nors atsargiai atsargiai ax.gif biggrin.gif

ai, ir kazkaip sutemus labiau pradejo patikt vaziuoti, nei diena lotuliukas.gif uzsileidi sau gera muzikyte, silta, ramu lotuliukas.gif daugiau privatumo, nei dienos sviesoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mano baimė posūkiams į kairę seniai išgaravo. Aplinkiniuose rajonuose aplamai neliko jokios baimės važiuoti, sėdu ir važiuoju. Baimė tik važiuoti toli, kur nepažystu kelio, bijau pasiklysti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2012 11 16, 15:28)
Labai blogai.

Nieko čia blogo. Kelyje visi ir visados turi būti atsargūs ir pakantūs vienas kitam, o ne tik kai lapą pamato.
Nors man kartais norėjosi, kad JAV būtų kažkoks skiriamas naujo vairuotojo ženklas, bet dabar matau, kad nereikalingas. Nuo lapo turėjimo geriau nevairuosiu g.gif
O tas lapo greičio ribojimas keliuose, kur greitis leistinas visiems greitesnis, tai tik eismo stabdymas ir avarinių situacijų sudarymas.
Atsakyti
o man siandien atradyma padare masinoje.. mb biggrin.gif kad pas man sildomas galinis stiklas lotuliukas.gif te reikia ijungti migtuka biggrin.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti