QUOTE(denaxa @ 2012 12 01, 10:57)
Vat sitam tai pritariu sventai,labai teisingai pasakyta

As,buna,vaziuoju antra juosta,nes vaziuoju greiciau,bet jei kazkas atvaziuoja dar greiciau-pasitraukiu i pirma ir praleidziu,nes skaitau,kad niekas man nedave teises reguliuoti eisma,o pagal ket eismo trukdymas-pakankamai sunkus nusizengimas...

Cia kada autostradoj vaziavau pirma,bet ant 80(kura taupiau

),o autikai 90-100 spaudzia,tai tose vietose kur buvo provezos persokdavau momentui i antra,kad jiems nereiketu per tas provezas manes lenkti...
Ir aplamai-man atrodo,kad antraeilininkai i veidrodzius neziuri ir aplamai nieko aplink save nemato,bent jau toks ispudis susidaro...
ir sicia pritariu

ir as visa laika stengiuosi taip daryti.
Vaziuoju antra juosta nmes taip patogiau (maziau visokiu issikisusiu liuku ir pan.,), ir del to, kad daznai greiciau nei kiti vaziuojantys 1a juosta vaziuoju. BET kaip ir rasai tikrai atsiranda greiciau vaziuojanciu ir uz mane, ir tikrai pasitraukiu.
Buvo pora atveju, kai vaziavau 2s juosta ir uzsisvajojau, matau, kad paskui lekia masina, bet toliau sau svajoju ir nepasitraukiau i 1a juosta, tai uzpypino mane, nu bet pati kalta buvau, paciai nesmagu buvo. Bet kad specialiai taip daryti, tai
nesuprantu as tokiu vairuotoju, man ne tai, kad juoka, o gailesti kelia tokie/tokios