Sveikos, mamos, prašysiu patarimų, nes nebežinau, kaip elgtis

Dukrytei 1 m. 1mėn., iki šiol maitinau krūtim ir viskas puikiai sekės, tik sumąsčiau sau problemą - mano mažajai žindymas = miegas, iki šiol viskas buvo žiauriai patogu - pažinda dukrytė 10 min ir miega, belieka tik į lovytę perkelt, jokių supimų ir migdymų, žiemą antro dienos miegelio užmigdavo kieme vežime stumdoma ir nereikėdavo pienelio. Atšilus orams kieme nebeužmiega, todėl gaunas, kad miegelis 2 k/per dieną su MP...paskaičiau internete, pamąsčiau, ir nutariau, kad laikas po truputį atpratint dukrą nuo pieno, o tiksliau - nuo to įpročio užmigt žindant...bandau taikyt Panthley metodą, 4 dienas bandau...gaunas taip, kad migdymas užtrunka vietoj 10 min - 40, o šįvakar dukra jau verkė, nes jau nelabai gaunas prie papuko užmigt (atseit, to ir siekiau), o kitaip nemoka...ir nešiojau (nors tai ne išeitis), bet spirias, bando ištrūkt, malas, ir savo lovoj migdžiau, ir jos lovytėj - stojas, muistos, išsiblaško ir gana, nuvargus, prisikūkčiojus užmigo PO 2 VALANDŲ MNIGDYMO (nors miegelio laaabai norėjo) .aš jaučiuosi žiauriai negerai, nes kantrybės tiek neturiu, ir vaiko virkdyt nenoriu, ir t.t....pati suvokiu, kad mano dukrai papuko ne tiek dėl pieno, kiek dėl miego reikia, aš tikrai mielai ir toliau nesukčiau sau galvos ir žindyčiau, bet bijau, kad vėliau bus dar sunkiau ją nuo to atpratint, juk niekas negali garantuot, kad iki 2 metų kol eisiu į darbą natūraliai dukra pati atsisakys krūties ir užmigs be jos... Gal galėtumėt kažką patart?? iš anksto ačiū visoms