Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3

Sveikos mamytes, noriu prie jusu prisijungti.
Mes dar ne dideli, taciau labai greit ismokom zysti ir tai darom sekmingai. Svorio priaugom pakankamai, procesas kolkas sekmingas.
Tema ne maza, kiek pajegiau tiek perskaiciau, bet ne viska iki galo, nes tikrai daug priplepejote smile.gif todel nepykit, jei kartosis klausimas. Ka jus valgot? Regis bet koks produktas, kuri imu yra del vienokiu ar kitokiu priezasciu netinkamas, nesveikas, negeras ir panasiai, tai aplamai gal reikia mesti valgyma doh.gif
Kartais atrodo reikia netiketi ivairiais mitais, suvalgau, o paskui sazine grauzia ar nepakenks, ar vaikui nepus pilvuko ir panasiai ax.gif
Gal jau yra kokia tema ar sarasas kurie produktai yra tikrai negalimi ir kas galima? Jau nebeismanau, kaip man cia maitintis blink.gif
Atsakyti
Abu vaikelius maitindama valgiau absoliučiai viską smile.gif Aišku ne čipsus su kola, bet aš ir šiaip tokio maisto nevalgau, tai nieko nekeičiau savo mityboje. Aišku, jei vaikelis alergiškas, tai reikėtų iš raciono išrinkti labiausiai alergizuojančius produktus ir pamažu įvedinėjant žiūrėti, nuo ko beria. O kad vaiko pilvelį mamos maistas veikia, aš netikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2013 05 28, 20:23)
Sveikos mamytes, noriu prie jusu prisijungti.
Mes dar ne dideli, taciau labai greit ismokom zysti ir tai darom sekmingai. Svorio priaugom pakankamai, procesas kolkas sekmingas.
Tema ne maza, kiek pajegiau tiek perskaiciau, bet ne viska iki galo, nes tikrai daug priplepejote smile.gif todel nepykit, jei kartosis klausimas. Ka jus valgot? Regis bet koks produktas, kuri imu yra del vienokiu ar kitokiu priezasciu netinkamas, nesveikas, negeras ir panasiai, tai aplamai gal reikia mesti valgyma  doh.gif 
Kartais atrodo reikia netiketi ivairiais mitais, suvalgau, o paskui sazine grauzia ar nepakenks, ar vaikui nepus pilvuko ir panasiai  ax.gif 
Gal jau yra kokia tema ar sarasas kurie produktai yra tikrai negalimi ir kas galima? Jau nebeismanau, kaip man cia maitintis  blink.gif

Sveika,
smagu, kad jums viskas gerai 4u.gif .
Nesijaudinkit taip dėl maisto. Valgykit kaip paprastai, ką valgėt nėštumo metu. Jei nesate alergiški, tai viskas tvarkoj.
Pakenktumėte, jei, pavyzdžiui, prisikimštumėte čipsų ir užsigertumėt sidru (tik neįsižeiskit, juokauju čia taip juodai).
Kūdikiui pilvuką gali pūsti, skaudėti nepaisant to, ką valgo mama. Tiesiog užtrunka, kol žarnynas įsidirba, oro pritraukia žindant ir t.t. Jei vis dėl to neramu, kad jums užvalgius kokio agurko mažyliui bus negera, bandykite ragauti nedidelėmis porcijomis ir vis stebėkite.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Dekoju smile.gif bandysiu ivairiu produktu itraukti kas dien po porcija, kad zinociau kas ir nuo ko, jei kas bus ne taip.

Turiu dar viena toki klausimeli, mano krutine siaip didele, o dabar ypac didele ir siek tiek nerimauju, kad baigus zindyti krutys gali "issitampyti", todel svarstau ar zindant galima sportuoti, ta prasme stangrinti krutine. Zinoma ne persistengiant, bet skirti po pusvalandi kelis kartus i savaite pratimams. Ar nepakenks maitinimui ir ar nebus atvirkstinis variantas, kad vietoj naudos, daugiau bedos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2013 05 28, 20:59)
Dekoju smile.gif bandysiu ivairiu produktu itraukti kas dien po porcija, kad zinociau kas ir nuo ko, jei kas bus ne taip.

Turiu dar viena toki klausimeli, mano krutine siaip didele, o dabar ypac didele ir siek tiek nerimauju, kad baigus zindyti krutys gali "issitampyti", todel svarstau ar zindant galima sportuoti, ta prasme stangrinti krutine. Zinoma ne persistengiant, bet skirti po pusvalandi kelis kartus i savaite pratimams. Ar nepakenks maitinimui ir ar nebus atvirkstinis variantas, kad vietoj naudos, daugiau bedos?  g.gif

Apskritai sportas nekenkia, svarbu krūtinės neužsigauti, sukaitus nepatekti į skersvėjį, gal vertėtų ir su skysčiais atsargiai, bent jau man pirmus mėnesius tokia bėda buvo- pasimankštinu, puodeliu daugiau išgeriu, pienas tiesiog varva, vaikas neišvalgo, krūtys dega.
Šiaip krūtys su amžiumi, dėl nėštumo daugeliui keičia formą. Aišku, ne visoms 4u.gif Svarbiausia- stebėkite save ir nepersitempkite.
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2013 05 28, 22:18)
Apskritai sportas nekenkia, svarbu krūtinės neužsigauti, sukaitus nepatekti į skersvėjį, gal vertėtų ir su skysčiais atsargiai, bent jau man pirmus mėnesius tokia bėda buvo- pasimankštinu, puodeliu daugiau išgeriu, pienas tiesiog varva, vaikas neišvalgo, krūtys dega.
Šiaip krūtys su amžiumi, dėl nėštumo daugeliui keičia formą. Aišku, ne visoms 4u.gif Svarbiausia- stebėkite save ir nepersitempkite.

Tai taip iseina, kad kuo daugiau vandens isgeri, tuo daugiau pienuko ? Man daktare liepe isgerti mazdaug 2 L per diena, tai man susprogs krutys tada biggrin.gif nors tiek ir neisgeriu, bet planavau, kad reik padidinti skysciu kieki per diena
Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2013 05 29, 12:19)
Tai taip iseina, kad kuo daugiau vandens isgeri, tuo daugiau pienuko ? Man daktare liepe isgerti mazdaug 2 L per diena, tai man susprogs krutys tada biggrin.gif nors tiek ir neisgeriu, bet planavau, kad reik padidinti skysciu kieki per diena

Čia turbūt ne taisyklė, tik pastebėjimas toks iš patirties. Na, man taip buvo kokius 4 mėnesius. Ir nebūtinai vanduo, apskritai skysčių daugiau pavartojusi pajusdavau, kad staiga padaugėjo pienuko, mažiui net per barzdą varvėdavo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, prašysiu patarimų, nes nebežinau, kaip elgtis doh.gif Dukrytei 1 m. 1mėn., iki šiol maitinau krūtim ir viskas puikiai sekės, tik sumąsčiau sau problemą - mano mažajai žindymas = miegas, iki šiol viskas buvo žiauriai patogu - pažinda dukrytė 10 min ir miega, belieka tik į lovytę perkelt, jokių supimų ir migdymų, žiemą antro dienos miegelio užmigdavo kieme vežime stumdoma ir nereikėdavo pienelio. Atšilus orams kieme nebeužmiega, todėl gaunas, kad miegelis 2 k/per dieną su MP...paskaičiau internete, pamąsčiau, ir nutariau, kad laikas po truputį atpratint dukrą nuo pieno, o tiksliau - nuo to įpročio užmigt žindant...bandau taikyt Panthley metodą, 4 dienas bandau...gaunas taip, kad migdymas užtrunka vietoj 10 min - 40, o šįvakar dukra jau verkė, nes jau nelabai gaunas prie papuko užmigt (atseit, to ir siekiau), o kitaip nemoka...ir nešiojau (nors tai ne išeitis), bet spirias, bando ištrūkt, malas, ir savo lovoj migdžiau, ir jos lovytėj - stojas, muistos, išsiblaško ir gana, nuvargus, prisikūkčiojus užmigo PO 2 VALANDŲ MNIGDYMO (nors miegelio laaabai norėjo) .aš jaučiuosi žiauriai negerai, nes kantrybės tiek neturiu, ir vaiko virkdyt nenoriu, ir t.t....pati suvokiu, kad mano dukrai papuko ne tiek dėl pieno, kiek dėl miego reikia, aš tikrai mielai ir toliau nesukčiau sau galvos ir žindyčiau, bet bijau, kad vėliau bus dar sunkiau ją nuo to atpratint, juk niekas negali garantuot, kad iki 2 metų kol eisiu į darbą natūraliai dukra pati atsisakys krūties ir užmigs be jos... Gal galėtumėt kažką patart?? iš anksto ačiū visoms wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos ne visai į temą. Parsisiunčiau iš ebayjaus du žindymo liemenukus, jie atėjo nu LABAI LABAI LABAI DIDELI. blush2.gif
Merginos, gal kas žinot maitinančią mamą turinčią patį didžiausią krūtinės dydį, maloniai perleisiu, nes įsivaizduoju, kad kam reikia yra sunku surasti.
Atsakyti
sveikos mamytes, jungiuosi prie jusu, nes esu sunerimusi( o gal nereiketu nerimauti) g.gif , mano panelei si menesi sueis metukai, vis dar maitinu krutimi, tiesiog pati "pasiema", kai nori. smile.gif, be MP as dar verdu darzoves, sriubytes, jogurtukus....na tiesiog jau pratinames prie normalaus maisto, bet jos valgymas po du saukstelius ir daugiau neikisu, tiesiog reikalauja krutines ir viskas ax.gif , jei duodu sriubytes sauksta,tai automatiskai reikalauja patraukti papulio. O dabar jau antra savaite visai nieko nevalgo, tik MP, traukia. Galvojau kad dantukai dygsta, gal del to apetitas dinges, bet tiek ilgai......?
gal kad karsa? kaip jusu vaikuciai valgo?
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti apie vaikuciu pilvo putima, kiek ilgai jis trunka? As kazkur skaiciau, kad galima paciai mamytei isgerti espumizano ir taip sumazinti dieglius, bet kiek jo gerti??

Mums jokie lasiukai nepadeda, o gaila ziureti kaip kankinasi vaikutis. Mums 3 savaites, is ju 2 savaites gyvenam neramiai..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 06 02, 21:39)
Noreciau pasiteirauti apie vaikuciu pilvo putima, kiek ilgai jis trunka? As kazkur skaiciau, kad galima paciai mamytei isgerti espumizano ir taip sumazinti dieglius, bet kiek jo gerti??

Mums jokie lasiukai nepadeda, o gaila ziureti kaip kankinasi vaikutis. Mums 3 savaites, is ju 2 savaites gyvenam neramiai..

Mums gydytoja rekomendavo BIO GAIA tikrai labai padejo 4u.gif
Atsakyti