Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

QUOTE(wixxxx @ 2013 01 07, 17:40)
O tai ka tokiu atveju siulot daryt? ohmy.gif

nu ka as zinau,gal tiek metu kartu isgyvenus,nusipelne normalaus paaiskinimo,o ne prie viesbucio isberti lyg zirnius,kad ate.
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2013 01 07, 22:12)
nu ka as zinau,gal tiek metu kartu isgyvenus,nusipelne normalaus paaiskinimo,o ne prie viesbucio isberti lyg zirnius,kad ate.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet kas idomiausia,kad Nilsas jau suprato,jog myli Elena ir vistiek kuria planus del namo statybos,kaip tik siandien turejo susitikti su Moritzu del projekto.Tai jeigu nori gyventi su Elena, pasakyk galu gale Taniai,kad taip ir taip,nebemyliu taves,myliu kita.O cia dabar kuria tokius grandiozinius planus,o galvoja apie kita doh.gif Man tas atrodo labai negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Siandienine serija mane labai sunervino, toks jausmas, kad realiai pazistamos poros skyrybas ziureciau biggrin.gif
Patiko, kaip tania state i vieta elena. Aisku, kol neatejo nilsas doh.gif Tas tai man patiko anksciau, dabar nusivyliau juo labai. Vistik sitiek kartu su tania pragyventa, tai galetu kazkaip atsargiau jai viska pasakyt. Ir dar prie tos elenos (brr, kaip sitos nepernesu schmoll.gif ) viska isdrebe. Ne, kad kur dviese, be pasaliniu akiu pasikalbetu. Fu.
Isvis, ko ta elena grizo. Tikrai buciau nenusiminus, jei ji dingtu su visam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 01 07, 20:25)

Bet kas idomiausia,kad Nilsas jau suprato,jog myli Elena ir vistiek kuria planus del namo statybos,kaip tik siandien turejo susitikti su Moritzu del projekto.Tai jeigu nori gyventi su Elena, pasakyk galu gale Taniai,kad taip ir taip,nebemyliu taves,myliu kita.O cia dabar kuria tokius grandiozinius planus,o galvoja apie kita doh.gif Man tas atrodo labai negrazu schmoll.gif

Šventa teisybė drinks_cheers.gif Ko veltui žmogų už nosies vedžiot doh.gif
Atsakyti
turbut,tik antra karta sio serialo temukej pasireiksiu,bet taip pikta buvo vakar. isvis-negaliu ziuret i ta Elena. buna tokios personos-tylios,nelaimingos,nuskriaustom akelem amzinai klapsi,uzuojautos tiesiog reikalauja ir kaip tylios kiaules gilia sakni isknisa. tokia gerute-isvaziuot reikejo kuo toliau,nes juk i seima pradejai brautis. ir pasimirstu. serialas cia ir toks nuvaziuojantis i lankas,bet vakarykste situacija supykde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2013 01 07, 20:12)

Nu, kad ten taip gavos, ir nesake ate, lyg ir g.gif Bent pagaliau tiesa isaiskejo, o tai bjauru ziuret jau buvo...
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2013 01 08, 11:07)
turbut,tik antra karta sio serialo temukej pasireiksiu,bet taip pikta buvo vakar. isvis-negaliu ziuret i ta Elena. buna tokios personos-tylios,nelaimingos,nuskriaustom akelem amzinai klapsi,uzuojautos tiesiog reikalauja ir kaip tylios kiaules gilia sakni isknisa. tokia gerute-isvaziuot reikejo kuo toliau,nes juk i seima pradejai brautis. ir pasimirstu. serialas cia ir toks nuvaziuojantis i lankas,bet vakarykste situacija supykde biggrin.gif

Nu, bet jus cia taip varote visos ant tos Elenos, tarsi ji tik viena del visko kalta, o Nilsas tai jau ka sventas? Na, issirutuliojo tie jausmai ir pries veja cia nepapusi. Gaila, kad yra seima, bet ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2013 01 08, 23:42)
Nu, bet jus cia taip varote visos ant tos Elenos, tarsi ji tik viena del visko kalta, o Nilsas tai jau ka sventas? Na, issirutuliojo tie jausmai ir pries veja cia nepapusi. Gaila, kad yra seima, bet ... ax.gif

Tai jau ir ant Nilso pradejom varyti,klius ir jam dar mirksiukas.gif
Atsakyti
patiko man vakar Zomikleriene kaip Tanios motina nugesino, kaip ji Elena pasileidusia ir dar visokia kokia pradejo vadinti. Apskritai nekenciu tokiu zmoniu, kaip jie del mazos klaideles pamirsta to zmogaus gerus darbus, juk Nilsas pamilo Tania turincia vaika nuo kito ir vaika mylejo kaip sava , va tada viskas gerai buvo, bet tik zmogus paslydo ir viskas- reikia dabar ji su purvu sumaisyti...
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2013 01 08, 22:42)

ne sventas,ne sventas biggrin.gif ,bet man tikrai nereiketu,kad drauges vyras mano globeju pataptu,kad ir siulytusi jis. anyway,cia serialas juk biggrin.gif
Atsakyti
papasakokit,kas nutiko,kad Tania isvaziavo?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2013 01 11, 11:02)
papasakokit,kas nutiko,kad Tania isvaziavo?

Tania su Nilsu jau kaip ir buvo susitaike,Nilsas gryzo namo.Sekancia diena Tania pamate,kaip Nilsas snekasi su Elena(Nilsas kaip tik tuo metu paeme Elena uz rankos).Tania pasake Nilsui,kad Elena turi isvaziuoti is viesbucio,o Nilsas kategoriskai pries:ji cia turi baigti mokslus ir pan. Ir Taniai pasirode,kad Nilsas vis tik neabejingas Elenai ir isvaziavo pas mama.
Atsakyti