Šiandien pačioj serialo pabaigoj dingo elektra
Ar Hansas pasake Nikolai tiesa?

QUOTE(Inge1 @ 2012 12 21, 12:55)
Pasake

O Teresa tai nepasake Moritzui del santazo,pradejo sakyti,kad visada ji mylejo ir myles,bet Moritzas ir nuejo tuo metu.
QUOTE(Almute25 @ 2012 12 21, 16:54)
Pagaliau pasake, nes jau maniau nesuzinos kad dukra turi, tikiuosi vel Dorise neprimeluos. Kodel dauguma manot, kad Elena skiria seima, ji juk nerezga jokiu intrigu, neskiria ju specialiai, tai tiesiog abipusiai jausmai.
Intrigu tai nerezga,bet jei as buciau jos vietoj,tai niekas apie mano jausmus ir nebutu suzinoje

Bet rode,kad sekanti karta rodys,jog Konstantinas pasakys Moritzui,kad Teresa buvo santazuojama.
QUOTE(rinann @ 2012 12 21, 17:04)
Intrigu tai nerezga,bet jei as buciau jos vietoj,tai niekas apie mano jausmus ir nebutu suzinoje
Kazkaip isimyleti drauges vyra nelabai grazu,juk Tania su Nilsu padejo ,kai ja isprievartavo.O Tanios jums negaila?

QUOTE(Almute25 @ 2012 12 21, 19:14)
Tanios irgi gaila, bet ji jau tiek tu meiliu apturejus, o Elenai tai kaip ir pirmasis kartas, na isskyrus Moritza kuri ji pamilus buvo is gailescio. Be to man Tanios personazas labai jau nevykes kazkokia labai jau per vaikiska, jai tiktu su Xsaveru buti -abu labu tokie:D
Keistai skamba-tanios gaila, bet daug metu turejus..., kad meiliu turejus, tai galima ja palikt? juk jai sirdi irgi skauda, juk myli savo vyra, o tas ir ja mylejo, bet kazkokia cigonka isiziurejo. Man tai cia nesamone,tokia tvirta grazi seima buvo:(
QUOTE(radera @ 2012 12 25, 11:53)
Keistai skamba-tanios gaila, bet daug metu turejus..., kad meiliu turejus, tai galima ja palikt? juk jai sirdi irgi skauda, juk myli savo vyra, o tas ir ja mylejo, bet kazkokia cigonka isiziurejo. Man tai cia nesamone,tokia tvirta grazi seima buvo:(

O kas atsitiko Tanios seimai? Jau skiriasi?
Ir kas Teresa santazuoja?
Ir kas Teresa santazuoja?
kaip faina ten jau pavasaris, sirdis atsigauna nuo graziu vaizdu 
beje ko jus ant tos cigonkos
pykstat na mes jau suaugsios apie jausmus drauges vyrui mes neprasitartume o Elenai tai dar naujas potyris neturi su kuo pakalbeti apie tai, juk vienintele drauge Tania -jai nepasakysi, prasitare plevesai Xsaverui,- na tas liezuvio ir nesulaike. Kaip bebutu.- griauna seima ar ne as, uz juos dziaugiuosi, ne tokia tvirta ta seima matyt buvo

beje ko jus ant tos cigonkos