Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Uzpildziau ir as, pildziau be lietuvybes, manau kad bus gerai, nes kazkada skaiciau kad visad buvo pildoma be lietuvybes, nes daug ka atmeta jei su lietuviskom raidem pildo. Teks ilga laika kumscius suspaudus laikyt kad pasisektu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat, vakar forumiečių paguosti užpildėme anketas ir mes su vyru. Nutarėm per daug nesijaudinti dėl kalbos ir kalbėti angliškai namuose (sėkmės atveju).
Kadangi sudėtinga namuose pasigaminti tas nuotraukėles, nuėjome į "Fotosevisą" PC "Mada" Vilniuje... Už porą skaitmeninių (pabrėžiu, ne atspausdintų) nuotraukų sumokėjome 30Lt! blink.gif doh.gif
Reziumė - neikit ten fotkintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sryte @ 2012 10 28, 19:38)
Tai vat, vakar forumiečių paguosti užpildėme anketas ir mes su vyru. Nutarėm per daug nesijaudinti dėl kalbos ir kalbėti angliškai namuose (sėkmės atveju).
Kadangi sudėtinga namuose pasigaminti tas nuotraukėles, nuėjome į "Fotosevisą" PC "Mada" Vilniuje... Už porą skaitmeninių (pabrėžiu, ne atspausdintų) nuotraukų sumokėjome 30Lt!  blink.gif  doh.gif 
Reziumė - neikit ten fotkintis  biggrin.gif

Aš už 4 foto (spausdintas) ir + įrašytą kopiją į cd sumokėjau 19 Lt smile.gif čia Kauno akropolyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sryte @ 2012 10 28, 18:38)
Kadangi sudėtinga namuose pasigaminti tas nuotraukėles, nuėjome į "Fotosevisą" PC "Mada" Vilniuje... Už porą skaitmeninių (pabrėžiu, ne atspausdintų) nuotraukų sumokėjome 30Lt!  blink.gif  doh.gif 
Reziumė - neikit ten fotkintis  biggrin.gif

tai ka spėju, visur panašios kainos..aš klausiau vilniuj vienam Fotoserviso salone - viena foto būtų kainavusi 13lt, įrašyta į mano atsineštą laikmeną, tai mūsų šeimai kainuotų 65lt

QUOTE(Digse @ 2012 10 28, 20:20)
Aš už 4 foto (spausdintas) ir + įrašytą kopiją į cd sumokėjau 19 Lt smile.gif čia Kauno akropolyje smile.gif

tai gal foto tik viena, bet keturiais egzemplioriais? ta prasme, tik jūsų vienos nuotrauka.. g.gif
Atsakyti
O fotografui pasakėte, kad čia reikia žaliai kortai? Ar tiesiog pasakėt kokio pločio, kiek px turiu būti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 10 28, 22:45)

tai gal foto tik viena, bet keturiais egzemplioriais? ta prasme, tik jūsų vienos nuotrauka..  g.gif

tai taip taip, mano vienos 4 nuotraukos smile.gif

QUOTE(beautiful_monster @ 2012 10 29, 00:05)
O fotografui pasakėte, kad čia reikia žaliai kortai? Ar tiesiog pasakėt kokio pločio, kiek px turiu būti? smile.gif

pasakiau, kad žaliai kortai smile.gif jie jau ten žino smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes fotografavomes Vilniuje, uz 6 foto + skaitmenini varianta (atsiunte mums el.pastu) sumokejom 8 Lt 4u.gif
O kai pasakiau kokiu foto reikia, tai issitrauke butent ta lapa su zalios kortos zmoniu fotografiju pavyzdziais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2012 10 29, 13:43)
Sveikos, mes fotografavomes Vilniuje, uz 6 foto + skaitmenini varianta (atsiunte mums el.pastu) sumokejom 8 Lt  4u.gif
O kai pasakiau kokiu foto reikia, tai issitrauke butent ta lapa su zalios kortos zmoniu fotografiju pavyzdziais  rolleyes.gif

Na jums tikrai pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2012 10 29, 13:43)
Sveikos, mes fotografavomes Vilniuje, uz 6 foto + skaitmenini varianta (atsiunte mums el.pastu) sumokejom 8 Lt  4u.gif
O kai pasakiau kokiu foto reikia, tai issitrauke butent ta lapa su zalios kortos zmoniu fotografiju pavyzdziais  rolleyes.gif

o kur fotkinotes?
As jeigu siandien namie nenufotkinsiu visos seimynos, tai jauciu reikes lekt, kad kas padarytu...o tai tiek tempiau, kad tuoj loterija pasibaigs doh.gif
Atsakyti
Aš katik grįžau iš fotoatelje Šiauliuose, ką gi... Žiauriai brangiai sumokėjau. Iš pirmo pasakė, kad 12lt, tai galvoju normaliai, kaip tik reikia dokumentinių foto, bet gavau vieną nuotrauką į flešą ir viskas blink.gif Nei atspausdino, nei ką. O kadangi buvom dviese, gavosi 24lt. Žiauriai susinervinau. Norėčiau paklausti tų, kas jau užsiregistravo arba tiesiog žino. Ką rašėt prie antrojo vardo?
Atsakyti
QUOTE(beautiful_monster @ 2012 10 29, 15:40)
Aš katik grįžau iš fotoatelje Šiauliuose, ką gi... Žiauriai brangiai sumokėjau. Iš pirmo pasakė, kad 12lt, tai galvoju normaliai, kaip tik reikia dokumentinių foto, bet gavau vieną nuotrauką į flešą ir viskas blink.gif  Nei atspausdino, nei ką. O kadangi buvom dviese, gavosi 24lt. Žiauriai susinervinau. Norėčiau paklausti tų, kas jau užsiregistravo arba tiesiog žino. Ką rašėt prie antrojo vardo?

Nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 10 29, 15:43)

Pazymejote varnele, kad "no middle name" ? smile.gif
Atsakyti