Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Pagaliau ir mes uzpildem thumbup.gif
Iki pasimatymo pavasari biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas sudetingas, bet gal kas galesit pakomentuoti. Vyro draugas irgi sugalvojo sudalyvauti loterijoje, nusiunteme jam instrukcija. Vakar skambina vyrui ir sako, kad jis turi 3 nesantuokinius vaikus, kur jie jis net nezino. Tiksliau zino, kad vienas su mama Vokietijoje, bet jo nemates ne karto, alimentu nemoka, nezino, ar jis gimimo liudijime kaip tevas nurodytas. Vaikui 7-8 metai dabar. Kiti 2 vaikai irgi kazkur gyvena, dukra, kiek is nuogirdu zino, lyg istekejusi (18 -19 metu), apie antra dukra nieko nezino, ji is jo pirmos santuokos, bet po skyrybu zmona ja isiveze, alimentai nepriteisti, niekada ju ir nemokejo. Jai apie 17-18 metu. Dabar jis gyvena su antra zmona, augina kartu neigalia dukra. Ar jam privalu anketoje nurodyti visus vaikus, ar tik is abieju santuoku, ar pakaks tik is antros santuokos?
Atsakyti
QUOTE(Wellona @ 2012 11 01, 11:21)
Klausimas sudetingas, bet gal kas galesit pakomentuoti. Vyro draugas irgi sugalvojo sudalyvauti loterijoje, nusiunteme jam instrukcija. Vakar skambina vyrui ir sako, kad jis turi 3 nesantuokinius vaikus, kur jie jis net nezino. Tiksliau zino, kad vienas su mama Vokietijoje, bet jo nemates ne karto, alimentu nemoka, nezino, ar jis gimimo liudijime kaip tevas nurodytas. Vaikui 7-8 metai dabar. Kiti 2 vaikai irgi kazkur gyvena, dukra, kiek is nuogirdu zino, lyg istekejusi (18 -19 metu), apie antra dukra nieko nezino, ji is jo pirmos santuokos, bet po skyrybu zmona ja isiveze, alimentai nepriteisti, niekada ju ir nemokejo. Jai apie 17-18 metu. Dabar jis gyvena su antra zmona, augina kartu neigalia dukra. Ar jam privalu anketoje nurodyti visus vaikus, ar tik is abieju santuoku, ar pakaks tik is antros santuokos?

Kadangi reikia visus surasyti vaikus iki 21m, o jis nezino ar yra "oficialiai" ju tevu..tai reiktu pradeti nuo issiaiskinimo..
Atsakyti
Sveikos, uzpildeme su draugu anketas jau antrus metus is eiles, nes pirmais deja nelaimejom doh.gif Tik siemet istiko beda. Nespejau nei atsispauzdinti, nei uzsirasyti "confirmation numbers" ir kompiuteris issijunge (turim problemu su juo) cray.gif
Gal zinot kas nors, ar yra bent kokia galimybe atnaujinti tuos numeriukus? Nes jeigu nera, tada galim pamirsti loterija, jeigu ja ir laimesim, nesuzinosim verysad.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moniqute* @ 2012 11 01, 14:43)
Sveikos, uzpildeme su draugu anketas jau antrus metus is eiles, nes pirmais deja nelaimejom doh.gif  Tik siemet istiko beda. Nespejau nei atsispauzdinti, nei uzsirasyti "confirmation numbers" ir kompiuteris issijunge (turim problemu su juo) cray.gif
Gal zinot kas nors, ar yra bent kokia galimybe atnaujinti tuos numeriukus? Nes jeigu nera, tada galim pamirsti loterija, jeigu ja ir laimesim, nesuzinosim verysad.gif
Aciu 4u.gif

console.gif
Atsakyti
Sveikos

pusė dienos prasėdėjau su tom fotkėm ir nesugebėjau jų suredaguot (aišku pati kalta, kad paskutinę minutę darau), pixelius 600x600 padarau, o kb tada niekaip neina sumažint, negalvojau kad čia taip sudėtingai verysad.gif doh.gif
Sėkmės visom dalyvaujančiom 4u.gif , aš gal kitais metais išbandysiu savo laimę biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, padekit! Niekaip negaliu papulti i ta anketa, kur reikia viska supildyti... verysad.gif Gal galite atsiusti nuoroda butent tos anketos....? Buciau labai dekinga.... Beje, dar turiu klausimeli, ar yra koks mokestis ar visai nieko nekainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Ramuniuxp @ 2012 11 01, 19:15)
Mamytes, padekit! Niekaip negaliu papulti i ta anketa, kur reikia viska supildyti...  verysad.gif  Gal galite atsiusti nuoroda butent tos anketos....? Buciau labai dekinga.... Beje, dar turiu klausimeli, ar yra koks mokestis ar visai nieko nekainuoja?

čia suveskit skaičius tuos ir submit spaudžiat
https://www.dvlotter...pplication.aspx

pirmame psl yra nuoroda į anketą ir parašyta, kad dalyvavimas loterijoje nieko nekainuoja smile.gif

sesuo padėjo su nuotraukom, supildžiau ir aš savo anketą, bet nenurodžiau savo vyro dukros (nuotraukos neturiu), tai turbūt negalios mano anketa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 11 01, 06:23)
čia suveskit skaičius tuos ir submit spaudžiat
https://www.dvlotter...pplication.aspx

pirmame psl yra nuoroda į anketą ir parašyta, kad dalyvavimas loterijoje nieko nekainuoja smile.gif
sesuo padėjo su nuotraukom, supildžiau ir aš savo anketą, bet nenurodžiau savo vyro dukros (nuotraukos neturiu), tai turbūt negalios mano anketa verysad.gif

Neileidzia vistiek..... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramuniuxp @ 2012 11 01, 06:28)
Neileidzia vistiek.....  verysad.gif

Nuo praejusiu metu laukiam sios loterijos, nuo loterijos pradzios siemet bandom vis papulti i ta anketa..... jau vyras ir nusispjove, nes neina niekaip ten ieiti..... as dar vilties nepraradau.... bet paspaudus ant tos nuorodos vis atsiranda kazkokiu budu diagnose connection problems, nors jokiu nera problemu...kiti puslapiai veikia kuo puikiausiai ir internetas niekur nedingsta..... blink.gif Tai kaip jus ten papuolat???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniuxp @ 2012 11 01, 21:31)
Nuo praejusiu metu laukiam sios loterijos, nuo loterijos pradzios siemet bandom vis papulti i ta anketa..... jau vyras ir nusispjove, nes neina niekaip ten ieiti..... as dar vilties nepraradau.... bet paspaudus ant tos nuorodos vis atsiranda kazkokiu budu diagnose connection problems, nors jokiu nera problemu...kiti puslapiai veikia kuo puikiausiai ir internetas niekur nedingsta.....  blink.gif  Tai kaip jus ten papuolat????  unsure.gif

nors jau esu uzsipildzius, bet pabandziau atidaryt. Taip pirma karta neatidare, neuzdariau puslapio, bet spaudziau refresh ir taip kokius 5 kartus kol pagaliau atidare wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2012 11 01, 06:36)
nors jau esu uzsipildzius, bet pabandziau atidaryt. Taip pirma karta neatidare, neuzdariau puslapio, bet spaudziau refresh ir taip kokius 5 kartus kol pagaliau atidare wink.gif  4u.gif

biggrin.gif jau kokius 105 paspaudziau.... doh.gif lotuliukas.gif Aciukas, meginsiu iki ryto..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 11 01, 20:23)

negalios... unsure.gif

QUOTE(Ramuniuxp @ 2012 11 01, 20:41)
biggrin.gif  jau kokius 105 paspaudziau....  doh.gif    lotuliukas.gif  Aciukas, meginsiu iki ryto..... smile.gif

pamėginkit kokią kitą naršyklę smile.gif
Atsakyti