Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(maliutka @ 2012 11 08, 18:45)
o as nezinau ka man reikes su dukros pasu daryt doh.gif baigsis rugseji, jei i LT nevaziuosim, kokia nesamone belstis i Niujorka tik del paso doh.gif

nu ka,ka pas mane i svecius vaziuosi tongue.gif marcia su zentu pazindinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 11 09, 04:19)
nu ka,ka pas mane i svecius vaziuosi tongue.gif  marcia su zentu pazindinsim lotuliukas.gif

Pas tave jau ir taip visas burys, kur mes dar ant galvos biggrin.gif bet aciu uz kvietima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2012 11 08, 17:45)
o as nezinau ka man reikes su dukros pasu daryt doh.gif baigsis rugseji, jei i LT nevaziuosim, kokia nesamone belstis i Niujorka tik del paso doh.gif

vaziuok i Cikaga biggrin.gif 4u.gif cia irgi zentas laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 09 lapkričio 2012 - 04:19
QUOTE(Rashkyte @ 2012 11 09, 05:19)
vaziuok i Cikaga  biggrin.gif  4u.gif cia irgi zentas laukia  mirksiukas.gif

jazau kaip gerai kai tiek zentu, kad tik nors vienas itiktu, nes man nors ir abu gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2012 11 08, 20:43)
Pas tave jau ir taip visas burys, kur mes dar ant galvos biggrin.gif bet aciu uz kvietima wub.gif

kai sako "the more the merrier " tongue.gif dabar vietos per akis mirksiukas.gif visi sutilpsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 11 08, 16:07)
Tai nebent pasikeite kazkas, anksciau pasus JAV keistis galejo tik tie kurie NUOLAT gyvena JAV. Ir ta turejo irodyti pvz studento ar darbo viza pase, ar Zk tureti ir pan. Viena karta mano viza buvo galiojanti tai pakeite normaliai, o kita karta buvau pasikeitusi statusa, tai pase tureta viza buvo nebegaliojanti, todel reikejo is USCIS atsiusta statuso keitimo dokumenta jiems siusti ir dar uz vertima susimoketi kelis dolerius ten.

Keitesi drauge pries kokius 5 metus. Jokiu legaliu dokumentu JAV neturi, pakeite be jokiu klausimu
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 11 08, 14:24)
Vat man irgi idomu kaip ten su tais nelegalais. Vieni pazistami gyvena, tai turi pasieme paskola namui, turi teises, dirba darbus, tik nezinau ar ten skaitosi legaliai ar ne. Moka mokescius. Bet vistiek jie nelegalai, nes pazeide rezima. na kaip taip gali buti? g.gif

Zinai, as pagalvojau, kad gi paskola imant ar pan, tai niekas neliepia rodyt legalumo dokumentu, o jei jie pildo, kad pilieciai yra, tai niekam daugiau klausimu nekyla (na amerikieciai daznai paso neturi, nes jiems jo nereikia tiesiog). O teises gali but is seniau gave - dabar man rodos nelegaliai bunant taip lengvai neissiimsi.

QUOTE(Dolita @ 2012 11 08, 20:33)
Dar zinau toki atveji, kad buvo zmones nelegalai, gyveno jav ir laimejo zalia korta. Na ir dabar jau legaliai gyvena. Kaip tai imanoma? g.gif MB pasakojo kad jo klasioke buvusi taip susitvarke.

Cia gal seniau buvo, nes taip ir budavo, kad susitvarkai be problemu dokumentus laimejus ZK, net jei nelegaliai buvai. O dabar net ZK taisyklese raso, kad jei esi nelegaliai salyje, tai net dalyvaut negali. Tai itariu jau rimciau dabar ziuri ir laimejus gal nebeleistu tvarkytis....

QUOTE(MichGirl @ 2012 11 08, 23:07)
Tai nebent pasikeite kazkas, anksciau pasus JAV keistis galejo tik tie kurie NUOLAT gyvena JAV. Ir ta turejo irodyti pvz studento ar darbo viza pase, ar Zk tureti ir pan. Viena karta mano viza buvo galiojanti tai pakeite normaliai, o kita karta buvau pasikeitusi statusa, tai pase tureta viza buvo nebegaliojanti, todel reikejo is USCIS atsiusta statuso keitimo dokumenta jiems siusti ir dar uz vertima susimoketi kelis dolerius ten.

Mano pazistami pries pora metu keitesi - nieko neklause del legalumo....
Atsakyti
Gegužę keitėm dukrai pasą - nereikalavo jokio legalumo įrodymo. Važiuoti taip pat turėjom į Vašingtoną, bet būna konsulų išvažiuojamosios sesijos į valstijas, kurių metu gali priduot dokumentus paso keitimui. Po mėnesio pasas atėjo paštu. Taigi vietoj 15-17 val. keliones mašina, pavažiavom į kitą miestą, kuriame priiminėjo konsulas. Sutaupėm ir laiko ir pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Kamiu @ 2012 11 11, 20:43)
Gegužę keitėm dukrai pasą - nereikalavo jokio legalumo įrodymo. Važiuoti taip pat turėjom į Vašingtoną, bet būna konsulų išvažiuojamosios sesijos į valstijas, kurių metu gali priduot dokumentus paso keitimui. Po mėnesio pasas atėjo paštu. Taigi vietoj 15-17 val. keliones mašina, pavažiavom į kitą miestą, kuriame priiminėjo konsulas. Sutaupėm ir laiko ir pinigų.

Sorry gal už kiek kvailoka klausimą, bet kur galima rast tokia info? Gal ir mes ir laiko ir pinigu sutaupytumem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tormenta* @ 2012 11 12, 00:21)
Sorry gal už kiek kvailoka klausimą, bet kur galima rast tokia info? Gal ir mes ir laiko ir pinigu sutaupytumem blush2.gif

Tiesa, suklydau - turėjom vykt į Niujorką, o ne į Vašingtoną.
http://ny.mfa.lt/index.php?839999426
Kiek pažiūrėjau - tai šių metų informacija
Konsulinės išvykos

2012 m. planuojamos konsulinės misijos:

Ročesteris (Niujorkas) - KVIEČIAME REGISTRUOTIS!

Data: Gruodžio 1 d.

Vieta: Lietuvos garbės konsulato patalpos adresu: 140 Regatta Dr., Webster, NY 14580.

Orlandas (Florida) - KVIEČIAME REGISTRUOTIS!

Data: Gruodžio 8-9 d.

Vieta: Viešbutis „WorldQuest Orlando“ adresu: 8849 Worldquest Boulevard, Orlando, FL 32821.

Los Andželas (Kalifornija) - kovo 15-16 dienomis: įvyko

St. Petersburgas (Florida) – gegužės 17-18 dienomis: įvyko

Atlanta (Džordžija) - gegužės 20 diena: įvyko

Bostonas (Masačusetsas) – birželio 29-30 dienomis (Pasaulio lietuvių šokių šventės metu): įvyko

Dėl tikslių išvykų datų prašome stebėti informaciją Generalinio konsulato tinklalapyje.

Kitų metų dar nepaskelbta
Atsakyti
QUOTE(*tormenta* @ 2012 11 11, 14:21)

https://chicago.mfa.....php?3253894908 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 10, 16:05)
Zinai, as pagalvojau, kad gi paskola imant ar pan, tai niekas neliepia rodyt legalumo dokumentu

mes emem savo namui paskola is Bank of America, tai jie tikrai prase legalumo irodymo, t.y. liepe atnesti ZK kopijas. Bet pas kitus lenders gal kitokios taisykles.
Papildyta:
o kai refinance darem, tai lyg ir neatsimenu, kad butu prase ZK kopiju.
Atsakyti