pradesiu kiekviena savaite pirkt teleloto bilietus ir vikingus, gal islosiu
buti neblogi pinigeliai koks milijonas ar net 3 milijonai,naujai pradziai jav
Ną ką... Ir aš (ir vėl) užpildžiau. Lauksim gegužės 1 
Oho kokia idomi temute, su vaizdais
Tik idomiau butu, kad patarejos is USA idetu nuotraukyte po realia
QUOTE(Izabelee @ 2012 10 09, 08:38)
Oho kokia idomi temute, su vaizdais
Tik idomiau butu, kad patarejos is USA idetu nuotraukyte po realia 
Visos realios
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 09, 00:47)
Visos realios
ten yra nuo lusnu iki dangoraiziu. Kiek kisene leis - ten ir gyvensi.
na lusna tai tikria ne reali,nes tokiose niekas negyvena
NYC, atostogavom ir vienoje valstijoje įvažiavau į ištysus miestus tokius, kad net sapne nesapnavau ir filmuose nelabai mačiau. Net Bažnyčia ir ta aplūžusio treilerio formos. Ir gyvena žmonės
Nesustojau, nebendravau. Bet tikrai nemanau, kad kokio filmo butaforijos. Todėl niekas nežino kur žmogų likimas numes. Svajojam tai aišku gražiais vaizdais ir tik gražiais. Paskaityk kokiomis neraliomsi svajonėmis ir čia rašo. Net komentuoti nėra kartas ką. Tiesiog palieki žmogų gyventi svajonėse
Na gi normalu, kaip ir visame pasaulyje. Skurdas, šalia prabanga ir Amerika nėra kokia išimtis
Kaip dirbsi, kaip kabinsies į gyvenimą, tą ir turėsi ar esi LT, ar JAV
Na gi normalu, kaip ir visame pasaulyje. Skurdas, šalia prabanga ir Amerika nėra kokia išimtis
QUOTE(RamuneM @ 2012 10 09, 06:20)
NYC, atostogavom ir vienoje valstijoje įvažiavau į ištysus miestus tokius, kad net sapne nesapnavau ir filmuose nelabai mačiau. Net Bažnyčia ir ta aplūžusio treilerio formos. Ir gyvena žmonės
kad apluze tai tikiu,bet tavo idetos nuotraukos matomo vaizdelio nesu sutikus per 15 metu
QUOTE(*NYC* @ 2012 10 09, 15:59)
kad apluze tai tikiu,bet tavo idetos nuotraukos matomo vaizdelio nesu sutikus per 15 metu
kad zmones gyventu,kaip niekur nieko, nes tokiam pastate tik narkomanai gali uzsukti,o ne metus is metu zmones gyventu
benamiu prieglauda ir ta geriau atodo
Tai mažai po užkampius savo miesto landžiojai
QUOTE(RamuneM @ 2012 10 09, 08:06)
Tai mažai po užkampius savo miesto landžiojai
. Labai tingiu ieškoti nuotraukų, bet iš kelionių po NY turiu keletą vietų, kurios atrodo panašiai, kaip negyvenamos, bet tikrai gyvena. Bet ne esmė gi 
QUOTE(*NYC* @ 2012 10 09, 16:22)
NYC, moterie, iškišk nosį toliau negu tavo dangoraižis, nuvaziuok duonos į prekybcentri, pažiūrėk kaip žmones gyvena, nes paskui nesigaudai situacijoje, galvoji kad visi su tarnaitem gyvena
Gyveni tiek metu, o turistai pamato daugiau už tave
QUOTE(*NYC* @ 2012 10 09, 16:22)
Tu taip apie save galvoji?
QUOTE(RamuneM @ 2012 10 09, 09:26)
Tu taip apie save galvoji?
Aš tai ne. O kad kartais turistai įlenda ne vien į visų paminėtas vietas, tai faktas. O kad visi miestai turi savo nelabai gražias veidrodžio puses irgi faktas ir kad ten gyvena žmonės kaip mes tokie patys irgi faktas. Ar aš čia matau ne taip? 
as nekimbu prei zmoniu socialiniu sluoksiu,man griunancio namo nuotrauka "uzkliude" kad ir tokiuose bustuote atvaziave emigrantai gyvena