Kalbant apie IS ir refleksus, tai stringa visi braukiant išilgai kūną, kažkoks banguotumas ar kaip ten nepamenu jau

taip pat ir pilvo refleksai, rijimo refleksas
Kas dėl šio skausmo, tai man labai sunku apibūdint kur skauda, nes atskiras skausmas susilieja į vieną skausmą ir skauda visur. Bet man skausmas iš vidaus, tarsi skaudėtų konkretų tašką ir plistų viskas platyn. Ką skauda ar kaulus ar raumenis ar dar ką nusakyti labai sunku, tikrai žinau kad ne sanarius, greičiau visur tarp sanarių. Prilietus skausmas ne staigus, o plintantis ir išliekantis paspaustoj vietoj iki 5 minučių

Todėl labiausia bijau, žmonių "draugiškų paėmimų už rankos"
Kas ypatingai vargina, tai jog nieko negaliu siekt ir kitaip įtempti raumenų, nes rankose, kojose, žąste toks skausmas staigus, lyg išnirtų
Galvos svaigimas, skausmas, nemiga man yra. Ausys akys, kaip ir ne, neskaitant to jog akys šiaip nusilpę stiprokai.
Mano skausmai taip pat atsirado po patirto streso.
Mano reumatologė, labai išpeikė Xanax. Sakė, jog su šiuo vaistu reikia labai atsagiai, nes prie jo labai priprantama ir labai sunku, o kartais išvis neįmanoma atsisakyti. Jo galima gert tik labai trumpą laiką.
Taškai - blauzdose dvi vietos, šlaunyse dvi vietos, rankose aukščiau alkūnių, sprande, kakle.