Na, gal pirmas žodis ir nelabai tinka, bet nuoširdžiai linkiu būt kuo sveikesnėms ir turėt puikių dienų su kuo geresne savijauta

Po ilgų ilgų vaikščiojimų pas gydytojus (apie pusantrų metų) galų gale ir man pripaišė fibromialgiją, labai nesidžiaugiu, bet iš tiesų, kaip sakė reumatologė, geriau tai nei kuri kita reumatologinė liga, kuri progresuotų...
Mielai pasišnekėčiau su visais, sergančiais fibromialgija, gal turit kokių patarimų ar tiesiog pastebėjimų kas kiek padeda. Tiesiog. Labai sunku, kai visi galvoja, jog išsigalvoji ar tingi ką daryt, nes nedarai tiek kiek anksčiau dėl skausmo, o štai jūs suprantat, džiaugiuos dėl to. Pagaliau ir galvoj kažkiek šviesėja nuo suvokimo, kad reikia gyvent toliau, nekokybiškai, kitaip, bet reikia, šituos metus buvau kritus į gilią gilią duobę, dabar kapstaus...
Prieš pusę metų psichiatras nutarė, kad gali visa tai būt nuo nervų ir gėriau kurį laiką amitriptiliną, bet nelabai man jis ką, tiesą sakant, visai negelbėjo. Visgi tikiuos gal kokie vaistai bent kiek pagelbės, už savaitės pas gydytojus, tad turiu bent kiek vilties.
Mano kūnas ne taip baisiai pyksta gavęs saulės ir šilumos, šaltis ir drėgmė pats baisiausias dalykas šiuo atveju.
Laikykitės!