QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 18:20)
isigudrinau uztaisyti jas taip: imu tulikinio popieriau gabaliuka, ji vos sudrekinu ir padarau minksta apvalu burbuliuka (skylutes dydzio), kuri delikaciai sugrudu i skylute, i jos pradzia, ne giliau...
Popierius isdziudamas vos issiplecia ir graziai uzpildo skylute. Tada ta vieta uztepu tinkamos spalvos daziukais ir psio - viso gero skylutes
Reiks pabandyt
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 13, 20:13)
as is vis galvoju tik viena stala pradžiai statyti, nes antro mums reiks tik po kokių 5 metų, tai kam apsistatyt tais stalais. Mažiukui (1 m.,5 men.) savo žadu nupirkti šiuos baldelius:
Tai ir as dabar neuzgriozdinsiu kambario baldais, tegu buna daugiau vietos vaikams. Lygiai taip pat planuoju koki staliuka vaikiska su kedutem ir kokios lentynos zaislams sudeti. Taciau priimant tokius sprendimus kaip mano planuojama plati palange, reikia ateiciai numatyti, kur bus stalai ir lovos.
Tiesa, siandien palangiu meistras pasiule toki varianta, manau visai vertas demesio. Sako, darykite normalia palange, o tada baldu pagalba prasiplatinsite kiek reikia. Be to galima pasidaryti taip, kad prireikus tas baldelis nuimamas ir palange pasilieka tokia pat kaip buvusi.
QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 21:05)
Mielai padeciau, bet tiek laiko skirti negaliu - cia nemazas darbas...
Jei padarytumet dali darbo, tada gal ir as prisideciau
Papaisykite (schematiskai ar ranka) kur man deti akmeni, kur bus tinkas, kur kolonos (kokios), papuosimai (kokie), pakalimai (kokie), durys, kur ir ka dar planuojate, tada idekite viso to foto + akmenu foto (kokie planuojami), tada dar kolonu ir balkono stulpeliu foto (forma, spalva), kad viso to atskirai man nereiktu ieskoti interneto platybese.
O dar ir variantai jums reikalingi net du: akmuo/tinkas, akmuo/terakota.
Viena yra sudelioti kai jau aiskiai zinai kas ir kur bei turi priemones "po ranka" ir visai kas kita viska sugalvoti, tada surinkti ir tada dar sudelioti i vietas.
Labai patinka mamos gabi gebejimas tiksliai paaiskinti. Tiesiog negalima nesuprasti.
Sudejimas ant lapo didelis darbas, nes is "lempos" nesudesi. Reikia jau tureti ne tik vizija,bet ir priemones (siuo atveju kruva foto).