Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

QUOTE(Donna felice @ 2012 11 13, 15:57)
o rasomaji stala kur zadate deti? nebus kad vaikams sviesa ruosiant pamokas kris i nugara? man tai svarbiausia kad butu patogu ruosti pamokas, nes ant tos palanges ilgai nezais.. mirksiukas.gif nors nezinau kiek jusu vaikams metu..gal dar mazi leliukai  wub.gif

Sutinku, Dona, kad rasomas stalas tikrai svarbiau,nei palange. Mano dar peckeliai, 1m.8men ir beveik 4metuku. Teks man i kambari sutalpinti berniuka ir mergaite. Rasomus stalus planuoju deti atskirai, kad vienas kitam netrukdytu.

user posted image

Daug variantu derinom su dizainere, jei vienam gerai, tada kitam vaikui nelabai ir pan.
Planuoju daryti taip, kad visi baldai butu stumdomi. pvz. Kad lova tiktu pastatyta prie vienos sienos ir prie kitos, kad spinta tilptu ir prie tos ir prie kitos sienos. tiesiog pasirinkti tokius baldus ir tokius matmenis, kad nusibodusbutu galima perstumti. Variantu isdestymo tikrai yra, juos bus galima isbandyti wink.gif
Atsakyti
kazkam reikejo virtuves su sala.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 13, 13:32)
smile.gif  Mediniai gali būti ir balti.. Ir gražiai žiūrėtųsi.. Dėl natūraliai medinių, skonio reikalas, jei šviesaus medžio, kodėl gi ne.. Bet vat baltas plastikas ir natūralus akmuo kaiminystėje atrodo kaip kičas ir toks "ai, sudėjom bet ką, ką radom po ranka" unsure.gif  Nu keliskart blogesnis vaizdelis nei kad būna suklypusioj medinėj lūšenlės blizgantys plastikai sukišti.. vyras mano sako, kad ten panaudotus langus taip kartais deda..  unsure.gif  Tai vat ta sukrypusi medinė lūšenlė atrodo tik baisiai, o tokiam dvare plastikinaii langai atrodys laaabai baisiai unsure.gif

Mh, tas variantas, kur teracotos tinkas ir balti balgų, durų apvadai.. tai gal panašus vaizdelis kaip čia buvo įkeltas keli puslapiai atgal? Ir šalia akmeniniai garažai? g.gif  Nu gal.. bet reik vizualizacijos, nes mano vaizduotėje kažkokia mišrainė visko gaunasi stilių prasme.. ir dar tvoros stulpeliai lieto betono, balti.. čia ir balkono tvorelės?

Dėl 4. punkto.. imkit pieštuką, nupieškit, nufotografuokit ir kelkit teismui  mirksiukas.gif  Juokinga mintis, bet aš kitaip nemoku smile.gif

del langu, tai dabar yra tokios kokybes, kad nelabai ir atskirsi nuo mediniu g.gif
del stulpeliu as kalbu apie balkono tureklu stulpelius ne apie tvora smile.gif
oi iki piesimo toolllii biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 11 13, 14:54)
Aciu merginos uz mintis ir pastebejimus.

Mamagabi, del istrizumo cia jau taip gavosi. Ar labai kliuna? Veidrodis buvo pakabintas seniai, o va komoda jei stumiu ties juo, gaunasi ji per arti duru g.gif

Pufikiukas toks su zirgu motyvais, kurie visai ne i tema, todel norisi pertraukti audinuka. Beje, gal kuri zinot kur Kaune tai padaryti uz padoria kaina? 4u.gif

Kliuna ax.gif
Rask tos sienos centra ir viska sucentruok. Tiksliau tu rask centra, o jau sucentruoja tegu tavo brangusis mirksiukas.gif

Pas mane pacia kartais atsiranda nenumatytu skyluciu sienose, nes megstu paveiksliukus perkabinet/keisti. Kadangi mano sienos irgi popieriumi klotos, tai as isigudrinau uztaisyti jas taip: imu tulikinio popieriau gabaliuka, ji vos sudrekinu ir padarau minksta apvalu burbuliuka (skylutes dydzio), kuri delikaciai sugrudu i skylute, i jos pradzia, ne giliau...
Popierius isdziudamas vos issiplecia ir graziai uzpildo skylute. Tada ta vieta uztepu tinkamos spalvos daziukais ir psio - viso gero skylutes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 17:20)

Popierius isdziudamas vos issiplecia ir graziai uzpildo skylute. Tada ta vieta uztepu tinkamos spalvos daziukais ir psio - viso gero skylutes  biggrin.gif thumbup.gif

biggrin.gif

mamagabi, ar galit pagelbet del eksterjero vaizdelio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Liurda, sauniai pasidarbavai su pufikiuku, as su savo siuvimo sugebejimais taip nemokeciau smile.gif bet su prisaudymu manau pabandysiu, dekui bigsmile.gif

mamagabi, oj gerai cia su tualetiniu popierium lotuliukas.gif

Aciu, merginos, prispausiu mb, kad perkabintu ta veidrodi, nagi gar neatsakys nesciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 13 lapkričio 2012 - 18:17
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 12, 19:54)
pažiūrėkite SMEG orkaičių, ten yra graži retro orkaite antracito spalva su metalo chromo apdaila. Gartraukis tai man gražiausia įmontuojamas, kai nesimato to gargaro, arba vel ji reikia pirkti grazu, o tada jau ir kaina dideja.

Ar apie sia orkaite snekat? http://www.imperija....aite-sc750px-8/

Jei ta pati, tai jos kaina mums biskeli kanda doh.gif Na ziuresim, gal dar ka panasaus rasim mirksiukas.gif Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 11 13, 20:44)
Ar apie sia orkaite snekat? http://www.imperija....aite-sc750px-8/

Jei ta pati, tai jos kaina mums biskeli kanda  doh.gif  Na ziuresim, gal dar ka panasaus rasim  mirksiukas.gif Aciu uz nuoroda  4u.gif

na galima ir sita, bet as kalbejau apie antracitine (beveik juoda) orkaite. sia http://www.imperija....0a-8/?item=1097 man ji tiesa sakant grazesne nei ta jusu rodytoji, bet velgi gal sita labiau tinka modernesniam interjerui. Beje, sita bus ir pas mane mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2012 11 13, 17:11)
Sutinku, Dona, kad rasomas stalas tikrai svarbiau,nei palange. Mano dar peckeliai, 1m.8men ir beveik 4metuku. Teks man i kambari sutalpinti berniuka ir mergaite. Rasomus stalus planuoju deti atskirai, kad vienas kitam netrukdytu.

as is vis galvoju tik viena stala pradžiai statyti, nes antro mums reiks tik po kokių 5 metų, tai kam apsistatyt tais stalais. Mažiukui (1 m.,5 men.) savo žadu nupirkti šiuos baldelius:
Staliukas
kedute
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2012 11 13, 16:15)
del langu, tai dabar yra tokios kokybes, kad nelabai ir atskirsi nuo mediniu  g.gif 
del stulpeliu as kalbu apie balkono tureklu stulpelius ne apie tvora  smile.gif
oi iki piesimo toolllii  biggrin.gif

langai, durys ir t.t. :
http://www.google.de...&...=136&ty=108

dar tokios neblogos spalvos buna, jei ne visai baltos norisi (cia turiu omenyje prie akmenu apdailos) :
http://www.google.de...&...tx=75&ty=99

Ar tokia terakotos spalva turejai omenyje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 13 lapkričio 2012 - 19:21
QUOTE(valpurgija @ 2012 11 13, 18:36)
mamagabi, ar galit pagelbet del eksterjero vaizdelio  mirksiukas.gif  4u.gif

Mielai padeciau, bet tiek laiko skirti negaliu - cia nemazas darbas...
Jei padarytumet dali darbo, tada gal ir as prisideciau g.gif
Papaisykite (schematiskai ar ranka) kur man deti akmeni, kur bus tinkas, kur kolonos (kokios), papuosimai (kokie), pakalimai (kokie), durys, kur ir ka dar planuojate, tada idekite viso to foto + akmenu foto (kokie planuojami), tada dar kolonu ir balkono stulpeliu foto (forma, spalva), kad viso to atskirai man nereiktu ieskoti interneto platybese.
O dar ir variantai jums reikalingi net du: akmuo/tinkas, akmuo/terakota.
Viena yra sudelioti kai jau aiskiai zinai kas ir kur bei turi priemones "po ranka" ir visai kas kita viska sugalvoti, tada surinkti ir tada dar sudelioti i vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 lapkričio 2012 - 20:08
QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 22:05)
Jei padarytumet dali darbo, tada gal ir as prisideciau  g.gif
Papaisykite (schematiskai ar ranka) kur man deti akmeni, kur bus tinkas, kur kolonos (kokios), papuosimai (kokie), pakalimai (kokie), durys, kur ir ka dar planuojate, tada idekite viso to foto + akmenu foto (kokie planuojami), tada dar kolonu ir balkono stulpeliu foto (forma, spalva), kad viso to atskirai man nereiktu ieskoti interneto platybese.
Viena yra sudelioti kai jau aiskiai zinai kas ir kur bei turi priemones "po ranka" ir visai kas kita viska sugalvoti, tada surinkti ir tada dar sudelioti i vietas.

Aš tai ir sumą jau įvardinčiau.. už paslaugas biggrin.gif (truputį juokas, bet tik truputį mirksiukas.gif )

Skylučių užtaisymo metodika - super idėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 13 lapkričio 2012 - 20:21
QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 18:20)
isigudrinau uztaisyti jas taip: imu tulikinio popieriau gabaliuka, ji vos sudrekinu ir padarau minksta apvalu burbuliuka (skylutes dydzio), kuri delikaciai sugrudu i skylute, i jos pradzia, ne giliau...
Popierius isdziudamas vos issiplecia ir graziai uzpildo skylute. Tada ta vieta uztepu tinkamos spalvos daziukais ir psio - viso gero skylutes  biggrin.gif thumbup.gif

Reiks pabandyt wink.gif

QUOTE(Donna felice @ 2012 11 13, 20:13)
as is vis galvoju tik viena stala pradžiai statyti, nes antro mums reiks tik po kokių 5 metų, tai kam apsistatyt tais stalais. Mažiukui (1 m.,5 men.) savo žadu nupirkti šiuos baldelius:

Tai ir as dabar neuzgriozdinsiu kambario baldais, tegu buna daugiau vietos vaikams. Lygiai taip pat planuoju koki staliuka vaikiska su kedutem ir kokios lentynos zaislams sudeti. Taciau priimant tokius sprendimus kaip mano planuojama plati palange, reikia ateiciai numatyti, kur bus stalai ir lovos.
Tiesa, siandien palangiu meistras pasiule toki varianta, manau visai vertas demesio. Sako, darykite normalia palange, o tada baldu pagalba prasiplatinsite kiek reikia. Be to galima pasidaryti taip, kad prireikus tas baldelis nuimamas ir palange pasilieka tokia pat kaip buvusi.

QUOTE(mamagabi @ 2012 11 13, 21:05)
Jei padarytumet dali darbo, tada gal ir as prisideciau  g.gif

Labai patinka mamos gabi gebejimas tiksliai paaiskinti. Tiesiog negalima nesuprasti.
Sudejimas ant lapo didelis darbas, nes is "lempos" nesudesi. Reikia jau tureti ne tik vizija,bet ir priemones (siuo atveju kruva foto).
Atsakyti