Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 16, 14:03)
O, kad sutarti perraso, marzos nejudina? Nesiskaito salygu keitimas tas metu sumazinimas? g.gif

Nene nieko nejudina ir nieko nekeicia tikrai. Ir kaina tik 60 lt (sutarti jei keistum, t.y. salygas, siaip kaina didesne gi uz sutarties pakeitima..?). O ten tik virsuj iraso kiek like paskolos.. ir paskui ta pati sutartis eina. Na zodziu, tikrai nieko nekeicia smile.gif Jei ka nors keistu tikrai nebutume keite.. nes salygos musu geros, t.y. marza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 16 kovo 2013 - 14:09
QUOTE(22kriste @ 2013 03 14, 20:29)
turiu klausyma, ar yra buve kam taip kad vienas bankas atsake suteikti kredita del blogos kredito istorijos,o kitas atsake tegiamai. siandien swed bankas atsake neigiamai , motyvuodamas tuo kad esam velave greituju kreditu mokejimuose mokejimuose.

O velave tai cia kaip? Imokas kelis dienas veluodavot moket ar buvot anstoliams kazkada paduoti(nes tada jau ir info banka itraukia, kaip nepatikimus).
Man dar idomu, imant paskola nagrineja pagrindine paskolos gavejo kreditinguma ar ir laiduojancio asmens?
O siaip bankas skolina, tai bankas pats ir sprendzia, kas jam atrodo patikimai, o kas ne. Nes rizikas gi prisiima. Mano giminaiciai, kai eme, tai nei vienam banke butu negave, nes vyras turejes reikalu su antstoliais jaunystej, bet turejo pazistama SEB banke, ta uz juos kazkoki ten rasta surase ir gavo paskola.
Atsakyti
Apie Swedbanko ŠER: http://kauno.diena.l...-lietuva-319322
Atsakyti
patyrinėjau ŠER statistiką nuo 2009-08 Swedbanko puslapyje. 0,5 % nebuvo pasiekęs per visą laikotarpį.
Tai gal ne toks baisus tas rodiklis. Įdomu, kas turėtų nutikti, kad pasiektų, pvz. 1%?
Atsakyti
Pas mus irgi tas SER yra.. idomu ir man ar kada pakils jis smarkiai.. smile.gif
Kas dar yra Swedo sutarti.. tai galimybe kas 2 metus pakeisti marza, teisingiau padidinti, tikriausiai smile.gif Nors mums vadybininke aiskino, kad niekas jos nejudina, jeigu imokos mokamos laiku, neveluojama ir t.t.. bet realiai.. nezinai kada ka sugalvos. Mums du metai si birzeli sueis, ziuresim..
Atsakyti
Man tai Swed su tuo ŠER neatrodo labai patraukliai, nes ne tik nuo borų svyravimo bendra palūkanų norma priklausys, tai dar bereikalkingas galvos kvaršinimas, kad tik tas rodiklis nepadidėtų, ką daryti, jei padidėtų, kas būtų, jei ES griūtų ir pan. Jau geriau būti priklausomai nuo vienos bor'o svyravimų, nei dar ir nuo šer.
Atsakyti
Na taip, visada galvos skausma turi.. na kol kas mums jis nekilo, bent zenkliai (net nesidomejau tiesa sakant, nes imokos tik mazeja, palukanos mazeja.. biggrin.gif). Siaip ar taip, swedas geriausias salygas pasiule kai emem, kadangi esam auksiniai klientai ir t.t.. O ir nereikalauja jokiu gyvybes draudimu kaip kiti bankai.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 18 kovo 2013 - 08:50
sveikos dar karteli. sakykit ar busto kredito laiduotojas gali buti jau turintis kredita ir nedirbantis asmuo.? aciu uz atsakyma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 16, 15:17)
...
Man dar idomu, imant paskola nagrineja pagrindine paskolos gavejo kreditinguma ar ir laiduojancio asmens?
...

Turėtų tikrinti ir laiduotoją, juk laiduotojas ne šiaip sau reikalingas. Jis vertinamas, kaip paskolos gavėjas.

QUOTE(22kriste @ 2013 03 18, 16:41)
sveikos dar karteli. sakykit ar busto kredito laiduotojas gali buti jau turintis kredita ir nedirbantis asmuo.?  aciu uz atsakyma. unsure.gif

Vargu. Laiduotojas yra tam, kad jums tapus nemokiu, jis galėtų perimti įsipareigojimus. Nedirbantis asmuo greičiausiai ir jokių pajamų neturi (na nebent turi investicijų iš kurių kuo puikiausiai išsilaiko g.gif ), todėl jis negalėtų dengti kredito jums tapus banko skolininku.
Atsakyti
Gal rekomenduotumėt "lankstų" buto vertintoją Klaipėdoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 03 18, 19:29)
Turėtų tikrinti ir laiduotoją, juk laiduotojas ne šiaip sau reikalingas. Jis vertinamas, kaip paskolos gavėjas.
Vargu. Laiduotojas yra tam, kad jums tapus nemokiu, jis galėtų perimti įsipareigojimus. Nedirbantis asmuo greičiausiai ir jokių pajamų neturi (na nebent turi investicijų iš kurių kuo puikiausiai išsilaiko g.gif ), todėl jis negalėtų dengti kredito jums tapus banko skolininku.

jau suzynojau atsakyma i sita klausima. negali buti smile.gif bandysim teti laiduotoju imti, nedirbantis antros grupes invaliduma turintis zmogus. bankas sake kad kogero tiks. gal kam yra teke panasia situacija turet?kaip baiges? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal galite man padeti nieko nesuprantanciai....imam paskola 10 m. 60 000 Lt, bankas siulo 2,46 proc. palukanu, taciau nesiulo fix dabar, cia geras variantas butu?
Atsakyti