pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.
QUOTE(Geiša @ 2010 03 20, 15:03)
Gal galit pasakyt kaip jus juos uzsaldot? Suptantu ,kad kvailas klausimas,bet mano saldyti koldunai sulipo taip,kad teko ismesti lauk 

labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka

QUOTE(Asta @ 2010 03 20, 14:54)
Aš tai ant didesnės pjaustymo lentelės ar lėkštės užtiesiu paprasta celofaninį maišelį ar maistinę plėvelę ir sudėlioju koldūnus, kad nebūtų labai susigrūdę ar susiglaudę. Dedu į šaldymo kamera, o kai sušąla tai gražiai visi nusiima, tada suberiu į maišelį ir laikau tokius suledėjusius.
QUOTE(MAMICY @ 2010 03 20, 15:11)
pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.
QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka 

ACIU visoms



Na cia truputi gal ir ne visai i tema, bet....
gal matet kur pirkti koldunu pavadinimu "STEBUKLINGI"?
gal matet kur pirkti koldunu pavadinimu "STEBUKLINGI"?
QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka 

as kai juos darau dedu ant pamiltuoto stalo, tada ant virsaus miltu pabarsatau ir pamaisau, tada sulimpa maziau-kaip parduotuviniai

mb mociute atidave sena aliumine koldunine, tai vienas malonumas lipinti

O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
Aš tai dedu sviesto, grietinės, druskos arba vegetos

QUOTE(Asta @ 2010 03 23, 08:35)
As irgi dazniausiai taip darau


QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
Aš tai sumaišau gritinę, sviestą, truputį sojos padažo ir kokių žolelių pabarstau

Ai, va dar atsiminiau... Mano vyras tai kartais ant koldūnų pilasi actą praskiestą su vandeniu. Sakė, kad kažkur Rusijoje taip valgė

QUOTE(Grazhke @ 2010 03 23, 11:53)
Mano vyras prie viso sito dar garstyciu sauksteli isideda.
QUOTE(egliosha @ 2010 03 21, 19:23)
sitokia as ir is mamos gavau


Išmokau daryti koldunus iš plikytos tešlos ...Gaunasi laaabai minksti... Man patinka, o vat mano mazajam vaikinukui visdelto krautuviniai skanesni
