Įkraunama...
Įkraunama...

Bulterjerai

BULTERJERAI

“Skalikai turi puikią uoslę, kurtai – greitas kojas, airių vikogaudžiai ir dogai – stipruoliai, tačiau tik bulterjeras turi neprilygstamą drąsą” E.Seton-Tomsonas

Bulterjero charakteris - išskirtinė drąsa, gerumas, neišpasakyta jėga, atletiškumas ir žaismingumas. Jis labai mėgsta komfortą ir šilumą, tačiau ne mažiau laimingas, lakstydamas po sniegą ar ant ledo. Gali susierzinti dėl mažiausio diskomforto, bet mirtinai kausis, jei tai būtina, žaibiškai atgaudamas jėgas. Bulterjeras supykdys jus taip pat dažnai kaip žavės savo išdykavimais, o į rimtus priekaištus atsakys klouniškomis išdaigomis, kad tik jūsų pyktį paverstu juoku. Kol su jumis bulterjeras, gyvenimas nebus nuobodus. Ir, žinoma, šis šuo reikalauja didžiulio tarpusavio supratimo. Jie geros vaikų auklės, puikiausi atletai, stipresni ir galingesni negu bet kokia kita veislė, greitesni bei judresni negu kiti tokio ūgio ir kompleksijos šunys. Tai GLADIATORIUS tarp šunų veislių, kupinas ugnies ir vyriškumo. Valdomas ir disciplinuotas, nepaisant užsispyrimo, labai draugiškas su žmonėmis cool.gif

Zeinos svetainė

user posted image

Veislyno PROVOKACIJA šunys
user posted image

Veislyno EOS TANAGROS šunys
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

GYVENKIME DRAUGIŠKAI! sunglasses2.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlite: 03 spalio 2012 - 16:01
Super nauja tema thumbup.gif Šauniai pasidarbuota thumbup.gif
Atsakyti
superine tema thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Aš tai labai noriu paprašyti moderatorių netrinti Sena tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlite: 03 spalio 2012 - 15:52
Šitas gyvūnas šiandien sudraskė du savo paklotus
aggressive.gif

dabar galės ant plikų narvo grindų miegot wink.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 10 03, 18:15)
Šitas gyvūnas šiandien sudraskė du savo paklotus
aggressive.gif 

dabar galės ant plikų narvo grindų miegot  wink.gif

Ir visai nesistebiu, taip jums ir reikia biggrin.gif Bus graži porelė MOKA+BENIS thumbup.gif
Atsakyti
graži tema! ir mes jau pirmam psl.! ačiū, Sarlite 4u.gif

o Mokos foto pamačius tai sekundę suabejojau, ar ne Benis čia - net uodega panašiai palinkus biggrin.gif ir paklotus drasko taip pat sėkmingai biggrin.gif
graži mergička bigsmile.gif
Atsakyti
Vargetukė - tai dabar ant plikų grindų gi mozolius prisitrins. Mano vyriausioji dama, nei nesiteikia gultis jeigu paklotas nepakankamai minkštas. Stovi ir žiūri priekaištingai - tipo, patvarkyk šičia. Nebūtų Ledi Di biggrin.gif
Jaunesnėms irgi svarbu komfortas labai biggrin.gif Kur tik randa minkščiau - būtinai užsikeberoja biggrin.gif
Atsakyti
valio nauja tema galesiu vel seile varvint ziuredamas ax.gif o paskui kazkada kazkas irgi varvins kai as turesiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis330: 04 spalio 2012 - 08:15
QUOTE(Dovis330 @ 2012 10 04, 09:15)
valio nauja tema galesiu vel seile varvint ziuredamas  ax.gif o paskui kazkada kazkas irgi varvins kai as turesiu  thumbup.gif

Va va, kaip ir aš kažkada varvinau thumbup.gif (gaila kad ištrynė senas temas, ten visi mano verkšlenimai ir džiaugsmai buvo užfiksuoti hihihi.gif )

Mano TROIKA biggrin.gif Baltas, juodas ir pieniškas šokoladukai dirol.gif
user posted image
Atsakyti
Visi pagal ugi biggrin.gif o ju amzius panasus ? kaip jie sutaria ?
Atsakyti