vargsai buliukai
ar kas is augintoju kreipetes i ja,kad nustotu taukst klaidinancia informacija?? manau ji uz tai turetu atsakyt, nes cia ne juokas, o visos visuomenes klaidinimas, gal net piktybinis
QUOTE(Jolleee @ 2012 10 08, 12:58)
a, nu pasirodo ne taip buvau išgirdus. dar blogiau: "pavojingas veisles, tai...bulterjerus, pitbulterjerus ir panašius šunis..."
na ką, dabar bus dar smagiau, ne tik į kitą pusę gatvės perbėginės žmones, bet jau gal ką ir gudriau sugalvos
šiaip tai juokinga, kai rimtu veidu šneka apie dalykus, kurių visiškai nesupranta..
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 13:24)
*ar kas is augintoju kreipetes i ja,kad nustotu taukst klaidinancia informacija??
**manau ji uz tai turetu atsakyt, nes cia ne juokas, o visos visuomenes klaidinimas, gal net piktybinis
*Mačiau, Skaiva jos FB sienoje parašė, apie tą jos žmonių klaidinimą. **manau ji uz tai turetu atsakyt, nes cia ne juokas, o visos visuomenes klaidinimas, gal net piktybinis
**Turėtų... Ir mano tokia nuomonė... Viešai apšmeižė, viešai galėtų ir atsiprašyt, ištaisyt klaidą. Bet ... akivaizdu, jai tai visiškai nerūpi...
QUOTE(Lietava @ 2012 10 08, 13:46)
šiaip tai juokinga, kai rimtu veidu šneka apie dalykus, kurių visiškai nesupranta.. 
Tiktai taip
Na ka galiu pasakyt, auksciausia virsune banau salies kalnuose. Reiktu kad zmogus tikrai zinantis apie sias veisles Zuokienei parasytu laiska ir paaiskintu kokios veisles, kokie pavadinimai ir tai reiktu padaryti su ziniasklaidos pagalba, kad nebutu taip kad neskaicius ismes...
į Skaivos komentarą FB dėl bulterjerų jinai atsakė, kad turėjo omeny stafordšyro bulterjerus. atsiprašo. galėtų, aišku, tą padaryti ir viešai.
bet ką toliau šneka..
manau, nieko net nebando ir nebandys suprast..
bet ką toliau šneka..
sveiki, suprantu kad cia visi kelia grazias foto ir didziuojasi buliukais, bet ka darote kai iskyla kazkas ne to, nebezinau kur ir kreiptis, iskastravom suni pries 3 geras savaites, dvi savaites po kastracijos lyg ir viskas gerai buvo, na pirma savaite kol atsigavo kas cia jam nutiko, paskui antraja savaite jau ir pasimirso lyg,ir dukstam ir lauke linksmi lakstom. is esmes bedos tokios kad - suo visiskai sekmingai toliau zymisi, ir sneku ne apie pasisiojima prie medzio,bet tikslinga ejima saligatviu, staiga metimosi prie krumo nes kazka uzuode, ir gerai issniukstinejes "pila" savo ant virsaus. na man tai zymejimas. sekmingas lipimas ant kito suns, kas pirma savaite buvo dinges ir zaidimas buvo grumtis krutinemis. sia savaite virsune - suo trecia diena tustinasi kambary
esu soko busenoj. suniui 2metai virs, daro viska lauke nuo 4-5men. net vidurius palaisvinus,budavo kencia, prasosi i lauka. vedzioju ryte vakare, visada pakakoja. ir vidury dienos tiesiog vidury kambario paima ir prikakoja... net nei cypt kad nori. isbariau karta, antra ir trecia, po puse valandos pasodinus prie kruveles rodau ir baru, viska supranta , bijo kaip lapas.. bet kita diena vistiek tas pats. su asarom valau ir nebezinau ka bedaryt. visi tiek isgyre ta kastracija ,koks cia pliusas, nekauks del kalyciu (na del to dazniausiai ir skundziausi ) nesizymes,visai kitoks zaidimas atseit bus, dabar verkiu atsisedus ir gailiuosi. 2 metai suniui ir va koks rezultatas.
3wa - kad suaugęs šuo pakeis įpročius per kelias savaites taip nebūna. Po kastracijos dar mažiausiai mėnesį hormonai sėkmingai "groja" ir šuo tikrai myžčios ir žymėsis, ir lips ant kitų šunų. Tik su laiku tai darosi švelniau ir ramiau.
Mano ryt menesis kaip iskastruotas, ir, kaip Canine sako, palaipsniui viskas keiciasi 
Ypac viskas pas mus pradejo keistis sia savaite - jau nebesizymim!
Esu skaicius, kad ne visi sunys po kastracijos keiciasi, o kaip is tikruju
. Canine gal mane pataisys
Ypac viskas pas mus pradejo keistis sia savaite - jau nebesizymim!
Esu skaicius, kad ne visi sunys po kastracijos keiciasi, o kaip is tikruju
labai tikiuosi kad maniskis keisis. nes pradedu nebesusitvarkyti su suniu, tiek daug tikejausi o snipstas. telieka laukti ir stebeti.
o kokio amžiaus Benas pradėjo plėšt mergičkom serenadas? ką be dainų dar darė?
šiandien fotosesinomės parke:

šiandien fotosesinomės parke:

Kazko nutile visi
ka jusu suniukai veikia nejau jau ziemos miegas prasideda 
Beje gal kas turite parduoti nebenaudojama narva ? Mano kolege iesko reikia du pincerius patalpint
Beje gal kas turite parduoti nebenaudojama narva ? Mano kolege iesko reikia du pincerius patalpint
Mano rudeniniai šviesuliai:
Devi

Saulė

Devi

Saulė