Įkraunama...
Įkraunama...

Bulterjerai

Užuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2014 06 16, 20:07)
Užuojauta  verysad.gif

Vaida, aš parašiau leiškelį tau į provokacija@gmail.
Mano gyvenimo šuns nebėra..................

Atsakyti
Sveiki. Norejau paklausti ar Lietuvoj mini bulterjerus veisia tik vienas veislynas? Jei ne tai kurie dar?
Atsakyti
sveikos, seniai bebuvau jau cia, pas mus naujienos, turim nauja gyventoja namuose, susilaukem leliuko smile.gif suo reguoja ramiai, kai skundziausi cia labai apie beno kastracija, kad niekas nepasikeite, tai taip ir liko viskas, zaidimas su kitais sunimis yra lipimo pobudzio, kuris nugales, slapinasi ne bet kur o tik ten kur jau yra kvapo ir padaryta pries tai, zymi ant virsaus... kalyciu nesam sutike kol kas tai situo klausimu atrodo viskas ramu, jokiu needimu ar dainavimo namuose prie duru, bent tiek... bet del nieko jau nebesiskundziu, matyt pripratau. atsukus laika - nebekastruociau zinokit. ir kita suni jei kazkada turesim tikrai nekastruosiu. didziausias minusas - suo pasidare bailus. nelabai isivaizduoju kas galetu bulterjera padaryti bailu, bet va mes toki turim, nuo kiekvieno garsesnio pokstelejimo, duru trinktelejimo, lekstes subarskejimo beplaunant suo lekia i narva, i saugia vieta, krupcioja, bega nunarines galva. tai va tiek. pasiguodziau.
o su leliuku kol kas stebim, neleidziam laizyti, bet buna pagulim lovoj kartu, apuosto, galva prie koju vaikui deda. jei neturetu iprocio ant visko ir visur sokinet tai ir labiau leistume, dabar neina akiu i sona nusukt, nes sliauzia per lova lik leliuko, paskui uosto uosto, lenda laizyt, tada subaru, tai atsigula salia. labai stebet reikia nuotaika suns, nes jeigu laksto laimingas po chata, tai tik ir ziurek kad nesoktu kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2014 07 07, 10:51)

O šuo tikrai po kastracijos pasidarė bailus? Gal tiesiog kažkas sutapo?
Atsakyti
o siaip esam sveiki gyvi, na siaip turim tokiu isberimu ir nusikandziojimu sonuose, nes lauke labai megstam trintis i zole ir voliotis, tai kur plauku nelabai turim (pilvas, kirksnys) tai turim raudonas demes. idesiu nuotrauku kaip mano "didysis vaikas" snaudzia miego .
https://imagizer.ima...90/850/waav.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3wa: 07 liepos 2014 - 10:33
Sveiki. Papasakosiu eilinę liūdną istoriją apie išduota šunį. Grindoje atsirado bulterjero patinas, jį ten atvežė policija. Jokios informacijos apie iškvietimo priežastį nepaliko. Šuniui ~ 5 metai, apleistas, neprižiūrėtas, labai liesas, bet auksinio charakterio, mielas, protingas ir kuklus. Viena panelė iš FB labai norėjo šito šuns (bet tuo metu ji buvo ne Lietuvoje), o man pasidarė jo labai gaila ir aš sutikau padėti – po karantino pasiėmiau jį pagloboti, kol panelė negrįš ir jo nepasiims. Panelė grįžo ir prasidėjo visokios nenugalimos jėgos, kai antrą katrą ji neatvažiavo aš nusprendžiau, kad tokio auksinio šuns jai neatiduosiu. Visai nenoriu jį po metų pamatyti grindoje vėl. Todėl kreipiuosi į jus, bulerjerų mylėtojai, gal jus pažįstate atsakingą ir mylintį žmogų, kuriam reikia nuostabiausio šeimos nario? Bet kam neatiduosiu. Šis šuo vertas pačių geriausių namų, meilės ir priežiūros. Šuo Vilniuje. Kastruotas.
Atsakyti
varge kaip gaila tokiu suniuku... primine iskarto kaip musu Beno broli irgi vos ne i prieglauda jau veze arba migdyt kad tik kas pasiimtu.. pasiima ir negalvoja ar gales po keliu metu priziuret. mes turejom minciu pasiimti antra bultika , bet kad neturim savo stogo virs galvos, labai sunkiai si kart nuoma radom, vargais negalais, o dar ir leliukas atsirado dabar.
labai linkiu kad atsirastu geri zmones, kur suo tures ir laisves pasiganyti, ir bus mylimas, aprupintas .
Atsakyti
Ar galite kas pasisakyti? Labai musu seima nori bulterjero. Tik stabdo vienas dalykas- darbas. Ar jus dirbate? Spalio gale baigiasi dekretas. Suo kuri norim pirkti yra apie 3men.Ar istvertu suo 8h be seimininku? Aisku is ryto pries tai butu pavedziotas ir palakstyta ir pazaista su juo. Ar cia jau suns kankinimas? Pasipasakokite- ar paliekate juos vienus? Ar paliekte kazkam priziureti? Labai pagelebetumete su savo atsakymais iki galo apsispresti.. nesinori kad suo butu pas mus nelaimingas..
Atsakyti
Augintiniu ne bulterjerą, kitos veislės, bet... Jus paimsite mažą šuniuką, kuris ilgėsis mamos, kuriam reikia bendravimo, dresūros , pripratimo prie lauko - labai dažno vedžiojimo , tam tikro dienos režimo . O jus visą dieną būsite darbe , tai gi šuniukas negaus nieko ir kankinsis būdamas vienas.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 11, 20:07)
Augintiniu ne bulterjerą, kitos veislės, bet... Jus paimsite mažą šuniuką, kuris ilgėsis mamos, kuriam reikia bendravimo, dresūros , pripratimo prie lauko - labai dažno vedžiojimo , tam tikro dienos režimo . O jus visą dieną būsite darbe , tai gi šuniukas negaus nieko ir kankinsis būdamas vienas.

Bet as paimciau suniuka dabar. Ir namie busiu dar beveik 4menesius. Visus 4menesius busiu su juo. Mokinsiu, uzsiimsiu ir pratinsimes prie tam tikro rezimo. O kaip jus ? Nedirbate?
Atsakyti
Dirbu, bet ir šunys mano jau suaugę . Aš supratau, kad jus šiuo metu dirbate. Sunku pasakyti ar 7 mėnesių šuniui užtektu vedžiojimo du kartus dienoje, nes tai ir nuo pačio šuns priklausys . Nors, narve gal ir išbūtu
Atsakyti