QUOTE(egliosha @ 2014 03 22, 21:40)
ai, čia tamsios kelnytės prie rausvo švarkelio matyt.
angliškame rašo:
pridėti 1 akį kiekvienos kitos eilės pabaigoje ir 2 (2;3;3) sekančiose eilėse.
tai reiškia, kad užmetate po 1 akį 3 ar 4 kartus (priklausomai nuo kelnyčių dydžio) gerojoje pusėje eilės pabaigoje. nu kol pati įsikirtau

labai neaiškiai čia išversta.
jei norėtumėte galiu ryt anglišką variantą įmesti
Buciau dekinga. Kaip suprantu man is viso reikia prideti 6 akis. O platinama turetu buti manau is abieju mezginio sonu, bent jau kiek iskarpu internete radau ivairiu kelnysiu, tik vienus platinama po lygiai, kitur ties uzpakaliu daugiau.
Buciau labai dekinga jei angliskai imestumete.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 22, 21:47)
aš mažam vaikui mezgu labai paprastai. mezgu nuo apačios, uždedu tiek akių pagal kelnias jei noriu, kad būtų laisviau tada dedu tiek ir mezgu tiesiai, o dedu tada tik klynui apie 10 akių iš abiejų pusių, nes svarbiausia, kad su sauskelnėm tilptų ir atrodytų gražiai, ir tiek pat nuleidžiu, kad būtų taip, jog pilvelis ir tilptų. jei kaip tampres tai užsidedu taip, nes mėgztu megzti nuo apačios, man taip patogiau ir tada palaipsniui didinu, kad kojytės būtų proporcingai iki klynuko ir taip pat platinu. nežinau ar aiškiai parašiau
paskutinis darbelis kopija. tik gal nesimatys tiksliai, nes mergina šį karta straksėjo, kaip pasiutus
Grazus kostiumelis
As jau pradejus megzti nuo virsaus ir priejau prie klynuko. Kadangi mezgu naujagimiui kuris dar negimes, tai labai patiko si knyga kad nereikia nieko matuot, viskas akim surasyta, bet kad va ira tokiu vietu, kur nesuprasi, ka nori pasakyti.