Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(*dika* @ 2012 11 16, 23:57)
manau reik paimt  rankoves iskarpa, suklostuot ta paraukima, susmeigt adatelem ,graziai issitiesint iskarpa, tada jau det ant audinio ir kirpt rankove  4u.gif

arba persipiest kita, be tu paputimu biggrin.gif
Atsakyti
Norejau rasyti taip pat, kad apsibraizyk jau suklostuota rankove. Dar pasimatuok pazasties isemos ir rankoves apimtis, rankove gali buti tik pora cm ilgesne, jei paraukimu nenori.
O musu naujos sukneles ilgis ir visas yra didokas kolkas, bet as specialiai siuvau didesne, isaugimui. Kalnierius padarytas asimetriskas.
Atsakyti
Na štai mano šokeja čia su mintim kad sesė pramoginius lanko tai ir jei per piršta reikejo lotuliukas.gif
user posted image

jau spejo ir išmurzinti biggrin.gif
Atsakyti
Fainulka wub.gif

Čia veliūras geltonas?
Mums kaip tik geltono reikia ir neturiu doh.gif Kitą savaitę, savaitė be smurto, tai auklėtojos prašė, kad ką nors geltono apsirengtų...
Atsakyti
LOLITA-X, faina sukne, kur cia veliuras pirktas? g.gif tik man nelabai, kai tiek daug poliesterio (blizga per daug) mirksiukas.gif bet sokiam, tai super.

tiesa, o as medvilnes trikotaza Farbi perku, fainu audinuku yra. aisku, kainos ner labai zemos, bet kokybe tai thumbup.gif http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts
Atsakyti
LOLITA-X kokia minkstute , svelnute suknyti ir mergyte wub.gif
noriu dukrytes rolleyes.gif
o as tik draugiu nergytes kartais papuosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 11 17, 17:10)
o as tik draugiu nergytes kartais papuosiu  ax.gif

o čia prie maikutės prisiūta ar ir siuvinėjimo mašiniuką turi?
Suknelytė - perfect, 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 17, 17:54)
o čia prie maikutės prisiūta ar ir siuvinėjimo mašiniuką turi?
Suknelytė - perfect, 10 balų  thumbup.gif

aciu drinks_cheers.gif kite siuvinejau pati ax.gif taip, maikuciu prailginimas vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
super sukneles thumbup.gif
dollzz kaip visada orginlu smile.gif

o cia mano paskutinis darbelis
user posted image

ir tos kelnes su sleikom kur dariau ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 17 lapkričio 2012 - 18:49
Kokie darbeliai visu grazus, man tokio tipo kelnytes patinka tik mano panele didzioji nenesioja tokiu ,o tada ir sese is paskos jei tik isgirs kad negrazu fse netinka ir jei. Dabar siunu aptemtus dzinsiukus abiemsir laukia dar viena sokiu suknele. Labai noriu audiniu tik neiseina iki vln atlekti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2012 11 17, 14:30)
LOLITA-X, faina sukne, kur cia veliuras pirktas?  g.gif tik man nelabai, kai tiek daug poliesterio (blizga per daug)  mirksiukas.gif bet sokiam, tai super.

tiesa, o as medvilnes trikotaza Farbi perku, fainu audinuku yra. aisku, kainos ner labai zemos, bet kokybe tai  thumbup.gif http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts

Audini pirkau zalioi stotelei,ji dar per maza sokiams bet jei labai reikejo tokios sukneles 'daltonos' ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Fainas meskis ir fainos kelnes su petnesom. Nesu niekad siuvus su petnesom, man atrodo, kad jos kristu ir kristu smile.gif
O pas mus is zebriuku pasaulio...:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 19, 16:34)
Fainas meskis ir fainos kelnes su petnesom. Nesu niekad siuvus su petnesom, man atrodo, kad jos kristu ir kristu smile.gif
O pas mus is zebriuku pasaulio...:

oi kokie dryziai wub.gif

nu sake kad nenukrenta, gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti