Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

mamos, gal zinot koki patikima meistra siuvimo masinos ir overloko Vilniuje?
Atsakyti
Aš savąsias profilaktiškai nešiu į siuvimo stilių.

Pasiuvau savo nykštuką. Bent man tai fainas labai atrdo wub.gif Po šventės atnešiu foto, jei tik gausis. photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 12 18, 16:19)
Aš savąsias profilaktiškai nešiu į siuvimo stilių.

Pasiuvau savo nykštuką. Bent man tai fainas labai atrdo  wub.gif Po šventės atnešiu foto, jei tik gausis. photo.gif

o kaip del kanu, ar nesikandzioja? cia kur prie zalgirio max.?
Atsakyti
labas rytas
pasirodau kaukes ax.gif
Parsiukas smile.gif siuvau pagal uzsakyma,ant galvos kazka uzsideti turi patys.mintis tokia,kad turi buti aprengti balti marskinukai,dar pasiuvau varlyte,bet nenufotkinau
user posted image
user posted image
ir bebras smile.gif taip pat siutas pagal uzsakyma,fotkinau skubedama ant saviskes,siuta didesniam berniukui(2klasej)
user posted image
user posted image
Atsakyti
liuks kostiumai, o jau ta parsiuko uodegyte tai fainuole thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 12 19, 08:58)
liuks kostiumai, o jau ta parsiuko uodegyte tai fainuole thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif galvojau is vielos daryti,bet neradau namie,tai tiesiog itempiau guma viduje bigsmile.gif
Atsakyti
Bebras, tai įspūdingas thumbup.gif thumbup.gif

Štai mano nykštukas
user posted image

Kelnes, Julija siuvo, kita jau mano ax.gif

Dar šiąnakt reik kažkaip snaigę sukurpt rolleyes.gif

Beje, pažiūrėjau, kad nemažai kaukių su ta agroplevele daroma.. Kam balta skraistė, kam, kvarbatkos, kam ir sijonas... gera medžiaga laikinam dalykui thumbup.gif
Atsakyti
Kvaki, Vincas nuostabus mirksiukas.gif
Atsakyti
kvaki labai grazus nykstukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2012 12 19, 08:02)
labas rytas
pasirodau kaukes  ax.gif
Parsiukas  smile.gif  siuvau pagal uzsakyma,ant galvos kazka uzsideti turi patys.mintis tokia,kad turi buti aprengti balti marskinukai,dar pasiuvau varlyte,bet nenufotkinau
ir bebras  smile.gif taip pat siutas pagal uzsakyma,fotkinau skubedama ant saviskes,siuta didesniam berniukui(2klasej)

Man bebriukas dailus, ypač galva patiko. O paršiukui kažko trūksta....

QUOTE(Kvaki @ 2012 12 19, 16:18)
Štai mano nykštukas

Labai dailus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 12 19, 22:37)
Man bebriukas dailus, ypač galva patiko. O paršiukui kažko trūksta....
Labai dailus  smile.gif

o as butent taip isivaizdavau parsiuka ax.gif sitas kostiumas +balti marskinukai+varlyte(pasiuvau)+kauke ant galvos mirksiukas.gif
o cia pingvinas,bet tik matavomes,po sventes ikelsiu,kaip turi buti smile.gif galva pirkta,patobulinau tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, mes jau po šventės.
Aišku, kiekvienai pelėdai savi vaikai gražiausi...
Ale labai savim patenkinta jaučiuos... nes pavyko triko pasiūt mažąjai šokėjai blush2.gif
Tutukas namie man kažkaip nelabai patiko.. bet šventėje ir scenoje visai kitaip žiūrėjosi nei namie. Vis tik tai tikrai geras sceninis ar proginis aksesuaras thumbup.gif

user posted image
Atsakyti