QUOTE(juscike @ 2013 01 13, 11:03)
as ir siuvaui su trikotazine adata bet 75 nr kokia klaipedoje radau ploniausia, siap tempiau tai neiro. Tik va ne is ilgio sutraukia, o grynai pati siule. Idedu foto, bet nelabai matosi ziuriu.
nes ne visos masinos sugeba siuti trikotaza be specialios pedeles. Ne visuomet uztenka tik tinkamos adatos ir siulo, bet daznu taveju reikia ir specialios pedos
kazkas tokio

Su tokia peda trikotazas siusis kaip normali medziaga.
Papildyta:
QUOTE(asvi. @ 2013 01 13, 11:10)
as sitam reikale irgi tik pradedancioji ir nenusimanau nieko.. Na nusipirkau as ovorloko masina, tai dabar tikriausiai labai juokingai kai kurioms nuskambes mano klausimas

Sakykit, jeigu masina overloko, tai ji kaip ir skirta trikotazui siuti, tai ar man dar reikia kazkokiu papildomu adatu trikotazui???
ant jusu overlocko turi buti uzrasyta arba ant korpuso, arba isntrukcijoje kokios adatos jam tinka. Dedu tik numerius tinkamus, bet siuvu visokias medziagas su tom adatom, neperku specialiu trikotazui ant overlocko. Mano overlockas siuva per visokias medziagas kaip sviestu.
Uztai siulus galima specialius naudoti. Yra neiloniniai tamprus siulai. Tada siule gaunasi dar tampresne, bet is 4 vnt tik 1 tampru reikia deti. Aisku tai nebutina, puikiai gaunasi ir su 4 paprastais siulais.