Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Lutpede @ 2013 01 22, 21:05)
Gal po kokios dienelės
Mėginu naujokus identifikuoti doh.gif

Kur gavai? Ir dar aš su savo tradiciniu klausimu blush2.gif tas 'Sonatinyyy Ice' kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 01 22, 19:32)
GIZZC - moderatorius, AMARRILE - iš vis pusdievis, kuris leidžia palikti kieno nors žinutę arba nurodo reaguoti "adekvačiai". O kas tada AŠ?  g.gif

Amarrilė- trijų didelių anukų močiutė,besigydanti depresiją. Todėl šiek tiek jautresnė. Atvirumas ne vietoj,skiriamas Tamstai,kad kitus pusdieviais nevadintum,ir pati į dievus nesiveržtum.(Bet gal ir tu ligonis,tai aš nesunkiai tave toleruosiu. Gal ir poterelius sukalbesiu. )Ramybes Tau. Tolerantiškumo.Gerbk ,mylek save ir mus.Kad ir neelitinius augintojus su neelitiniais žiedeliais ir sugebėjimais. Pažadu ,daugiau ne žodelio šia tema...
----------------
Mano palangė praturtejo net septyniais persodintais jau kelių metų sėjinukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(amarrile @ 2013 01 23, 00:15)
----------------
Mano palangė praturtejo net septyniais persodintais jau kelių metų sėjinukais  ax.gif

Turtinga bigsmile.gif ne tik amariliais 4u.gif

O čia, kad neliktume be namų http://www.supermama...0#entry60494494, prašom rodyti savo gražuolius 4u.gif
Atsakyti
oo kiek ir kokių žiedų wub.gif Mano tik po truputį pradėjo budintis, todėl čia nesireiškiau. Palangės grožis pats pirmasis atsibudo, tai po savaitės dviejų ir aš girsiuos brunette.gif
QUOTE(Steputė @ 2013 01 22, 21:31)
GIZZC - moderatorius, AMARRILE - iš vis pusdievis, kuris leidžia palikti kieno nors žinutę arba nurodo reaguoti "adekvačiai". O kas tada AŠ?  g.gif

Tu mūsų temos puošmena biggrin.gif
Atsakyti
Gal pasimėtykim?user posted image
tema į pabaigą...

truputis įdomybių mirksiukas.gif
Amaryllis- šį vardą gėlė turbūt bus gavusi nuo senovės graikų bukolinės (piemenų) poezijos veikėjos kaimietės mergaitės Amarilės (lot. Amaryllis, idis f) vardo. Mergaitė buvusi tyro grožio, tiesiog panaši į gėlę, tad taip pavadinta ir gėlė.

Amarilis - Ši gėlė sapne reiškia išpuikimą, išrankumą renkantis draugus. Beto ji pranašauja vienatvę. (Mums tai negalioja )4u.gif
Dar neužbaigiau doh.gif
Lutpėde, mestelk kokią nuotraukytę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 23 sausio 2013 - 15:18
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 23, 15:16)

Lutpėde, mestelk kokią nuotraukytę  biggrin.gif

Metė Lutpede nuotraukytę, bet jau į naują temą lotuliukas.gif . Galėtų čia pakartoti, nes labai graži 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O čia iš interneto platybių

Hippeastrum aulicum user posted image

Hippeastrum striatum user posted image

Hippeastrum morelianum user posted image

Hippeastrum sp user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 sausio 2013 - 16:12
Nuostabu wub.gif
Kad musu miškuose žydėtu tokie bigsmile.gif
Atsakyti
Graži pabaiga. Džiaugiuosi pumpurais blush2.gif Du,dideli,paaugę,Red lion wub.gif .Jau ir kiti kiša snapus rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti