QUOTE(mademoiselle_j @ 2013 07 12, 21:58)
Nuėjau šiandien po ilgos pertraukos į Drogą pirmą kartą, susigundžiau visai anksčiau nematytomis Planeta Organica priemonėmis...įsigijau kaukę ir balzamą, o norėjosi dar ir kūno šveitiklio ar sviesto,ar juodojo molio kaukės, bet pabijojau, kadangi nieko apie šias priemones nežinojau. Atsidarau vonioje buteliuką- o kvapas!Paprastai kosmetikos parduotuvėje neatidarinėju ir neuostau, na tiesiog net nesitiki, kad kažkas gali gaminti TOKIO kvapo priemones.

Gerai kažkas čia rašė- kaip pigus odekolonas...Dabar teks sunaudoti, bet antrą kartą turbūt nepirksiu, arba pirma pauostysiu. Nors gal ir bus koks teigiamas poveikis, nežinau- dabar išsiplovus galvą marokietišku? balzamu ir Toskanos kaukę uždėjus, plaukai kaip ir tikėtumeisi- glotnesni, švelnesni. stebuklų ir nesitikėjau, nes mano plaukai ir taip nelabai problemiški. Tikiuosi, greitai tas kvapas nugaruos:D
O Love2mix tikrai tikrai vis dar niekur kitur neįsigysi,tik toje vienoje parduotuvėje? Labai sugundė čia minėtas balzamas su laminavimo efektu, bet dėl jo vieno kažkur važiuoti...
Turbut pati is principo gal kvapu nelabai megsti, arba renkiesi visokius popsinius.
Man gi atvirksciai-siu priemoniu kvapai super, dvelkia naturaliais eteriniais aliejais. Ypac patiko tai, kad pvz sampunas del kvapo labai tiks/patiks ir mano vyrui naudoti.
As atvirksciai-noreciau, kad kvapai isliktu kuo ilgiau
QUOTE(Sophi @ 2013 07 13, 10:49)
Kai kurių "Planeta organica" priemonių kvapas savotiškas, bet šiaip man jos labai netgi neblogos - naudoju šampūnus, balzamus, kaukes.
As tik pries menesi atradau ir negaliu atsidziaugti! Ypac patiko serumas paakiams. Siandien isigyjau dar visa kruva produktu: krema, alieju veidui, sampuna (su marokietisku juoduoju moliu), balzama ir indiska auksine kauke. Sampunas ir kauke nuostabus-pamaitino plaukus, jie tapo blizgesni, lengvai sukuojasi ir nuostabiai kvepia

Ziuresiu kaip ilgainiui sureaguos mano galvos oda, nes zaraza jautri ir reta priemone tinka...
Del kremo ir aliejaus dar veliau parasysiu, kolkas nebandziau.
Siaip siu priemoniu sudetis atrodo tikrai gera. Pvz ieskojau balzamo ir sampuno be silikono-ju butent toks.