Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

visiškai ne į temą čia tos tuščios lentynos ir, kaip gyvena Rusijos žmonės. Matyt labai norėjot pasireikšt, tai nesvarbu kur, svarbu išsisakyt... biggrin.gif
Atsakyti
Labai patiko

user posted image

skaniai kvepia apelsinais
puikiai valo net ryškų ir gausų makiažą
netraukai sausos odos
pakuotė patogi tiek naudojant namuose, tiek kelionėje
maloni kosnsistencija

Minusas - brangokas ax.gif

Atsakyti
Gal vilnietės pasufleruotų, ar Elevitoje jau pasirodė šios linijos?

Dr. Bio

user posted image

Planeta Organica Secrets of Arctica

user posted image

УДИВИТЕЛЬНАЯ СЕРИЯ АГАФЬИ

user posted image

BODY DESSERTS

user posted image

ORGANIC NATURALLY PROFESSIONAL

user posted image

Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2014 10 08, 19:11)
Body deserts ir arctica yra, bet ne visas asortimentas. smile.gif

Dėkui, bandysiu kitą sav prekintis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau planeta organica putojantį molį plaukams ir kažkaip truputį suabejojau - jis naudojamas kaip šampūnas ar kaip kondicionierius? išplaus aliejines kaukes ar ne?
Atsakyti
Šveitiklis galvos odai Oblepikha Professionals

user posted image

Specifinė priemonė.
Po pirmo naudojimo visai nepatiko, po kelių sekančių - pradėjau matyti privalumus smile.gif
Mano plaukai ilgi, tai toks jausmas, kad labai nedaug šveičiamųjų dalelių patenka ant galvos odos, dauguma lieka kažkur plaukų masėje. Pačio mechaninio šveitimo beveik nesijaučia. Nepaisant to, po šveitiklio plaukai labai ilgai išlieka švarūs ir papurę smile.gif Išplaut jį iš plaukų sunku. Pagal instrukciją po šveitiklio reikia naudoti šampūną. Sakyčiau, būtinai ir gerą balzamą ar stipresnio poveikio kaukę, nes priešingu atveju lieka neiššukuojamas lizdas sad.gif Vien po šampūno lizdo man niekad nebūna (aišku, nelygu koks šampūnas, turiu omeny šiuo metu naudojamą, t y suvelia tą lizdą būtent šveitiklis).
Vyrui trumpiems riebiems plaukams super tiko - labai ilgam lieka švaros ir gaivumo pojutis, plaukai daug mažiau riebaluojasi.

Kaina 17 lt (gal nuolaida buvo), sakyčiau brangoka, druskos pylingai pigu, efektyvu ir man asmeniškai patogiau smile.gif

Rankų kremas Planeta Organica su ši (shea) sviestu

user posted image

Puikus kremas, sausiems, probleminėms rankoms labai gerai tiko. Riebus, bet įsigeria labai greitai. Poveikis ilgalaikis, ne iki pirmo rankų plovimo. Prieš tai sunaudojus 2 kremus iš serijos Planeta Organica Dead Sea mano rankos maldaute maldavo kažko rimtesnio doh.gif Vienintelis minusiukas man - kvapas, kažkoks nelabai mano nosiai ax.gif Kaina ~10 lt

Abu pirkau Elevitoje

Atsakyti
Iš naujo atradau Planeta Organica (seniau bandžiau porą produktų, niekas netiko), bet dabar suteikiau jiems antrą šansą ir bandymas pasitvirtino smile.gif

Ypač neatsidžiaugiu Planeta Organica Africa šampūnu, suteikiančiu apimtį (pats dešiniausias). Labai gražiai papurina plaukus ir, priešingai nei daugelis purinančių šampūnų, nei kiek plauko nesausina. Porą kartų bandžiau naudoti jį be balzamo, priekaišų neturiu, plaukai iššukuojami ir švelnūs. Be to, labai maloniai kvepia, kvapas niekaip neatsibostantis. Neabejotinas mano favoritas. Ketinu išbandyti ir plaukų kaukes iš Africos serijos, gal kas bandė ir pasidalintų įžvalgom? smile.gif
user posted image

Planeta Organica gelis -pilingas veidui. Daugelio jau išgirtas, tai galiu tik paantrinti, kad puikus produktas - gerai valo poras, oda po jo švelni kaip kūdikio.
user posted image

Planeta Organica Maroko kaukė nuo plaukų slinkimo. Nežinau, kaip dėl slinkimo, pokyčių dėl to į teigiamą pusę nepastebėjau (nors ir labai nesitikėjau), bet šiaip nebloga kaukė, lengvai padrėkinanti plauką (itin sausiems, manau, būtų per silpna), be to pastebėjau, kad po jos plaukai įgauna šiokį tokį žvilgesį. Tiesa, dar labai skalsiai naudojasi, neįsivaizduoju, kada aš ją pabaigsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2014 11 02, 18:58)
Iš naujo atradau Planeta Organica (seniau bandžiau porą produktų, niekas netiko), bet dabar suteikiau jiems antrą šansą ir bandymas pasitvirtino smile.gif

Ypač neatsidžiaugiu Planeta Organica Africa šampūnu, suteikiančiu apimtį (pats dešiniausias). Labai gražiai papurina plaukus ir, priešingai nei daugelis purinančių šampūnų, nei kiek plauko nesausina. Porą kartų bandžiau naudoti jį be balzamo, priekaišų neturiu, plaukai iššukuojami ir švelnūs. Be to, labai maloniai kvepia, kvapas niekaip neatsibostantis. Neabejotinas mano favoritas. Ketinu išbandyti ir plaukų kaukes iš Africos serijos, gal kas bandė ir pasidalintų įžvalgom? smile.gif
user posted image

Bandžiau šampūną ir kaukę su mangais, argano ir makadamijų šampūnus, ir likau labai patenkinta, plaukai švelnus šilkiniai, gerai išsišukuoja thumbup.gif Gal tik vienintelis minusas, kad priemonės tokios skystokos, ypač šampūnai lyginant su klasikinės Planeta Organica serijos priemonėmis.
Atsakyti

Gaivinanti kaukė veidui
user posted image

Kvepia mėtom, ir šaldo veidą wub.gif Per tuos karščius kai buvo, tai labai gera užsitepti buvo. Patiko, nes paliko odą švelnią ir net kremo nesinorėjo, plius, kažkiek įtariu, kad padėjo išvengti zarazų spuogų, nes kaip tik turėjo atsirasti ir nieko nebuvo bigsmile.gif
Eurokos ar kažkur kitur nemačiau, Elevitoj - 4 litai
[/quote]

Šita kaukė man labai patinka. Tokia gaivi, skaniai kvepia, oda po jos tokia... Hm... Atrodo lygesnė, švelnesnė.
Kažkas sakė, kad akis griaužia nuo mėtų. Na aš užsutepu kaukę taip, kad akių zonos neliečiu, tai man nelabai tegriauzia. Jei aš paliečiu akių zoną, tai taip, labiau griaužia. Bet man tai neproblema. Tas griaužimas, man tiksliau -ašarojimas, max turbūt 1 min. laiko. Vasarai, kai karšta, tai super dalykas.
Nemažai šitų firmų esu išbandžiusi. Jei kas ir netinka, nepanikuoju, juk ne viskas turi tikti smile.gif. Nors man nebuvo, kad kas netiktų, matyt atidžiai renkuosi smile.gif.
Atsakyti
Oblepikha Siberica šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams
user posted image
nuotrauka iš ČIA

Labai patinka, pabaigiau vieną ir nusipirkau antrą. Plaukai sausi, galvą plaunu kasdien. Šampūnams reikalavimų turiu mažai (kad plautų plaukus, nesausintų ir kad nuo jo neatsirastų kosmetinių pleiskanų), bet gerą rasti vis tiek sunku, nors bandžiusi nuo profesionalių iki parduotuvinių.smile.gif Aliejines kaukes išplauna, išplovus plaukai neatrodo kaip neplauti. Naudojant vien šampūną plaukai turbūt sunkiai šukuotųsi, bet aš visada tepu kaukę.
Kitų Natura siberica šampūnų bandyti neteko.

Natura Siberica kūno sviestas
user posted image
nuotrauka iš ČIA

Anticeliulitiniais kremais netikiu.biggrin.gif Perku, nes labai gerai drėkina. Riebus, tirštas, puikiai susigeria, nepalieka jokios plėvelės (negaliu pakęsti, kai kremas ant kūno jaučiasi kaip vaškinis). Šiandien parduotuvėje susimoviau ir per klaidą pasiėmiau atstatomąjį šveitiklį. doh.gif Pirmą kartą tokį mačiau. Teks sunaudoti.

Planeta Organica gelis-pilingas
user posted image
nuotrauka iš ČIA

Nesusipratimas, nedaro absoliučiai nieko.smile.gif Turbūt dėl to, kad ir taip naudoju stipresnes AHA rūgštis.
Atsakyti
Ateinu pasiskųsti biggrin.gif
Nusiunčiau vyrą į Elevitą (Vilkpedės) su 20 pozicijų sąrašu (neišsigąskit, jis retai kada randa viską), o prekyboje tebuvo 1 vienintelis produktas unsure.gif Labai nusivyliau, nes kai ką vasarą mačiau pati savo akim, kai kas yra jų internetinėj parduotuvėj, tai tikrai nesitikėjau, kad beveik nieko nebus g.gif Kaip čia taip yra, ar prieš šventes viskas išpirkta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 12 19, 10:14)

Savaitgalį buvo 30 proc. nuolaida viskam, tai gali būti, kad prašlavė lentynas
Atsakyti