Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

QUOTE(Alacka @ 2015 01 25, 13:12)
Sveikos, reikia jusu pagalbos. Gal kas gali pakomentuoti ar patiko? Aciu

Bandžiau ir kūno šveitiklį, ir plaukų kaukę. Kūno šveitiklis: maloniai kvepia, turi šiokį tokį šildomąjį poveikį, šveičia gana silpnai (man patinka aštresni), bet po jo būtinai norisi kūno kremo, sausina odą. Tikrai nekartočiau. Plaukų kaukė: patiks tiem, kam reikia glotninančio efekto ir kieno plaukai labaaaaai sausi. Man ji pernelyg plaukus apsunkindavo, taip ir nepabaigiau, išmečiau. Iš bandytų Planetos Organicos kaukių labiausiai patiko Marocco smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 01 25, 13:36)
Bandžiau ir kūno šveitiklį, ir plaukų kaukę. Kūno šveitiklis: maloniai kvepia, turi šiokį tokį šildomąjį poveikį, šveičia gana silpnai (man patinka aštresni), bet po jo būtinai norisi kūno kremo, sausina odą. Tikrai nekartočiau. Plaukų kaukė: patiks tiem, kam reikia glotninančio efekto ir kieno plaukai labaaaaai sausi. Man ji pernelyg plaukus apsunkindavo, taip ir nepabaigiau, išmečiau. Iš bandytų Planetos Organicos kaukių labiausiai patiko Marocco smile.gif

Man reikia kuno sveitiklio, gal galite patarti koki gera. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2015 01 25, 14:02)
Man reikia kuno sveitiklio, gal galite patarti koki gera. Aciu

Tos pačios Planetos Organicos šveitikliai labai geri - vienas švelnesnis, pagamintas cukraus pagrindu (Jamaica), kiti aštresni (India, Brazil, France ir ect.) Visų kvapai skiriasi, pasirinkimas tikrai platus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 01 25, 13:36)
Plaukų kaukė: patiks tiem, kam reikia glotninančio efekto ir kieno plaukai labaaaaai sausi. Man ji pernelyg plaukus apsunkindavo, taip ir nepabaigiau, išmečiau. Iš bandytų Planetos Organicos kaukių labiausiai patiko Marocco smile.gif

drinks_cheers.gif mano plaukai garbanojasi, purus tai kauke kaip noriu tiesiu sunkiu plauku thumbup.gif o kvapas wub.gif wub.gif išplauknu galva, užsitepu kauke ir guliu vonioj medituoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2015 01 25, 13:12)

user posted image

pirakau kaip tik atsirado tai labai patiko, gan šiurkštus, daug abraziviniu daleliu, bet antras tai buvo tragedija, išmečiau nes tu daleliu beveik nebuvo doh.gif matyt pataupė gamintojau tolimesnems, iš rūsų forumu taip pat girdėjau kad sekančios partijos buvo labai "taupios"
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2015 01 25, 14:12)

Iš šitų turėjau tik auksinę kaukę plaukams. Kvapas unsure.gif - aš asmeniškai neprisiverčiau sunaudot iki galo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 01 25, 18:04)
Iš šitų turėjau tik auksinę kaukę plaukams. Kvapas  unsure.gif  - aš asmeniškai neprisiverčiau sunaudot iki galo  unsure.gif

O man kvapas labai patiko. Ko nepasakyčiau apie poveikį biggrin.gif Bet čia jau nuo plaukų priklauso ir nuo to, kokio rezultato iš kaukės tikimasi.

Ateinu su atsiliepimu apie Noni Care kūno šveitiklį. Dar tik kartą bandžiau, bet jau matau, kad mano produktas biggrin.gif Dėkui merginai, šioje temoje jį išgyrusiai 4u.gif Kaip šveitiklis gana aštrus, šveičia stipriai, bet odos neišsausina, nenaudojau jokio kremo po jo. Kvepia maloniai. Geras produktas už gerą kainą, sakyčiau, konkurentas puikiesiems Planetos Organicos šveitikliams biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O gal "Planeta Organica" kūno šveitiklių galima rast, pvz., "Maximoje"?
"Noni Care" produkcijos yra "Eurokos" parduotuvėse. Esu turėjusi veido kremą - visai patiko. Beje, kvapas - tropinis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 sausio 2015 - 22:59
Maximoj nemaciau, bet Droge tu sveitikliu tikrai yra. Dabar naudoju Hawaii, tai man maziausiai prie sirdies kvapas, kazkoks kedru aliejaus ar pan. Avietinis mano skoniui geriau smile.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Planeta Organica šampūną ir kondicionierių. Iš pradžių pabandžiusi stebuklų nesitikėjau ir jų nebuvo. Atrodė, kad šampūnas ir kondicionierius eiliniai, vieną kartą palaikiau kondicionierių ilgiau, gal kokias 3-4 min, ir nepažinau savo plaukų, švelnūs, gražiai krintantys, paslankūs (mano plaukai trumpi, dažyti ir riebaluojasi greitai). Kalbu apie šį šampūną ir balzamą:
Šampūnas
user posted image
Kondicionierius
user posted image

Noriu išbandyti ir kitus šios serijos šampūnus ir balzamus, gal galite patarti, kuris labiau tinka riebiems dažytiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2015 05 04, 20:57)
Ateinu su atsiliepimais apie Planeta Organica šampūną ir kondicionierių. Iš pradžių pabandžiusi stebuklų nesitikėjau ir jų nebuvo. Atrodė, kad šampūnas ir kondicionierius eiliniai, vieną kartą palaikiau kondicionierių ilgiau, gal kokias 3-4 min, ir nepažinau savo plaukų, švelnūs, gražiai krintantys, paslankūs (mano plaukai trumpi, dažyti ir riebaluojasi greitai). Kalbu apie šį šampūną ir balzamą:
Šampūnas
user posted image
Kondicionierius
user posted image

Noriu išbandyti ir kitus šios serijos šampūnus ir balzamus, gal galite patarti, kuris labiau tinka riebiems dažytiems plaukams?

paminėsiu dar apie kvapą, tiesiog nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif

o man labiau patiko marocco iš šios serijos ,( riebus ploni dažyti plaukai ) naudoju taip: užsitepu suputoju ir tada palaikau kelias minutes, tik tada nuplaunu
Atsakyti
o sakykit, kokie atsiliepimai apskritai apie PLANETA ORGANICA kondicionierius?
ar ilgainiui naudojant nesausėja plaukai, neatsiranda kokių kitų minusų? koks jų poveikis? smile.gif

būčiau labai dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
Naudojant ištisai nepastebėjau, kad sausintų plaukus, bet turiu šampūną ir kondicionierių tik su alepo miulu, kitų šampūnų ar balzamų dar neišbandžiau.
Atsakyti