Šiek tiek atsiliepimų
1. Love 2 Mix organic plaukų kaukė "Laminavimo efektas"

Kaukė fantastiška

Nežinau kaip dėl laminavimo efekto (nesu dariusi tokios procedūros, tad nežinau, kaip po jos atrodo plaukai), bet poveikis nuostabus. Plaukai neįtikėtinai švelnūs, glotnūs, šilkiniai, bet ir apimtis išlieka. Malonus kvapas, lyg persikų. Prieš tai turėjau kitą to pačio gamintojo kaukę, taip pat skirtą sausiems plaukams, bet iš jos apskritai nebuvo jokios naudos. Nustebau, nesitikėjau, kad taip patiks

10 balų.
2. Organic Therapy veido prausiklis putos

Pikus prausiklis, labai lengvai nuplauna ryškų ir gausų makiažą, nesausina, maloniai kvepia. 10 balų
3. Organic Therapy raminanti veido kaukė

Tepiausi šią kaukę 3 kartus - deja, nepastebėjau jokio poveikio

Turiu šio gamintojo ir drėkinamąją kaukę veidui, ana geresnė, ne stebuklas, bet šioks toks drėkinimas jaučiasi.
4. Organic Therapy drėkinamasis veido kremas

Kremas riebokas, tirštokas, labiau panašus į maitinamą, nei į drėkinamą. Mano sausai odai per silpnas. Užtepus ilgokai geriasi, bet kai susigeria iki galo ir vėl jaučiu tempimą. Vienu žodžiu, netiko. Galbūt atidėsiu vasarai
5. Organic Therapy paakių kremas nuo raukšlių

Panašus į aukščiau minėtą kremą, tirštas, riebus. Sunkokai geriasi, labiau tinka vakarui, nes ryte tektų palaukti prieš darant makiažą. Silpnokas. Drėkinimo smarkiai trūksta. Be to, įtariu, kad man šiek tiek alergizuoja vokus

Planuoju kuriam laikui atidėti šonan.
6. Organic Therapy kūno pienelis

Perku antrą kartą ir ko gero jau busiu palikus atsiliepimą apie jį šitoje temoje

Nuostabus pienelis, tiesiog puikus

Maloniai kvepia vynuogėmis, kvapas ne aštrus, ne įkyrus. Man drėkinimo užtenka. Lengvai įsigeria. Mano nuomone vertas 10 balų. Kaina su nuolaida tebuvo 6 lt
7. Organic Therapy kūno šveitiklis

Labai panašus į Domašnie recepty šveitiklius, toks pat citrusinis kvapas ir šiurkštumas. Man labai patiko, šveičia puikiai, 10 balų
8. Organic Therapy kojų kremas

Neypatingas kremas, būna geresnių už tokią pat kainą. Lengvai drėkina, gan greitai įsigeria. 7 balai
Visumoj apie Organic Therapy:
puikūs, rekomenduotini produktai - kūno šveitiklis, jei patinka aštrūs; kūno pienelis; veido prausiklis; rankų kremas; paakių rutuliukas.
Man dar liko išbandyti dušo želę ir kūno sviestą