Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

QUOTE(dontstop @ 2013 01 04, 16:19)
Dar bandysiu drėkinantį veido kremą, paakių kremą (labai patiko paakių rutuliukas, tad tikiuosi nenusivilti), raminančią veido kaukę (drėkinanti taip pat patiko), kojų kremą, kūno šveitiklį, veido prausiklį-putas...

Lauksiu atsiliepimų apie išbandytus 4u.gif Ypač domina paakių kremas,putos...
O rutuliukas geras?
Kaip tik nupirkau draugei rutuliuką,kūno pienelį,dušo žele su vanile ir serumą-liftingą.
(Dar visai sudomino Izraelio gamybos Danielle Laroche iš Elevitos,didelės nuolaidos,bet kosmetika nėra labai pigi).Tik keletą atsiliepimų radau SM,visi labai geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 sausio 2013 - 17:14
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 04, 17:31)
Merginos, koks geriausias jūsų manymu muilas (žinau būną juodas, rožinis, baltas atrodo) su jais galima plauti plaukus? 4u.gif  Ar man čia sapnuojasi kažkas biggrin.gif

Babuškos Agafjos būna juodas, baltas ir rožinis, geriausias man rožinis
Planeta Organika turi dar 5 tokių muilų variantus- štai biggrin.gif
Ir dar Floresan gamina tokius muilus, yra bent 3 variantai, aš turiu žalią (nepatiko)

QUOTE(xde @ 2013 01 04, 18:14)

O rutuliukas geras?

Rutuliukas man labai patiko, labiau, nei analogiškas Eveline. Organic Therapy palyginti labiau drėkinantis. Bet paakių kremo jis neatstoja, tik kaip papildoma priemonė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 04, 17:42)
Babuškos Agafjos būna juodas, baltas ir rožinis, geriausias man rožinis..

Dėkui už atsakymą, mėginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 04, 17:42)
Babuškos Agafjos būna juodas, baltas ir rožinis, geriausias man rožinis
Planeta Organika turi dar 5 tokių muilų variantus- štai  biggrin.gif

Babuškos Agafjos juodasis su beržo lapeliu,daugelį tai maloniai nustebina mirksiukas.gif
Tačiau tų muilų sudėtys neypač.
Planetos Organica,kaip rašoma,sudėtys geresnės.
Ypač giriamas juodasis Maroko molis kūnui/plaukams:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 04, 14:31)
Visumoj apie Planeta Organica:
Šampūnas ir balzamas nelabai tiko mano plaukams. Norėčiau išbandyti dar molį ir ko gero viskas  unsure.gif

O man patiko bandytas balzamas ir šampūnas - labai gerai glotnina thumbup.gif Mano plaukai linkę pūstis, tai tokio efekto reikia ir anaiptol ne su visom priemonėm pavyksta jį pasiekt rolleyes.gif
QUOTE(xde @ 2013 01 04, 19:47)
Ypač giriamas juodasis Maroko molis kūnui/plaukams:

Planuoju kada nors pabandyt.
Atsakyti
Šiek tiek atsiliepimų ax.gif

1. Love 2 Mix organic plaukų kaukė "Laminavimo efektas"

user posted image

Kaukė fantastiška thumbup.gif Nežinau kaip dėl laminavimo efekto (nesu dariusi tokios procedūros, tad nežinau, kaip po jos atrodo plaukai), bet poveikis nuostabus. Plaukai neįtikėtinai švelnūs, glotnūs, šilkiniai, bet ir apimtis išlieka. Malonus kvapas, lyg persikų. Prieš tai turėjau kitą to pačio gamintojo kaukę, taip pat skirtą sausiems plaukams, bet iš jos apskritai nebuvo jokios naudos. Nustebau, nesitikėjau, kad taip patiks smile.gif 10 balų.

2. Organic Therapy veido prausiklis putos

user posted image

Pikus prausiklis, labai lengvai nuplauna ryškų ir gausų makiažą, nesausina, maloniai kvepia. 10 balų

3. Organic Therapy raminanti veido kaukė

user posted image

Tepiausi šią kaukę 3 kartus - deja, nepastebėjau jokio poveikio sad.gif Turiu šio gamintojo ir drėkinamąją kaukę veidui, ana geresnė, ne stebuklas, bet šioks toks drėkinimas jaučiasi.

4. Organic Therapy drėkinamasis veido kremas

user posted image

Kremas riebokas, tirštokas, labiau panašus į maitinamą, nei į drėkinamą. Mano sausai odai per silpnas. Užtepus ilgokai geriasi, bet kai susigeria iki galo ir vėl jaučiu tempimą. Vienu žodžiu, netiko. Galbūt atidėsiu vasarai g.gif

5. Organic Therapy paakių kremas nuo raukšlių

user posted image

Panašus į aukščiau minėtą kremą, tirštas, riebus. Sunkokai geriasi, labiau tinka vakarui, nes ryte tektų palaukti prieš darant makiažą. Silpnokas. Drėkinimo smarkiai trūksta. Be to, įtariu, kad man šiek tiek alergizuoja vokus sad.gif Planuoju kuriam laikui atidėti šonan.

6. Organic Therapy kūno pienelis

user posted image

Perku antrą kartą ir ko gero jau busiu palikus atsiliepimą apie jį šitoje temoje blush2.gif Nuostabus pienelis, tiesiog puikus thumbup.gif Maloniai kvepia vynuogėmis, kvapas ne aštrus, ne įkyrus. Man drėkinimo užtenka. Lengvai įsigeria. Mano nuomone vertas 10 balų. Kaina su nuolaida tebuvo 6 lt bigsmile.gif

7. Organic Therapy kūno šveitiklis

user posted image

Labai panašus į Domašnie recepty šveitiklius, toks pat citrusinis kvapas ir šiurkštumas. Man labai patiko, šveičia puikiai, 10 balų 4u.gif

8. Organic Therapy kojų kremas

user posted image

Neypatingas kremas, būna geresnių už tokią pat kainą. Lengvai drėkina, gan greitai įsigeria. 7 balai

Visumoj apie Organic Therapy:
puikūs, rekomenduotini produktai - kūno šveitiklis, jei patinka aštrūs; kūno pienelis; veido prausiklis; rankų kremas; paakių rutuliukas.
Man dar liko išbandyti dušo želę ir kūno sviestą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 18:55)
Šiek tiek atsiliepimų  ax.gif

1. Love 2 Mix organic plaukų kaukė "Laminavimo efektas"

Dabar naudoju šampūną su laminavimo efektu - tai toks nei labai blogas, nei labai geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 01 14, 19:30)
Dabar naudoju šampūną su laminavimo efektu - tai toks nei labai blogas, nei labai geras ax.gif

kurioj parduotuvej jo ieskot?
Atsakyti
user posted image
Dabar naudoju antioksidantinį kremą prieš pirmąsias raukšleles,skirtą visų tipų odai su žalios arbatos ekstraktu ir alyvuogių aliejumi.
Neriebus,fluido tipo,susigeria ypač greitai,lipnumas po kelių minučių nebejuntamas,makiažo pagrindas ant jo dengiasi labai gerai.Gal kiek per intensyvus lyg žolinis kvapas,šiaip malonus,bet tai skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 01 14, 21:44)
kurioj parduotuvej jo ieskot?

"Elevitoj" 4u.gif
Atsakyti
Merginos kur galima butu rasti baikal herbals sampuno? pvz svaros prekese, droge ir pan parduotuvese ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 01 27, 21:38)
Merginos kur galima butu rasti baikal herbals sampuno? pvz svaros prekese, droge ir pan parduotuvese ju yra?

yra Droge, Eurokos, Maximose didelėse irgi galima rasti 4u.gif
Atsakyti