Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Nutilo temutė, aš pasižvalgymui įmetu, plius į tą katinų temą jau rodytas kačių maisto indelis, tikrai labai mielai žiūrisi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitarija @ 2012 10 31, 10:50)
Sveikos,

tema skaitineju ir gyvenu laukimu, kada savo namucius isirenginesim.

Gal ir nelabai skandinaviskas variantas, bet pasizvalgymui imetu smile.gif

ingeniously-designed-two-floor-apartment-with-decadent-accents/

Siip tai wub.gif

tik man kai kuriu baldu truputi modernesniu noretusi...
Ta prasme, siek tiek per didelis kontrastas - super moderni baro kede ir super senovinis staliukas...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 11 04, 09:54)
Siip tai  wub.gif

tik man kai kuriu baldu truputi modernesniu noretusi...
Ta prasme, siek tiek per didelis kontrastas - super moderni baro kede ir super senovinis staliukas...

PUIKUMĖLIS. Man tiesiog idealu!
Na gal darbo kambarėlis... nelabai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebaba: 04 lapkričio 2012 - 12:01

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau nuotrauku CIA

Atsakyti
swedens-got-style

Gal kiek per balta kai kuriose vietose, bet siaip visai neblogai ziurisi ax.gif
Atsakyti
Viskas man gražu (dažniausiai) tame skandinaviškame interjere, bet taip trūksta užuolaidų.. doh.gif nu negaliu, man be jų taip nejauku,.. unsure.gif
Atsakyti
sveiki.

Smagu, kad kažkas vis įmeta nuotraukų.
Bitarijos įmestose nuotraukose jau man nenatūralu, nugi negali būti svetainė be teliko, be jokio pasidėjimo, be jokių spintukių - tik sofa ir staliukas. kaip iki galo neįsikrausčius į namus biggrin.gif Arba darbo kampas - tik kompas. O kur visokie popieriukai, žurnaliukai?.. Kabinėjuos. Bet kažkaip pagalvojau, ar norėčiau čia gyvent ir kilo tokių minčių. smile.gif

Dabar jau gailiuosi, kad suplanavau itin mažą miegamąjį (11 kv). Nugi neįmanoma nufotkint kaip atrodo sienos po remonto doh.gif lotuliukas.gif Arba tamsu, arba kas nors užstoja, arba lenda lova-baisuoklė. biggrin.gif Nu ir išvis turbūt nerodysiu, nes gavosi ne Skandinaviškas, o pilkai-violetinis miegamasis gan ryškių tapetų intarpais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 11 07, 21:16)
Nu ir išvis turbūt nerodysiu, nes gavosi ne Skandinaviškas, o pilkai-violetinis miegamasis gan ryškių tapetų intarpais.  smile.gif

Parodykit parodykit tongue.gif Pabandykit iš kambario išėjus tik fotiko "snapą" įkišus, daugiau aprėps gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 07, 18:18)
Viskas man gražu (dažniausiai) tame skandinaviškame interjere, bet taip trūksta užuolaidų..  doh.gif  nu negaliu, man be jų taip nejauku,..  unsure.gif

Man irgi. Bet kai praeitais metais keliavom po Norvegiją, tai sužinojom, kad pas juos taip jau įprasta kaip realybės šou gyventi ir kaimynus stebėti biggrin.gif O jeigu kas nors vis tik užuolaidas pasikabina, tai tada kaimynams įtarimą sukelia, kad kažką slepia...

Dalinuosi nuoroda, išparduoda Vintage baldų kolekciją:
http://parduotuve.ba...?...1&Itemid=57
Labai neblogos kainos kaip už masyvo baldus.
Atsakyti
Kalbant apie parduotuves, draugė užrodė vieną vokišką parduotuvę, iš kurios turbūt pusę daiktų supirkčiau biggrin.gif Neįsivaizduoju, ar jie siunčia į LT (o ir kainos nelabai lietuviškos), bet yra į ką paganyti akis ir pasigaudyti idėjų smile.gif

http://www.impressio...ategorie/wohnen
Atsakyti
[quote=Juma81,2012 11 08, 13:55]
Man irgi. Bet kai praeitais metais keliavom po Norvegiją, tai sužinojom, kad pas juos taip jau įprasta kaip realybės šou gyventi ir kaimynus stebėti biggrin.gif O jeigu kas nors vis tik užuolaidas pasikabina, tai tada kaimynams įtarimą sukelia, kad kažką slepia...

Sveikutės, vis įkišu nosį į temą, paskaitinėju, Namą rengiame irgi skand stiliumi (gyvename dažnai Danijoje), tai dėl užuolaidų - karo metu, pas ką būdavo užtrauktos užuolaidos, ateidavo tikrinti ar ko nors neslepia, tai jei nenorėdavo kad kariniai patruliai užsuktų, jie nekabindavo užuolaidų - tipo "nieko neslepiu". Įprotis liko (pasakojo istorijos mokytojas danas) 4u.gif
Atsakyti
Įdomi istorijos pamoka. smile.gif O Lietuvoj atvirkščiai būdavo - vakarais visi uždangstydavo langus ir užverdavo langines ir netgi vengdavo šviesą uždegti - kad nekiltų noras tikrintojams ateit...
Atsakyti