QUOTE(Odilija5 @ 2012 11 19, 20:22)
Ė, nustokit skalpuot dėl tos servetėlės mane (beje, anyta įsižeistų, jei išgirstų - čia jos dovana)

Gi sakiau, kad įmetu nuotrauką, kad kažką darom. Iš esmės tik sienos ir tie plintusiukai tepadaryti (skylės irgi bus nematomos). Dar dėl nuotraukos toršerą pastačiau kampan

O šeip, dar trūksta minimum 8 dalykų iki miegamojo užbaigimo ir bent kokio sukomponavimo..
Tik lobį randu ir judėsim toliau
Ej, kokį lobį pražiopsojau. Parodyki

Neberodo foto
Aš visai šitą temą apleidusi. Kai laiko forumams skiriu ribotai, o kadangi atsirado šalia kitas pomėgis, tai jis ir suvalgo visą tą laiką
Bet namučiai juda į priekį. Žiemą bus ilgesni vakarai, tai daugiau laiko bus galvojimams/pergalvojimams/sudėliojimams
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2012 11 22, 10:41)
Merginos, labai domiuosi skandinavisku stiliumi, bet permetusi per savo prizme, jis man gaunasi vintage skandinaviskas

tokio turbut nera..teko gyventi tikrame skandinaviskame, viengungiskame..atsibodo jau po metu..pradejau tempti remelius ir pagalves..persti vintage kazkaip..nes norejosi jaukumo..
Taigi prie esmes - ieskau po truputeli dizaineres, gal turite zmogu, kuris prijauciantis siam interjerui? nes turiu fainas merginas, bet jos arba moderna, arba klasika rimta labiau megsta..o as noriu zmogaus, kuris specifika ismanytu, kad zinotu kur ieskoti zalvariniu lempu ir visokiu mazmoziu..bet kaip suprantu kuriant ta vintage reikes labai duotis po pardes, nes reiks rankiotis po smulkmena..
O kas yra tikras skandinaviškas stilius? Kuo toliau čia gyvenu, tuo labiau tik galiu iki nukritimo diskutuoti, kad skandinaviško stiliaus apibrėžimą sukūrė ne eiliniai skandinavai

Jie savo gyvenimus kuria šiltus, jaukius, ir tikrosios baltos spalvos čia nelabai yra, spalva šiltinama atspalviais. Ir čia yra daug tamsių spalvų

ir labai daug detalių, kai kada netgi perkrautą.
Tad kas pasakė, kad šis stilius nėra tikrasis? Kai kas skandinavišką stilių įsivaizduoja ale IKEA. O kai protaujantys švedai patys traukia ją per dantį, ir ieškantys bei interjeru besidomintys žmogeliukai ją apeina, nebent ką nors aptinka norimo ar reikalingo, tai...
Beje, skirtingai mes tą Skandinaviją įsivaizduojame. Juk Švedijos apačioje, arčiau Danijos jau medinukų raudonų namų ne visur pamatysi
Aš kalbu apie tai, ką matau vadinamojoje Skandinavijos sostinėje Stokholme ir šimtą kilometrų aplink jį, kiek tenka lankytis
Papildyta:
Ir vėl priplakiau liežuviu be reikalo

Šiandien vakare kažkaip šovė į galvą nufotografuoti vieną langą, nors jis jau nuo vasaros taip "sukomplektuotas".