Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Cia labiau deze, ne skrynia, bet irgi gerai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 11 20, 10:59)
Kampeliukas kaip kampeliukas, bet juk jis nieko bendro neturi su skandinavisku stiliumi.

Nuuu kaip neturi - taigi įdėjau į šią temą ir subendrinau biggrin.gif O jei reikia įrodyti bendrumus, tai balti aukšti plintusai kaip ir būtent iš ten mirksiukas.gif
Baltų sienų nu niekaip neįsivaizdavau savo miegamajame ir toliau nenoriu, tad dažėm pilkai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 11 20, 15:33)
Cia labiau deze, ne skrynia, bet irgi gerai atrodo smile.gif
user posted image

dėkui, būtent kažko tokio ir iškojau thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, labai domiuosi skandinavisku stiliumi, bet permetusi per savo prizme, jis man gaunasi vintage skandinaviskas lotuliukas.gif tokio turbut nera..teko gyventi tikrame skandinaviskame, viengungiskame..atsibodo jau po metu..pradejau tempti remelius ir pagalves..persti vintage kazkaip..nes norejosi jaukumo..
Taigi prie esmes - ieskau po truputeli dizaineres, gal turite zmogu, kuris prijauciantis siam interjerui? nes turiu fainas merginas, bet jos arba moderna, arba klasika rimta labiau megsta..o as noriu zmogaus, kuris specifika ismanytu, kad zinotu kur ieskoti zalvariniu lempu ir visokiu mazmoziu..bet kaip suprantu kuriant ta vintage reikes labai duotis po pardes, nes reiks rankiotis po smulkmena..
Atsakyti
Dar skrynių:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dansu dansu: 22 lapkričio 2012 - 19:19
Sveikos, senokai bebuvau pas jus. Nu bet šiandien galvoju, reik eit ir susirast biggrin.gif
Lėtais, bet mažais žingsniukais tas mūsų namukas įgauna žmogišką pavidalą smile.gif
Įmečiau į blogą keletą naujesnių foto čia
Nežinau ar pasakojau, bet pečius jau turime ir šildo visai neblogai abu. Štai tokie
user posted image

O name dabar tokia stadija, kad sienos vieną sluoksnį apšiltintos tik pirmam aukšte čiut prie lubų dar skylės. Kanalizacija jau vietoj ir elektrą turim. Na o dabar ruošiasi grindis išlieti. Na ir artimiausioj ateity jau ir vizualiai gražint galėsim pradėt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 25 lapkričio 2012 - 07:41
QUOTE(Odilija5 @ 2012 11 19, 20:22)
Ė, nustokit skalpuot dėl tos servetėlės mane (beje, anyta įsižeistų, jei išgirstų - čia jos dovana)  lotuliukas.gif  Gi sakiau, kad įmetu nuotrauką, kad kažką darom. Iš esmės tik sienos ir tie plintusiukai tepadaryti (skylės irgi bus nematomos). Dar dėl nuotraukos toršerą pastačiau kampan  lotuliukas.gif O šeip, dar trūksta minimum 8 dalykų iki miegamojo užbaigimo ir bent kokio sukomponavimo..  biggrin.gif
Tik lobį randu ir judėsim toliau  biggrin.gif

Ej, kokį lobį pražiopsojau. Parodyki bigsmile.gif Neberodo foto blush2.gif
Aš visai šitą temą apleidusi. Kai laiko forumams skiriu ribotai, o kadangi atsirado šalia kitas pomėgis, tai jis ir suvalgo visą tą laiką blush2.gif
Bet namučiai juda į priekį. Žiemą bus ilgesni vakarai, tai daugiau laiko bus galvojimams/pergalvojimams/sudėliojimams smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2012 11 22, 10:41)
Merginos, labai domiuosi skandinavisku stiliumi, bet permetusi per savo prizme, jis man gaunasi vintage skandinaviskas lotuliukas.gif  tokio turbut nera..teko gyventi tikrame skandinaviskame, viengungiskame..atsibodo jau po metu..pradejau tempti remelius ir pagalves..persti vintage kazkaip..nes norejosi jaukumo..
Taigi prie esmes - ieskau po truputeli dizaineres, gal turite zmogu, kuris prijauciantis siam interjerui? nes turiu fainas merginas, bet jos arba moderna, arba klasika rimta labiau megsta..o as noriu zmogaus, kuris specifika ismanytu, kad zinotu kur ieskoti zalvariniu lempu ir visokiu mazmoziu..bet kaip suprantu kuriant ta vintage reikes labai  duotis po pardes, nes reiks rankiotis po smulkmena..

O kas yra tikras skandinaviškas stilius? Kuo toliau čia gyvenu, tuo labiau tik galiu iki nukritimo diskutuoti, kad skandinaviško stiliaus apibrėžimą sukūrė ne eiliniai skandinavai biggrin.gif Jie savo gyvenimus kuria šiltus, jaukius, ir tikrosios baltos spalvos čia nelabai yra, spalva šiltinama atspalviais. Ir čia yra daug tamsių spalvų smile.gif ir labai daug detalių, kai kada netgi perkrautą.
Tad kas pasakė, kad šis stilius nėra tikrasis? Kai kas skandinavišką stilių įsivaizduoja ale IKEA. O kai protaujantys švedai patys traukia ją per dantį, ir ieškantys bei interjeru besidomintys žmogeliukai ją apeina, nebent ką nors aptinka norimo ar reikalingo, tai...
Beje, skirtingai mes tą Skandinaviją įsivaizduojame. Juk Švedijos apačioje, arčiau Danijos jau medinukų raudonų namų ne visur pamatysi smile.gif
Aš kalbu apie tai, ką matau vadinamojoje Skandinavijos sostinėje Stokholme ir šimtą kilometrų aplink jį, kiek tenka lankytis smile.gif
Papildyta:
Ir vėl priplakiau liežuviu be reikalo biggrin.gif Šiandien vakare kažkaip šovė į galvą nufotografuoti vieną langą, nors jis jau nuo vasaros taip "sukomplektuotas".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 25 lapkričio 2012 - 21:48
Man tikras skandinaviškas stilius yra skandinavų NT skelbimuose. Atsiverčiu ir grožiuosi, kad ir čia, pvz.: http://bo-laget.se/?page=ah_sok
Atsakyti
Aha, aš kažkaip per blocket.se žiūriu, tai tokių baltų baltų retai užtaikau biggrin.gif Aš nesakau, kad man tai negražu. Kito būste - taip, pati tokioje "sterilioje" aplinkoje savęs neįsivaizduoju.
Bet aš ne apie tai. Aš apie tai, kad tokių nelabai matau. Ir todėl man labai įdomu - kodėl.
Gerai, mažum mano draugai ir pažįstami, ir kolegos tokie pat tundros kaip aš, tad kodėl vietos žurnaluose apie namus (o jų čia ne vienas ir ne keturi!), tokių baltų baltų interjerų nėra?
Šiandien taip pat nusipirkau "Svajonių namus", ir specialiai dabar vėl peržvelgiau šį bei kelis senesnius kitus žurnalus. Nugi nėr va tokių baltų baltų... Kur atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 11 25, 21:57)
Man tikras skandinaviškas stilius yra skandinavų NT skelbimuose. Atsiverčiu ir grožiuosi, kad ir čia, pvz.: http://bo-laget.se/?page=ah_sok

Va čia tai užrodėt bigsmile.gif Reikės kai grįšiu iš darbo panaršyti po jų namus biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 11 25, 23:57)
Man tikras skandinaviškas stilius yra skandinavų NT skelbimuose.

Tik dabar pastebėjau, kokie populiarūs apvalūs stalai bigsmile.gif . Valgomąjame pasistatėm apvalų, vienakojį stalą - labai labai patogu.
Atsakyti
Užmačiau IKEA puslapyje va tokį grožį wub.gif Negaliu nepasidalinti rolleyes.gif Nu labai jis man stiliovas wub.gif Man jis labai skandinaviškas wub.gif

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/70233534/

Kažkuo į šitą panašus... nu ne broliai dvyniai, bet panašumo yra. Antrasis man žyyyyyymiai smagesnis, bet spėju ir kaina skiriasi blush2.gif

user posted image

Na o čia jau beveik broliai dvyniai smile.gif
Alvar Aalto sukurtas krėslas
user posted image

IKEA krėslas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 06 gruodžio 2012 - 09:11