Įkraunama...
Įkraunama...

II ligoninė, gyd. Šilkaitienė

Lankausi pas sia gydytoja ir esu labai patenkinta,tiek jos darbu,tiek esama silta atmosfera. smile.gif
Gimdyti taip pat planuoju tik pas ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 07 21, 22:33)
pries kiek laiko mazdaug iki gimdymo reikia tartis?? blush2.gif

sveika,
as pas silkaitiene apsireiskiau, kai isejau dekretiniu. t. y. poliklinikoj susitvarkiau biuleteni, ir po to susitariau pas silkaitiene, mums buvo apie septyni menesiai. pas vizitavomes iki gimdymo. super gydytoja, jei kokiu klausimu iskildavo, be problemu skambindavau tongue.gif ... sekmes jums...
Atsakyti
O ko nežinai? Labai gerai viską likimas sutvarkė ax.gif . Liuks gydytoja. Sakau dėl to, kad giminaitė toj lgoninėj dirbdama ir išsiklausinėjus visų gydytojų nuomonių man ją tik vieną ir rekomendavo. O klausimus visus ir nešk jai. Kuo didžiausios sėkmės tau.
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 16, 13:14)
ne tai kad nepatiko...normali moteris. bet kai pažinojai viena, o dabar gavai kita...aš jos nežaįstu, nežinau rimta ji ar pajuokauja, kas kaip...aš ana pasitikėjau, o šita negaliu dar kol kas pasitikėti, aišku, norisi tikėt, kad bus viskas kuo puikiausiai

Na ji megsta pajuokauti, skalde bajerius viena po kito man per gimdyma biggrin.gif Zodziu, buvo linksma.
Atsakyti
aš buvau pas šią gydytoją apžiūrai. sakyčiau labai profesionali gydytoja. vien jos požiūris, kad gimdymas-tai ne skausmo kentėjimas ir viską pataria, kad kūdikėlis gimtų kuo gražiau ir sveikiau daug ką pasako. man davė krūvą patarimų, kaip sėkmingai išnešioti lelių (man tas sudėtinga), užrašė vaistų pavadinimus ir pan...
likau ja patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 16, 12:22)
likimas lėmė, kad greičiausiai gimdysiu pas šią gyd., nes manoji išėjo atostogauti ir perdavė mane...
paguoskit, pagelbėkit, nes kol kas nežinau ką daryt...

sveika, nera ko nerimauti smile.gif , susitiksi su sia gydytoja ir pamatysi, kad ji liuks. labai paprasta ji...gali klausti pas ja viska del ko tik nerimas koks yra. o gimdymas praeis taip, kad neuzilgo sakysi, kad vel galetum gimdyti thumbup.gif
nepergyvenk, tikrai viskas labai sklandziai praeis. kai tik itarsi kad saremiai jau prasidejo( kad ir nakti) skambink, nedvejok ji atsilieps ir patars ka daryti.
pas sia gydytoja gimdziau pries keleta savaiciu, jau po keletos valandu galejau vaikscioti, sedeti, kadangi neplysau. gimdymas praejo liuks ( su epidurine nejautra), tik reikejo kantrybes stumti , kad mazylis pasirodytu mirksiukas.gif
sekmes tau ir tavo mazyliui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamalora @ 2008 10 15, 09:35)
ačiū, arunebz 4u.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

mirksiukas.gif , tikrai nera uz ka tongue.gif
sekmes jums nestuke.gif
Atsakyti
man ypac patinka, kad i klausimus atsako issamiai, su pavyzdziais is savo darbo praktikos.. Pastaraji karta dar paminejo susiemus uz galvos, kad turi tiek nestukiu, kad kai kuriomis dienomis po kelias nestukes su vienodom gimdymo datom doh.gif
Atsakyti
Man po gimdymo visgi liko neatsakytu klausimu. Nors istikruju mano bukle buvo tokia, kad nes tas rupejo klausinet.
Jos darbinej praktikoje buvau sunkus atvejas. Bet del jos drasiu sprendimu esu labai laiminga mama.
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 19, 21:12)
O kokie klausimeliai liko jei ne paslaptis ? Ir kodel dabar negaletum pasiklausti jos ?

Klausiau bet netikiu atsakymu. Noreciau kitos gydytojos nuomones apie mano padeti. Gydytoja mano vaikams isgelbejo gyvybes, bet mano pacios bukles neivertino. Galima sakyt kad vos i kapus nenuejau. Bet kaip bebutu trecia irgi gimdyciau antroj ligoninej ir gal net pas ta pacia.
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 10 26, 20:02)
mane gydytoja spalio 2 dieną vedžiojo po gimdyklas. gal tave mačiau? blink.gif  g.gif

sveika,
mane i palata paguldė spalio 2d. apie 10 val, ryte. bet kazkuria tais diena, i mano palata buvo įlindus gyd. su jauna panele biggrin.gif . tokia neauksta, tamsiu plauku. gal tai ir buvai tu?matai, painiojos dienose, neatsimenu kada tai buvo. mano palata pati pirma, ziurint nuo naujagimiu skyriaus.
o kokiu tikslu buvo aprodomos palatos? ju bukle? ar kad mes galim buti tik vienos su savo mažyliais? ar cia tu norejai pamatyti palatas, kokios jos yra bukles mirksiukas.gif ?
gal jos ir nesuremontuotos, bet man buvo patogu. seimininkavom su Patriku, vieni du, niekas nesuka galvos lotuliukas.gif .
kada tavo terminas?
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 11 01, 23:35)
as buvau po pietu gal apie 3-4 val... aprode gimdyklas dvi gal. (labai susijaudinau nuo silto priemimo). po to nuvede i viena palata su kudikeliu. kur vede akusere, ten ir ejau. viskas idomu.
g.gif na as tai nejauna, man virs 30 ax.gif noriu gimdyti pas ta gydytoja smile.gif man gimdyti vasario 8

na man jau jau ir nebe 25 mirksiukas.gif, bet jauciuosi jana mamyte bigsmile.gif
man antroj ligoninej patiko. ir gimdyklos super, na bent nr 6.
o gydytoja, tai tikrai gera, tiek per gimdyma, tiek per konsultacijas. mano gimdymas praejo super, galeciau uz savaites ir vel gimdyti thumbup.gif . ir tolimesne, sios gydytojos, prieziura buvo liuks smile.gif
manau ir tavo gimdymas praeis gerai. mano mazylis buvo apsivertes tris savaites pries gimdyma,tai grese cezaris, bet gydytojos ir mankstu pagalba, mazylis apsiverte i reikiama padeti tongue.gif
tikrai esu labai patenkinta gimdymu. as ne is tu asmenu su kuriais galima grieztuoju. ta prasme, jei gydytoja butu buvus grubi su manim, kazin kaip as buciau pagimdzius, esu su charakteriu blush2.gif . silkaitiene zino, kaip reikia elgtis su pacientemis. ir mano vyras buvo patenkintas praejusiu gimdymu thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau pas Silkaitiene nesitarus. Tikrai labai maloni moteris, paaiskino kas kaip ir t.t o atsidekojom isvaziuodami is ligonines
Atsakyti