Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 01 06, 21:03)
as net nesusimasciau, kad negalima zuvies...

kaip as suvokiu, tai tik jurines
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2013 01 05, 01:32)
labas vakaras. ar teisybe kad kas serga tiroiditu negali susilaukti vaiku?  unsure.gif

Mano nuomone tiesos yra verysad.gif
Jau virs dvieju metu bandome, o rezultato nebuvo iki sio rudens jokio. Rudeni pradejau lauktis, bet 6 nestumo savaite persileidau verysad.gif as iki siol skydliauke savo kaltinu...
Atsakyti
Manes gydytojas klausinejo apie mano pastojimus. Sakyciau abu kartus su 13 metu pertrauka buvo problemiskai, virs metu pastangu reikejo. Gydytojas linkes buvo nurasyti tai skydliaukei, nors tuo metu periodiskai tikrino hormonus ir jokiu pakitimu nemate, bet velgi kaip jis isaiskino, kad kraujas pakitimus gali rodyti gerokai veliau, nei realiai liga skydliaukeje prasidejus.
Atsakyti
Na,as mesos beveik nevalgau,o zuvies tai pasmaguriauju.Skaiciau,kad kurie valgo daug saldumynu,truksta cinko,tai tikra tiesa jau 2men .geriu cinka ir nebesinori,man tai didelis pliusas.O,del juros ,tai man nieko,galiu sau degintis ,tik tas jodas doh.gif Skaiciau,kas turi karstuosius taskus skydliaukeje,na kur per ekrana matosi raudoni taskai, tai jie dideja nuo jodo.O,pas mane ju begale,maciau,visas ekranas ziba unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Gal kas zinos- ar darantis kraujo turimus (ATPO, TTH) reikia buti nevalgius pries priduodant krauja?
Savo mieste visada ryte nueidavau priduot kraujuko, tai nevalgydavau niekad.
O dabar vaziuoju i Kauno klinikas pas endokrinologa, vizitas tik po pietu. Tai man tada iki vakaro kentet ir nevalgyt? Nes jeigu iskart nusius kraujo priduot? doh.gif kad po to nebutu vazinejimas be reikalo...
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 01 08, 12:50)
Sveikos mergaites.
Gal kas zinos- ar darantis kraujo turimus (ATPO, TTH) reikia buti nevalgius pries priduodant krauja?
Savo mieste visada ryte nueidavau priduot kraujuko, tai nevalgydavau niekad.
O dabar vaziuoju i Kauno klinikas pas endokrinologa, vizitas tik po pietu. Tai man tada iki vakaro kentet ir nevalgyt? Nes jeigu iskart nusius kraujo priduot? doh.gif kad po to nebutu vazinejimas be reikalo...

nesvarbu valgius ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 01 08, 16:39)
nesvarbu valgius ar ne.

4u.gif o, tai nereikes badauti lotuliukas.gif o l-thyroksino ryte isgerti pries darant tyrimus ar ne? g.gif
Atsakyti
geriau negerti
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 01 08, 15:22)
4u.gif o, tai nereikes badauti lotuliukas.gif o l-thyroksino ryte isgerti pries darant tyrimus ar ne? g.gif

Galima ir TR gerti ir valgyti. Liberali sistema dabar thumbup.gif Gyd. sako, kad taip matosi realus vaizdas kaip žmogus gyvena kiekvieną dieną. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 01 08, 17:22)

man liepe ateiti tyroksino nevartojus ta diena kai darysiuso tyrimus, jau sestadieni eisiu, paziuresim kiek pagerejo kraujas ir skydliaukes veikla...valgyti leido, tyrimo rez nuo to nepriklausys...
Atsakyti
skydliaukes hormonas tiroksinas buna didziausias 2-3 valanda po tiroksino isgerimo. Jeigu pries tyrima geriate tiroksina, tuomet svarbu gydytoja informuoti, ar tai tyrimu rezultatas su tiroksinu, ar be jo. Ir svarbu informuoti, kiek laiko pries tyrima tiroksinas buvo gertas. Jeigu tiroksino negeriate ir darote tyrimus, tuomet velgi svarbu informuoti, kad tyrimas darytas negerus tiroksino. O valgymas jokios itakos niekam nedaro.
Atsakyti
beje, jau cia merginos ir rase ir skambino i ligoniu kasas ir per TV kalbejo, kad skydliaukes tyrimai nemokami,

labas vakaras

kur galima būtų rasti informacijos - nes man tik neseniai diegnozuota skydliaukės liga, bet už tyrimus moku(pusę kainos) po 20 lt už tth ir ft4, dar antikūnius reiks tai ir tie tiek kainuos jaučiu....ir 1 tyrimą davė nemokamai, nes mat echoskopą darė unsure.gif
nieko nebesuprantu tai kodėl aš moku už tyrimus tada
Atsakyti