Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Planet Botanicals 'cocoa butter' kuno kremo meginelis - labai patiko, o ir kvepia nesaldintu sokoladu wub.gif Gal ir i lengvesne puse jis, neduoda labai daug drekinimo (o tiksliau neislieka ilgai tas drekinimas), bet man patiko. Siuo metu turiu sios firmos kokosini krema, bet manau ateityje pirksiu pilna pakuote kakavos.
user posted image

Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - nebesuskaiciuoju jau kelintas pas mane jis, bent 3 metus naudoju nuolatos. Jau forume prigyrus isgyrus ir pergyrus ji esu, bet pakartosiu, kad puikiai nuprausia makiaza (tiek aiu, tiek viso veido), skalsus, kaina gera. Sandeliuke dar pora turiu, bet kolkas nepradarysiu - noriu sunaudot susikaupusius nepatikusius prausiklius, kuriuos vis padedu i sona ir buteliuku vonioje tik kaupiasi: galvoju maisyt su aliejum juos, kad viska nupraustu arba akis nusivalyt atskirai, o po to veida praust prausikliais (zodziu, turiu daug netinkamu).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 12 19, 23:43)
Nieko tokio  4u.gif
Maciau, kad rituals yra keliu rusiu ranku scrubai, gal netycia bandyt ir kita?  ax.gif

ne 4u.gif
Atsakyti
Organic shop kūno musas
user posted image
Lengvos tekstūros, greitai įsigerdavo, oda palikdavo švelni, padrėkindavo. Kvapas malonus, švelnus, užsitepus išnykdavo ax.gif
Stila blakstienų tušas Forever your curl
user posted image
Nepatiko, nes tepdavo paakius, iš pradžių lipino blakstienas, vėliau pradžiuvęs nebelipino. Trūko tankinimo. Tušas skirtas išlaikyti riestas blakstienas. Pas mane jos ir taip riestos, tai gal kažkiek dar labiau užriesdavo, bet manau, kad toms, kurios turi tiesias blakstienas, jis nepadėtų ax.gif
Atsakyti
Amazon forest dušo želė
user posted image
Atsakyti
Garnier rutulinis, kartojamas buvo, patiko
user posted image

John Frieda apimties teikiantis šampūnas, sunaudojau antrą mini pakuotę. Matau, kad tinka mano plaukams, tad pirksiu didelę pakuotę smile.gif
user posted image

Planeta Organica dušo gelis. Patiko kvapas, pakuotė patogi, gerai išputoja, nesausina odos. Tikrai geras prausiklis už tokią kainą smile.gif Dabar naudoju tos pačios firmos tik kito kvapo, taip pat patinka.
user posted image

Crest dantų pasta. Mylimiausia, dabar užsisakiau ir kitų rūšių šios firmos.
user posted image

Atsakyti
Swisso logical rankų kremas, patiko, bet yra krūva kitų kuriuos noriu išbandyt arba atsargas iš sandėliuko naikint smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bioderma H2O Sensibio
user posted image
Naudojau akims valyti. Kaip ir daugeliui, man labai patiko ir bus kartojamas. ax.gif
Atsakyti
Primaria Energy Bath šampūnas, manau kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Wet n Wild lupdazis,spalva ''Just peachy''
user posted image

Ismetu,nes negaliu naudoti,ziauriai sausina netgi su balzamu schmoll.gif

Sally Hansen lupu balzamas - putlintojas
user posted image

Ismetu likuti,irgi nesuzavejo,neilgai laikesi ir jautesi lyg smeliukas ant lupu,putlinimo jokio schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Uzbaigiau si Alverde seruma su saltalankiais. Labai patiko- gerai susigere, drekino oda, skaniai kvepejo, pigus. Gaila, kad Italijoje jo nera. verysad.gif
Papildyta:
user posted image
Uzbaigiau Roberto Cavalli Serpentine kvepalus. Nezinau, ar pirksiu, manes nesuzavejo- kvapo as nejauciau, tik kiti. Ir apskritai, eilinis kvapas. schmoll.gif
user posted image
Uzbaigiau kaireje esanti sampuna is Utekram. Patiko! Gerai putoja, gerai plauna, plaukai svelnus, nereikia nei balzamo. I jo vieta kitas toks pat

Papildyta:
user posted image
Uzbaigiau si tusa. Apdziuvo ir tiek. Pirkciau dar, bet is iherbo neimanoma siustis del Italijos muitines
Atsakyti
Tom's of Maine rutulinis dezodorantas - kazkaip nepatiko sitas, prastai saugojo g.gif Nors seniau rutulinius (kitokios pakuotes buvo) naudojau sios firmos ir vieni geriausiu buvo....
user posted image

Desert Essence 'red raspberry lip tint' - spalvos praktiskai neduodavo, tik tona toki uzdedavo, bet siaip nesuzavejo... Nebuvo nei skystas, nei super tirstas, laikesi gerai, drekino, skonis i guoas panasus, bet vistiek netrauke naudot - nezinau kaip puse issinaudojo, bet kitos puses nesubaigiau, metu lauk
user posted image
Atsakyti
nepamainomi stiprikliai iš nailteko, tiek foundation II, tiek intensive therapy. baigiau ir naujus pradėjau
Atsakyti