As tai sokau Pociunuose, kai man 14 metu buvo
Vejas didziulis buvo, mes tik 4se, tai pakele mus su greitaeigiu lektuveliu, kad didesnio nekurt...As aisku lengviausia, tai paskutine sokau
Jauciu vejas, kad tik pucia mane, o ranku pakelt beveik neina, kad vairuot, nes per sunku viskas
Jau ziuriu poto prudas, namai zmoniu... ir tik bumt ant uzpakalio i kazka ir nusiridenau
issinarpliojau - ziuriu kazkokio ukininko kieme as, pernykscio meslo-sieno kruvoj, palei tvarta
uz 2metru prie tvarto sienos visi dalgiai ir kiti padargai buvo... tai gerai, kad as taip laimingai ir minkstai nusileidau
Kiti bendrasuolininkai irgi gerai nusileido, vienas i bebryna,i upeli
Kitas kaimo lauke, praskrido pro aukstos itampos laidus, o parasiutas ant kryziaus uzsikabino
o trecias ant prudo kranto, o parasiutas jau prude... pats jau atsiseginet buvo pradejes, mane teks issimaudyt
Zodziu, tada net instruktoriai issigande buvo
Gal per daug nepatrukdysiu ... turiu dovanų kuponą šuoliui tandemu. Šiaip jo kaina berods 350 lt. Mielai perleisčiau kam nors su nuolaida, nes pati šokti neplanuoju
Jeigu kas susidomėtų rašyti į AŽ
QUOTE(saldi_uk @ 2011 06 18, 15:15)
As tai sokau Pociunuose, kai man 14 metu buvo
Vejas didziulis buvo, mes tik 4se, tai pakele mus su greitaeigiu lektuveliu, kad didesnio nekurt...As aisku lengviausia, tai paskutine sokau
Jauciu vejas, kad tik pucia mane, o ranku pakelt beveik neina, kad vairuot, nes per sunku viskas
Jau ziuriu poto prudas, namai zmoniu... ir tik bumt ant uzpakalio i kazka ir nusiridenau
issinarpliojau - ziuriu kazkokio ukininko kieme as, pernykscio meslo-sieno kruvoj, palei tvarta
uz 2metru prie tvarto sienos visi dalgiai ir kiti padargai buvo... tai gerai, kad as taip laimingai ir minkstai nusileidau
Kiti bendrasuolininkai irgi gerai nusileido, vienas i bebryna,i upeli
Kitas kaimo lauke, praskrido pro aukstos itampos laidus, o parasiutas ant kryziaus uzsikabino
o trecias ant prudo kranto, o parasiutas jau prude... pats jau atsiseginet buvo pradejes, mane teks issimaudyt
Zodziu, tada net instruktoriai issigande buvo 
norėčiau ir aš taip
Saunuoles, kurios jau isbandet suolius:) As kaupiu drasa, ketinu sokt rugseji, per savo gimtadieni.
QUOTE(solo @ 2011 07 20, 14:41)
Sakykit, ar yra kokie svorio apribojimai šokti parašiutu? Nesuprantu google, kaip skirtingos vietose gali skirtis svoris? Mano tetis užsigeidė, mes aišku bijom dėl jo. svoris 120-125kg
mano tetis taip pat tokio svorio, deja.... kur mes shokom, max 105kg
Šuolis parašiutu- ne man.
Norėčiau, bet negaliu, nes aukščio baimė tiesiog nepakeliama. Bijau aukščio, kaip smertės.
Kai pagalvoji, visgi, kaip faina toms moterims/vyrams, kurie nebijo aukščio, nebijo karuselių, baisių, ir gali sau leisti skristi oro balionu, ar šokti parašiutu.
Bet tai ne man.
Kai pagalvoji, visgi, kaip faina toms moterims/vyrams, kurie nebijo aukščio, nebijo karuselių, baisių, ir gali sau leisti skristi oro balionu, ar šokti parašiutu.
Bet tai ne man.
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 07 21, 00:10)
Šuolis parašiutu- ne man.
Norėčiau, bet negaliu, nes aukščio baimė tiesiog nepakeliama. Bijau aukščio, kaip smertės.
Bet tai ne man.
Bet tai ne man.
Galbut nustebsite, o gal ir ne
QUOTE(Rashkyte @ 2011 07 20, 22:13)
kaip minėjau, mes pirkom dovaną iš laisvalaikiodovanos.lt, gavau atsakymą, kad leistinas svoris 40-120kg. Bet štai mano tėvukas (125kg) užsirašė šokt. Jam leido
QUOTE(solo @ 2011 07 24, 13:41)
kaip minėjau, mes pirkom dovaną iš laisvalaikiodovanos.lt, gavau atsakymą, kad leistinas svoris 40-120kg. Bet štai mano tėvukas (125kg) užsirašė šokt. Jam leido
ar nėra rizikos? tai kiek tas svoris yra svarbu? Ar aerodromuose žiūri tik kad žmogus NORI? O kad žmogus pats nenutuokdamas gali turėti bėdų su širdim ir pan? Man panika, nes tėvas labai bijo aukščio ir čia jo toks pirmas noras....
as, asmenishkai, bijociau ne del shirdies
tiesa, shoksim vel, rugpjucio 27
Vakar išmėginau šuolį su instruktorium Kyviškių aerodrome... šiandien atsikėliau su mintim, kad nebesitiki, kad aš tai padariau, ir kad noriu pakartot
adrenlinas kaip narkotikas, norisi vis daugiau ir daugiau... šiandien vis dar kažkokiam euforiniam transe...
Tandem skydiving
Tandem skydiving