Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

As tai sokau Pociunuose, kai man 14 metu buvo doh.gif Vejas didziulis buvo, mes tik 4se, tai pakele mus su greitaeigiu lektuveliu, kad didesnio nekurt...As aisku lengviausia, tai paskutine sokau ax.gif Jauciu vejas, kad tik pucia mane, o ranku pakelt beveik neina, kad vairuot, nes per sunku viskas biggrin.gif Jau ziuriu poto prudas, namai zmoniu... ir tik bumt ant uzpakalio i kazka ir nusiridenau blink.gif lotuliukas.gif issinarpliojau - ziuriu kazkokio ukininko kieme as, pernykscio meslo-sieno kruvoj, palei tvarta lotuliukas.gif uz 2metru prie tvarto sienos visi dalgiai ir kiti padargai buvo... tai gerai, kad as taip laimingai ir minkstai nusileidau smile.gif Kiti bendrasuolininkai irgi gerai nusileido, vienas i bebryna,i upeli biggrin.gif Kitas kaimo lauke, praskrido pro aukstos itampos laidus, o parasiutas ant kryziaus uzsikabino doh.gif o trecias ant prudo kranto, o parasiutas jau prude... pats jau atsiseginet buvo pradejes, mane teks issimaudyt biggrin.gif Zodziu, tada net instruktoriai issigande buvo blush2.gif
Atsakyti
Gal per daug nepatrukdysiu ... turiu dovanų kuponą šuoliui tandemu. Šiaip jo kaina berods 350 lt. Mielai perleisčiau kam nors su nuolaida, nes pati šokti neplanuoju ax.gif Jeigu kas susidomėtų rašyti į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2011 06 18, 15:15)
As tai sokau Pociunuose, kai man 14 metu buvo  doh.gif  Vejas didziulis buvo, mes tik 4se, tai pakele mus su greitaeigiu lektuveliu, kad didesnio nekurt...As aisku lengviausia, tai paskutine sokau  ax.gif  Jauciu vejas, kad tik pucia mane, o ranku pakelt beveik neina, kad vairuot, nes per sunku viskas  biggrin.gif  Jau ziuriu poto prudas, namai zmoniu... ir tik bumt ant uzpakalio i kazka ir nusiridenau  blink.gif  lotuliukas.gif  issinarpliojau - ziuriu kazkokio ukininko kieme as, pernykscio meslo-sieno kruvoj, palei tvarta  lotuliukas.gif  uz 2metru prie tvarto sienos visi dalgiai ir kiti padargai buvo... tai gerai, kad as taip laimingai ir minkstai nusileidau  smile.gif  Kiti bendrasuolininkai irgi gerai nusileido, vienas i bebryna,i upeli  biggrin.gif  Kitas kaimo lauke, praskrido pro aukstos itampos laidus, o parasiutas ant kryziaus uzsikabino  doh.gif  o trecias ant prudo kranto, o parasiutas jau prude... pats jau atsiseginet buvo pradejes, mane teks issimaudyt  biggrin.gif  Zodziu, tada net instruktoriai issigande buvo  blush2.gif

norėčiau ir aš taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saunuoles, kurios jau isbandet suolius:) As kaupiu drasa, ketinu sokt rugseji, per savo gimtadieni. 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kokie svorio apribojimai šokti parašiutu? Nesuprantu google, kaip skirtingos vietose gali skirtis svoris? Mano tetis užsigeidė, mes aišku bijom dėl jo. svoris 120-125kg
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 07 20, 14:41)
Sakykit, ar yra kokie svorio apribojimai šokti parašiutu? Nesuprantu google, kaip skirtingos vietose gali skirtis svoris? Mano tetis užsigeidė, mes aišku bijom dėl jo. svoris 120-125kg

mano tetis taip pat tokio svorio, deja.... kur mes shokom, max 105kg 4u.gif
Atsakyti
Šuolis parašiutu- ne man. sad.gif Norėčiau, bet negaliu, nes aukščio baimė tiesiog nepakeliama. Bijau aukščio, kaip smertės. biggrin.gif

Kai pagalvoji, visgi, kaip faina toms moterims/vyrams, kurie nebijo aukščio, nebijo karuselių, baisių, ir gali sau leisti skristi oro balionu, ar šokti parašiutu.

Bet tai ne man. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 07 21, 00:10)
Šuolis parašiutu- ne man. sad.gif Norėčiau, bet negaliu, nes aukščio baimė tiesiog nepakeliama. Bijau aukščio, kaip smertės. biggrin.gif
Kai pagalvoji, visgi, kaip faina toms moterims/vyrams, kurie nebijo aukščio, nebijo karuselių, baisių, ir gali sau leisti skristi oro balionu, ar šokti parašiutu.
Bet tai ne man. sad.gif

Galbut nustebsite, o gal ir ne biggrin.gif , bet labai bijau aukscio, ypac stoveti aukstai ant balkono doh.gif biggrin.gif o su pariusiutu puikiausiai nusokau ir noriu dar bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

ar neverta del tokiu vaizdeliu i pojuciu nugaleti savo baime? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 07 20, 22:13)
mano tetis taip pat tokio svorio, deja.... kur mes shokom, max 105kg  4u.gif

kaip minėjau, mes pirkom dovaną iš laisvalaikiodovanos.lt, gavau atsakymą, kad leistinas svoris 40-120kg. Bet štai mano tėvukas (125kg) užsirašė šokt. Jam leido blink.gif ar nėra rizikos? tai kiek tas svoris yra svarbu? Ar aerodromuose žiūri tik kad žmogus NORI? O kad žmogus pats nenutuokdamas gali turėti bėdų su širdim ir pan? Man panika, nes tėvas labai bijo aukščio ir čia jo toks pirmas noras....
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 07 24, 13:41)
kaip minėjau, mes pirkom dovaną iš laisvalaikiodovanos.lt, gavau atsakymą, kad leistinas svoris 40-120kg. Bet štai mano tėvukas (125kg) užsirašė šokt. Jam leido  blink.gif  ar nėra rizikos? tai kiek tas svoris yra svarbu? Ar aerodromuose žiūri tik kad žmogus NORI? O kad žmogus pats nenutuokdamas gali turėti bėdų su širdim ir pan? Man panika, nes tėvas labai bijo aukščio ir čia jo toks pirmas noras....

as, asmenishkai, bijociau ne del shirdies schmoll.gif bet del to, kad "neatlaikys" parashiutas, ar "sueiga" su instruktorium g.gif pas mus tai labai grieztai 4u.gif jei jau zmogelis turi mases, stato prie visu ant svarstykliu nori nenori 4u.gif juk del pacio zmogaus saugumo 4u.gif
tiesa, shoksim vel, rugpjucio 27 thumbup.gif zinau, antra karta baisiau doh.gif jau viska zinom, kas po ko.... bet taaaaiiip norisiii doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar išmėginau šuolį su instruktorium Kyviškių aerodrome... šiandien atsikėliau su mintim, kad nebesitiki, kad aš tai padariau, ir kad noriu pakartot smile.gif adrenlinas kaip narkotikas, norisi vis daugiau ir daugiau... šiandien vis dar kažkokiam euforiniam transe...

Tandem skydiving
Atsakyti