QUOTE(vidute60 @ 2014 01 13, 00:26)
Irutav,tikrai mums nesake kokia priezastis,mus gyde alytuje,ir pastebejo kad pas vaika yra tokia problema,ir iki dvieju metu buvo sveikas,nepastebejom visai kudikysteje nesirgo,net virusinem ligom,visai mazai,Tikrai buvo normalus vaikas,po to prasidejo kosmaras,raidos sutrikimai,salmanelioze,rota virusas,celiakija,anemija,gal sios ligos ir leme viska,juk nei traumu nieko nebuvo,dabar tik,Dievas zino ir meldziuosi kad viskas gerai butu
na jeigu nieko nesirgo vaikas ir buvo sveikas iki 2 metuku, tai cia tik skiepu zala. labai jau daug ligu isvardijote. mano taip pat nieko nesirgo, prasidejo kai buvo 1.5m alergijos netiketos, bet tik tiek. paskui elgesio sutrikimai pasimate ir kalbos, nuvykoem i vilniu ir diagnozavo mums misru raidos sutrikima f83.
Papildyta:
QUOTE(vidute60 @ 2014 01 13, 00:26)
Irutav,tikrai mums nesake kokia priezastis,mus gyde alytuje,ir pastebejo kad pas vaika yra tokia problema,ir iki dvieju metu buvo sveikas,nepastebejom visai kudikysteje nesirgo,net virusinem ligom,visai mazai,Tikrai buvo normalus vaikas,po to prasidejo kosmaras,raidos sutrikimai,salmanelioze,rota virusas,celiakija,anemija,gal sios ligos ir leme viska,juk nei traumu nieko nebuvo,dabar tik,Dievas zino ir meldziuosi kad viskas gerai butu
jus smulkiau mamos parasykite kokiais budais gydete vaika, nuo ko viska prasidejo, juk idomu mums, gal ir musu vaikams pades ir jie pasveiks. gal papildais, vaistais gydetes aisku lavinimu atitinkamu. labai idomu man. mano dukrai 5 metai ir diagnozuotas misrus raidos sutrikimas f83