Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Vargstam ir mes su naguciu karpymu verysad.gif Jei labai gera nuotaika, ir duodu ka nors savo 2.gif rankoj laikyti, tai kitos rankytes nagucius speju nukarpyti. Su koju naguciais tai is vis blogai - spiria man i pilva, arba taip kojom pradeda malti, kad neimanoma doh.gif Gerai, kad juos reciau reikia karpyti. Tai kartais po vonios vakare, kai buna jau pavargusi, leidzia nukarpyti.
Papildyta:
Beje, maudant dar nebandziau karpyt - gal tikrai pades
Atsakyti
O man neduoda kirpti naguciu verysad.gif Tai kerpu vogciomis, kai maziuke uzmiega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asariux @ 2006 12 19, 15:28)
O man neduoda kirpti naguciu  verysad.gif Tai kerpu vogciomis, kai maziuke uzmiega  blush2.gif

as mieganciam nagu nenukerpu,nes tuoj pabunda.kerpu kai valgo .
Atsakyti
o as irgi karapu kai miega..viena karta pavyko nukirpt kai buvo ka tik issimaudziusi ir pavalgiusi. Tada tokia apsnudusi ir rami buvo, kad niekas neidomu ir daryk ka nori mirksiukas.gif O daugiau visada pyksta ir pradeda verkt. apie koju nagus net nekalbu, nemieganciai tai be sansu nukirpt, o uzmigusiai vis tiek sunku, nes ji kojytes pradeda traukioti ir greit pabunda. Bet, kaip sake, gerai, kad juos reciau reikia karpyt ax.gif
Atsakyti
As kai karpau savo pupai nagucius,i viena ranka duodu zaisliuka,kol pupa uzsiemus,tuo metu kerpu nagucius,po to pakeiciu,zaisla perkeliu ikita ranka.
Visai nebloga mum sekasi sitaip kirpti nagucius ax.gif
Atsakyti
as savo lelytei nagucius kerpu kai miega, kelis kartus bandziau kirpt kai nemiegojo, tai nekaip sekes, labai jau spurda doh.gif
Atsakyti
Kerpu nagučius kai valgo. Tik labai kumštukus suspaudęs laiko, bet po to atsipalaiduoja ir tada jau gerai.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2006 12 19, 18:56)
as savo lelytei nagucius kerpu kai miega, kelis kartus bandziau kirpt kai nemiegojo, tai nekaip sekes, labai jau spurda  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi karpom kai mergina miega, kitaip asaru pakalne
Atsakyti
Rankyciu nagucius kerpu beveik be problemu i viena rankyte duodu zaisliuka koki maza, o kita kerpu, jei jau pradeda muistytis padainuojam kokia dainele kartu kerpant. lotuliukas.gif
O kojyciu jau sunkiau, kol nukerpu tai visa slapia bunu, o kartais ir vyra pasikvieciu i pagalba, nes neverkia, bet baisiai spardosi. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif mano leliukui 6sav.nagucius kerpu kai miega,bet ir tai atsibunda muistosi,labai jautrus.ir beda ta ,kad kai nukerpu ir ataugineja naguciai ,ju kampuciai iauga i mesyte ir puliuoti pradeda nebezinau nei kokia forma kirpti,nei ka daryti? g.gif gal kas patars ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2006 12 19, 18:56)
as savo lelytei nagucius kerpu kai miega, kelis kartus bandziau kirpt kai nemiegojo, tai nekaip sekes, labai jau spurda  doh.gif

thumbup.gif
as ir.. kitu atveju leidzia tik pora nagiuku nukirpt, kol susidomejus stebi, bet paskui uzsimano zirkliu ir nieko jau nebenukirpsi.. doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif o aš iki kokių 2m.kirpau kada norėjau-bėdos nebuvo,va vėliau tapo sunkiau susitart lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti