Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

QUOTE(dance @ 2005 08 09, 14:24)
Oi , kojų nageliai tai baisu cry.gif Rėkimas buna ant viso namo... Kartais pataikom, kai multikus rodo, o geriausia teletabius, tai šiaip taip nusikarpm, o paskutiniu metu tai neblogai sekasi su mano žnyplytėm nukirpti. Pabandom kad neskauda ir taip visus... O su rankyčių nageliais tai jokių bėdų

Mums taip pat sunkiai sekasi su kojų nagučiais verysad.gif Tenka ir visokių salainių prižadėti, bet vistiek nevisada tai padeda verysad.gif
Atsakyti
as savo vaikui mieganciam nagus apkapoju ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
As 2-ju metu suneliui kerpu nagucius jam MIEGANT! Nei asaru, nei verksmu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi mieganti apkarpau.taip nervai susitaupo.Abiems.
Atsakyti
nors mums iki metukų liko savaitėlė, bet vistiek pasireikšiu biggrin.gif

kažkur iki 7 mėnesiukų nagučius kirpau tik kai mažylė miegodavo.

paskui per stebuklą porą mėnesių leisdavosi apkirpt kol aš ją šnekindavau thumbup.gif

o dabar vėl turiu laukti kol panelė užmigs doh.gif ir tai dar turiu vargti. nukerpu kokį vieną nagiuką, ji apsiverčia ant vieno šono, nukerpu kitą nagą - vėl apsiverčia biggrin.gif
Atsakyti
Prispaudžiu ir kerpu, nesicackinu. Visi trys bijo šitos procedūros, nu bet ką dabar.
Atsakyti
Kerpu su zirklutemis , anksciau maniskiui net patikdavo sita procedura , zvengdavo blink.gif , bet dabar jau darosi jam kancia unsure.gif
Atsakyti
rankų nagučius apkerpu pasisodinus ant kelių, o kojų nagučius keičiant pampersą - pasiguldžius biggrin.gif
Atsakyti
nagucius kerpame tik kai labai giliai ir skaniai miegame, kitaip be sansu. Va kai uzmiega atsinesu zirklutes ir tada galiu ramiai darbuotis, kai karpau kojyciu nagelius biski kojas paraito, bet nieko kol kas taip susitvarkom.
Atsakyti
QUOTE(smile smile @ 2005 10 14, 07:48)
nagucius kerpame tik kai labai giliai ir skaniai miegame, kitaip be sansu. Va kai uzmiega atsinesu zirklutes ir tada galiu ramiai darbuotis, kai karpau kojyciu nagelius biski kojas paraito, bet nieko kol kas taip susitvarkom.

Mums tai nagučius padėda kirpti tetukas tongue.gif aš laikau ant keliu ir šnekinu o tevelis darbuojasi ,su vyresneja tai jokiu problėmu neturim pati ateina net dažitis jau bandė su mano lakų ,o geriausiai tai po maudiniu kirpti nes nagučiai minkšti su spec. žirklutėmis greitai išėina thumbup.gif
Atsakyti
Kai būna geros nuotaikos, pasisodonu ant kelių, pasakoju, kalbinu ir karpau mirksiukas.gif Būna visko, kartais pyksta, kartais labai lengvai pavyksta biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi dažniausiai su tėvelio, televizijos ir žaislų pagalba šitą procedūrą atliekam doh.gif , nes miegant niekada nebandžiau g.gif , bet tikriausiai nepavyktų, nes jis toks jautruolis blush2.gif , kai miega ir džiaugiuosi kad miega thumbup.gif , geriau jau tegu pazirzia kai nagus kerpu cry.gif
Atsakyti