QUOTE(sm2002 @ 2012 12 10, 16:22)
Papasakokit, kaip sekėsi keliauti Laose? Kur gražiausi paplūdymiai Tailande?
Jau ne kartą apie rusus skaitau SM

Mes tai juos tik Bankoke karaliaus rūmuose sutikom, o daugiau niekur.
Laose kitaip nei Tailande, tai labai varginga šalis su daug skurdo ir keliais didesniais miestais, tiesa, Luang Prabang tikrai labai įspūdinga sir gražus miestas su savo aura, kol kas jis man gražiausias ir stebuklingiausias iš visų matytų, antroj vietoj gal galėtų būti Siem Reap arba Chiang Mai, bet Luang Prabang gerokai įspūdingesnis ir jaukesnis.
Laose daug kas dar tikrai labai pigu, tiesa, gero ir švaraus maisto gauti sunku, teko ne kartą apsinuodyti. Keliauti buvo labai įdomu, keliavimas ten vyksta tik autobusais (skristi brangu ir nelabai saugu), vairuoja jie kaip išprotėję (tailandienčiai beje irgi), kelionės trunka ir po 10 val., nes atstumai dideli, keliai prasti arba serpantinai, tai adrenalino netrūko. Bet gamtos grožis, kriokliai džiunglėse, kavos plantacijos tiesiog pakerėjo. Na, bet tema ne apie Laosą
Dėl paplūdimių Tailande - Phi Phi taip ir nebuvom

per daug suturistinta man ten, tai ir nevilioja nuvykti, gal kada kitą kartą... Bet visi kaip susitarę sako, kad ten paplūdimiai gražiausi, tiesa, ir labiausiai prikimšti žmonių. Similans salose tiesiog kaifavau nuo visko - gamtos grožis, ramybė, kaip rojui, kai visi vienos dienos lankytojai išplaukdavo apie 14 val.

Ten tikrai gražūs paplūdimiai. Esu buvus Koh Samui - man ten nieko ypatingo, įspūdžio nepaliko, tiesiog smėlio paplūdimiai su žydru vandenuku. Man gražu, kai yra uolų, todėl Railay labai patiko, tik ten tokio skaidraus vandenuko nėra.
O šiaip Tailande salų ir paplūdimių tiek daug, kitą kartą važiuočiau dar į pietus nuo Krabi ir ten pasižvalgyčiau po salas, nes ten irgi yra keli nacionaliniai parkai.
O dėl rusų... Phuket'as praktiškai tapo Rusija

net užrašai rusiški, kad tik jiems patogiau ir priimtiniau būtų, tiesą sakant aš pasibaisėjau, nežinau, gal kažkam nemaišo, bet man kažkaip nepriimtina dideli pliki pilvai mieste su švytinčiais auksiniais kryžiais, nuolat rėkiančios ir besidraikančios jų moterys, keiksmai kas antrą žodį, noras visur dominuoti ir nuolatinis pabrėžimas, kad jie iš Rusijos ir parodys šitiems tailandiečiams ką rusai gali

Phuket'e turėjom praleisti dvi naktis tik dėl Similans salų, šiaip ten nevažiuočiau, nors paplūdimiai man ten pasirodė panašūs kaip Koh Samui, t.y. pakankamai normalūs ir gražūs, tik prikimšti žmonių, todėl ir praradę savo žavesį.