Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 17, 11:02)
taip, su kuprine patogiau, esi mobilesnis.
Pamenu kaip atrodem pirma kart atskride i Tailanda: keturi keliautojai po du lagaminus turintys: rankini ir geristruota, taigi viso 8 lagaminai. I paprasta taxi bagazas netilpo, turejom samdyt minivena  doh.gif  kosmaras buvo visos keliones metu.
Uztat dabar esam protingesni - keliaujam su dviem kuprinem is kuriu viena priduodam i registruota bagaza. Esu nusipirkus toki plastikini dideli krepsi, panasu kur gariunininkai naudoja, jis labai patogiai susilanksto, vietos nedaug uzima ir yra labai talpus. Tai i ji susikraunu visas lauktuves, apvyniojam su plevele oro uoste ir vualia - puikiausias lagaminas  mirksiukas.gif

Registruojamo bagažo kuprinė didelė? Plastikinis krepšys į registruojamą priduodamas ar kaip rankinis? Svarstau, kaip čia man vaisių vaikams parvežti ax.gif Galvoju dėti į rankinį bagažą, kad nesušaltų.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 17, 12:13)
Registruojamo bagažo kuprinė didelė? Plastikinis krepšys į registruojamą priduodamas ar kaip rankinis? Svarstau, kaip čia man vaisių vaikams parvežti ax.gif Galvoju dėti į rankinį bagažą, kad nesušaltų.

nevarkit del tu vaisiu, neverta ju i LT vezt: mangu ir taip neblogu parduotuvese buna, bananu irgi, negi sveika kokosa ar ananasa kisit i kuprine g.gif
i registruojama bagaza gali priduot kokio tik norio dydzio tase ar kuprine, svarbu svorio nevirsyti.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 17, 10:51)
Man vis atrodo, kad kuprines patogiau nešiotis, nei lagaminą g.gif  Ar aš neteisi? O mažas lagaminas geriau plastmasinis ar medžiaginis? Nepatyrusi aš... ax.gif
Aišku, galima imti didelę kuprinę ir atiduoti į bagažą. Visai gali būti, kad į rankinį bagažą netilpsim.

As po Meksika keliavau su rankiniu lagaminu (normalius lagaminus palikom viezbuti saugoti i kuri po svaites sugryzom) tai man buvo labai patogu thumbup.gif

http://www.facebook....2...e=3

O va po Azija kiek teko keliauti tai buvo visuomet kuprine (paprasta sportine) ir vienas lagaminas kuris mx iki 20 kg prigrusi 4u.gif Bet as ji visuomet vezuosi lekvesni ir tuomet galiu parsivezti lauktuviu. O kadangi lagaminas turi ratukus tai nematau jokio vargo, juk ji tik nuo viezbucio iki viezbucio tempi, o visur vaikstai su kuprine ar tase 4u.gif
Atsakyti
Uzejau i tema noredama paskaityti apie Tailanda, o jus cia apie kuprines, daiktus, maista... tam tikrai yra atskitra tema apie daiktus kelioneje ir t.t. Su Thailandu jusu pokalbiai nieko bendro neturi. Papasakokite geriau kur vaziuosite, ka aplankysite, koki marsruta susidarete. Is anksto dekoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almera: 18 spalio 2012 - 05:29
QUOTE(Almera @ 2012 10 18, 05:27)
Uzejau i tema noredama paskaityti apie Tailanda, o jus cia apie kuprines, daiktus, maista... tam tikrai yra atskitra tema apie daiktus kelioneje ir t.t. Su Thailandu jusu pokalbiai nieko bendro neturi. Papasakokite geriau kur vaziuosite, ka aplankysite, koki marsruta susidarete. Is anksto dekoju.

Siulau pasiskaityti ankstesnes temas, ten sukaupta daug informacijos, o ne vos aki uzmetus pulti su priekaistais 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit parekomenduot viesbuti Pukete. noriu kad butu nelabai brangus, ramioj vietoj, ant juros kranto, kad salia butu fainas pliazas ir kartu nebutu labai toli kavines ar kitokios maitinimo istaigos. svarbu kad butu kondicionierius ir svara, kad nebeginetu vabalai po kambari biggrin.gif
kaip pvz surin pliazas pukete? ar tvarkingas? kiek mazdaug kainuoja ekskursijos i phi phi, i similan salas, i bondo sala? is ko tas ekskursijas pirkt?
dar butu gerai jei parekomenduotumet viesbuti bankoke ir chang mai. kad butu tvarkingas, svarus ir geografiskai patogioj vietoj
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 18, 18:02)
gal kas galit parekomenduot viesbuti Pukete. noriu kad butu nelabai brangus, ramioj vietoj, ant juros kranto, kad salia butu fainas pliazas ir kartu nebutu labai toli kavines ar kitokios maitinimo istaigos. svarbu kad butu kondicionierius ir svara, kad nebeginetu vabalai po kambari biggrin.gif
kaip pvz surin pliazas pukete? ar tvarkingas? kiek mazdaug kainuoja ekskursijos i phi phi, i similan salas, i bondo sala? is ko tas ekskursijas pirkt?
dar butu gerai jei parekomenduotumet viesbuti bankoke ir chang mai. kad butu tvarkingas, svarus ir geografiskai patogioj vietoj
aciu  4u.gif

Chiang Mai galiu parekomenduoti sita thumbup.gif
TJR Boutique House
Svarus, labai patogioje vietoje. Aplinkui yra kur pavalgyti, masaza pasidaryti ir pan. Gal tik pusryciu pasirinkimas skurdokas, bet visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2012 10 18, 19:55)
Chiang Mai galiu parekomenduoti sita  thumbup.gif
TJR Boutique House
Svarus, labai patogioje vietoje. Aplinkui yra kur pavalgyti, masaza pasidaryti ir pan. Gal tik pusryciu pasirinkimas skurdokas, bet visa kita  thumbup.gif

4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Patarkit, kur praleisti 2 dienas (2 naktis) po turo į Similans salas. Grįšime vakare į Phuket ir kitą dieną galėtume kažkur išplaukti ar nuvažiuoti, turime 2 laisvas nesuplanuotas dienas, po tų dviejų dienų turime atsidurti Railay (Krabi).
Variantai - Kho phi phi (nelabai ten norisi dėl per didelio turistų kiekio), Kho Lanta, pats Krabi miestas, Aonang Beach (Krabi).
Gal kokių kitų idėjų, komentarų?
Dar gal variantas po Similans salų imti turą į Surin salas? Gal buvot kas, ar labai skiriasi nuo Similans? Tik gal per daug jau snorkelinimo bus po 3 dienų Similans salose g.gif
Į kokias salas dar galima-verta nuplaukti iš Phuket'o, nes pačiam Phuket'e nesinori būti, per didelis turistynas man ten.

Atsakyti
Nežinau kaip žiemą keliaujama Tailande, bet vasarą su kuprine, kai per nugarą prakaitas teka schmoll.gif Teko pirkti dar vieną lagaminą...

QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 18, 19:02)
aciu  4u.gif

Tailande net ir geruose 5* viešbutyje pasitaiko tarakonai ar kiti vabalai. Pietinėse šalyse tai vietiniai gyventojai biggrin.gif be to soduose juos sunku išnaikinti.
Man patiko Eurasijoje. Tik nepatarčiau imti šiame viešbutyje ekskursijos į dramblių centrą, nes tada pateksite į Maesa Elephant Camp. Ilgai aš dar prisiminsiu vaizdus iš ten doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 19 spalio 2012 - 12:46
Dėl dramblių ir aš galiu pasakyti - nustokit naudotis paslaugomis, į kurias įtraukiami drambliai ir išnaudojimo bent jau turistiniais tikslais nebus mad.gif
Teko pabūti prie Chang Mai esančiame Elephant Nature Park nuoroda
Įsitikinau, kad niekada nesinaudosiu jokiais trekingais su drambliais, į dramblių šou, kur jie laksto po sceną, piešia, žaidžia futbola - neisiu ir neprisidėsiu prie paklausos kūrimo. Jau nekalbu apie tuos, kuriuos veda į miesto gatves ir siūlo turistams pašerti juos bananu už dolerį mad.gif Šaudyti tokius, o ne mokėti po dolerį už tolesnį dramblio kankinimą gun_bandana.gif Mieste drambliai patiria didžiulį šoką nuo nuolat važiuojančių mašinų, jų kojos ir ausys labai jautrios, todėl visas šurmulys ir vibravimas juos išveda iš proto, o kad būtų ramūs, paprastai juos prišeria narkotikų.
Tam centre priglausti iš išnaudojimo paimti drambliai, parodo filmukų, kaip jie būna išnaudojami, kokiomis priemonėmis jaukinami ir mokomi kad ir piešti verysad.gif patikėkit, aš sunkiai išsėdėjau visa tai matydama, ištisai verkiau ir tuomet tikrai graudu, kai matai, kaip žmonės ir toliau remia tokius žiaurumus.
Jei važiuosite į Chang Mai - patariu ten apsilankyti, pakeičia požiūrį į daugelį dalykų apskritai.
Atsakyti
dar butu faina kad kas pasiulytu viesbuti Krabi regione. ir dar klausimelis - kaip geriausia nuvykt i krabi is puketo? laivais?
Atsakyti