buvo atvykus dizainere, su savo spalvu paletem, tai mane labai suzavejo vienas gaila bet lenkiskas, nu bet toks grazus stalviris blizgus, sviesaus kreminio su pilksvu granito pvz.buvau del kokybes nusprendus vokiska, bet tas lenkiskas baisiai grazus ir man lb tiktu virtuvej prie sienu grindu, kazi ar labai pralosciau del kokybes jei rinkciaus lenkiska o ne vokiska,nes vokisku taip neistrigo kad wow,,ir ar jie ziauriai pranasesni uz lenkiskus, bei kuo?
kai atsikimšau antrą butelį vyno, supratau, kad į virtuvę noriu žalių alyvuogių sienų, baltų karnizų ir baltų užuolaidų su siuvinėtom rožinėm rožėm
įdomu, rytoj irgi taip galvosiu?
a, pamiršau pasakyti, kad ši idėja man gimė pasižiūrėjus laidų per ntv.ru, kaip kolektyvas atnaujina virtuves. čia man bendradarbė užrodė tinklalapį, vienzo, susivedi į google "ntv peredelka" ir išmeta laidą "komnatnij vopros", kur galima žiūrėti laidų įrašus arba gyvai šeštadieniais 12,00.
labanakt

a, pamiršau pasakyti, kad ši idėja man gimė pasižiūrėjus laidų per ntv.ru, kaip kolektyvas atnaujina virtuves. čia man bendradarbė užrodė tinklalapį, vienzo, susivedi į google "ntv peredelka" ir išmeta laidą "komnatnij vopros", kur galima žiūrėti laidų įrašus arba gyvai šeštadieniais 12,00.
labanakt

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 23, 23:38)
kai atsikimšau antrą butelį vyno, supratau, kad į virtuvę noriu žalių alyvuogių sienų, baltų karnizų ir baltų užuolaidų su siuvinėtom rožinėm rožėm
labanakt

labanakt

zaliu alyvuogiu spalvos musu naujas koridorius, galiu pasakyt kad laabai vykes sprendimas ir man patinka, kai tik pradejo dazyt, maniau apsivemsiu, bet kai nudaze viska ir kita ryta atsikleus pamaciau jau isdziuvusi tikraja vaizda buvo

o kaip manot prie ko geriau derint kriaukle prie sviesaus granito imitacijos stalvirsio t.y rinktis kremine-smelio, ar prie buitines tech kaitelentes t.y. juoda? galvoju gal juoda graziau susisauktu su juoda kaitlente, ojei smeline gautus atskirumas toks,,,nors smeline man aplamai grazesne, ir del kaitlenciu tu stikliniu, vienur raso stiklo keramika , kitur grudintas stikas, ar tai vienas ir tas pats? patinka man jos bet su savo seimininkavimu net bijau,,anadien krito dangtis taaaaip jog galvoju jei butu ta nauja stikline amen,,,pas drauge tokios kampas taip ir nuskiles,,bijau del to patvarumo ir mano grembezdiskumo,,grazu tai grazu, bet kad paskui gaila bus

QUOTE(Elenna @ 2012 10 24, 00:48)
o kaip manot prie ko geriau derint kriaukle prie sviesaus granito imitacijos stalvirsio t.y rinktis kremine-smelio, ar prie buitines tech kaitelentes t.y. juoda?
As turiu varianta, kur derinau kriaukle prie sviesaus stalvirsio. Man patinka. Priesingu atveju galvoju butu atskiras juodas plemas. Kaitlente derinasi su virs jos juodu kabanciu gartraukiu ir po ja esancia orkaite, o kriaukle butu likusi vienisa sviesiame stalvirsyje, tai jos neisskyriau.
o sakykit, kaip tokia kaitlente butu:

gal kas turit kazka panasaus? kazin jei kartais is puodo kokia sriuba jei isbegtu, neuzpiltu mygtuku? ar neteka ant stalo?

gal kas turit kazka panasaus? kazin jei kartais is puodo kokia sriuba jei isbegtu, neuzpiltu mygtuku? ar neteka ant stalo?

QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 20:24)
Dėl furnitūros - aš tai vardų nesivaikau, kaip tik pradėjau pati domėtis pigesniais gamintojais, kad ir tais FGV arba Hafele, bet kai užklausiu firmų ar meistrų, ar dirba su tokiom ,sako neteko dar 

kas del haefele, tai jie nieko negamina. Jie perpardavinetojai - tiekejai, turintys didelius kiekius visko vienoje vietoje, ir baisiai greitai pristatantys uzsakymą. Taip kad nebuna haefele begeliu.

QUOTE(Elenna @ 2012 10 23, 21:56)
buvo atvykus dizainere, su savo spalvu paletem, tai mane labai suzavejo vienas gaila bet lenkiskas, nu bet toks grazus stalviris blizgus, sviesaus kreminio su pilksvu granito
jei taip laaabai patiko, as rinksciausi...

QUOTE(gitulia @ 2012 10 24, 08:57)
As turiu varianta, kur derinau kriaukle prie sviesaus stalvirsio. Man patinka.
jei deciau akmenine, tai irgi taip derinciau...
deje pinigu nebelieka... teks plienine

Elenna, aš derinčiau prie stalviršio
Nes technika gal tarpusavy kažkiek vis tiek ras su kuo derintis, o va kriauklė kai labai skirias nuo stalviršio, man asmeniškai nelabai, bet irgi gal priklauso dar nuo to, kaip kas priderinta
Dėl stiklinių kaitlenčių, ir aš norėjau tokios, bet stiklo keramika ir grūdintas stiklas tikrai skiriasi
Keramika patvaresnė, bet jų iškart ir kaina kita, o ant pigesnių irgi būna, kad rašo stiklo keramika, bet pasirodo ten grūdintas stiklas (tarkim taip yra su Whirlpool-akt-414, ją buvau nusižiūrėjus), bet sakau, turbūt imsim uošvių, jei neapsigalvos dovanot, gargariškesnė, bet aj, jau ir taip bapkių neužtenka. Tai išvis nežinau, su kuo derės, nes ji veidrodinio paviršiaus
Va tokia... http://www.delore.lt.../kaitlente.html
O dėl stalviršio - nesukčiau galvos, lenkiškas ar ne
Beje, kokius meistrus samdėt, jei ne paslaptis?
Jei gerai pamenu, ir jūsų nedidelė virtuvytė ir kainos gąsdino už tiek?
Dėl alyvuogių spalvos, ale žiūriu ji dabar madinga kiba
Mes kai žiūrinėjom su vyru visokius interjerus, tai nu žiauuuuuuuriai įstrigo toks miegamas žalias, sakiau vsio, tokio ir noriu
Na gal čia ne toks pat atspalvis, apie kokį kalbat, bet toks tarp samaninės ir salotinės ( http://public.fotki....m/miegamas.html ) Bet čia jau visai ne į temą, sorry
Bet manau tikrai virtuvėj šita spalva gražiai žiūrėtųsi

O dėl stalviršio - nesukčiau galvos, lenkiškas ar ne

Dėl alyvuogių spalvos, ale žiūriu ji dabar madinga kiba

QUOTE(Google @ 2012 10 24, 09:24)
kas del haefele, tai jie nieko negamina. Jie perpardavinetojai - tiekejai, turintys didelius kiekius visko vienoje vietoje, ir baisiai greitai pristatantys uzsakymą. Taip kad nebuna haefele begeliu.
gal jie ir turi, bet jie tikriausaii kinietiski, o jei ne, tada ju kataloge raso firma.

Hmmmmm

QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 09:45)
Hmmmmm
Na va net pasižiūrėjau lankstinuką, paimtą iš Brasos parduotuvės, ir atsidariau jų psl, tai kaip supratau, tikrai čia tokia firma yra
Dėl bėgelių tai nežinau, bet va prie mechanizmų tai rašo gamintojas Hafele, Vokietija...
http://www.brasa.lt/.../24-mechanizmai

yra, bet jie ne gamintojai...

PVZ. haefele katalogo psl raso kad GRASS begeliai
QUOTE(rim @ 2012 10 23, 16:29)
1. Čia iš senesnės temos pasisakymas:
QUOTE(grison @ 2011 09 22, 19:15)
Aš jau 6 metai turiu dramblio kaulo spalvos dažytą blizgią virtuvę ir neturiu problemų smile.gif Ir tikrai žinau , kad blizgų fasadą lengviau prižiūrėti nei matinį. Kadangi matinis paviršius nepadengtas laku - bijo drėgmės ir greičiau susibraižo, gali įsigerti visokie nubėgę skysčiai, kurie sunkiau nusivalo pvz. arbata, uogienė ypač prie plautuvės ir šiukšlių dėžės. O lakas sudaro apsauginį sluoksnį dėl ko lengviau prižiūrėti blizgų paviršių.
2. aš naudoju intensyviai, bet švelniai - niekada netrankau jokių durų nei baldų durelių
3. sutinku
4. Šeimininkauti žadu, todėl stalviršio dažyto nedarysiu
5. Idomu, bet tikriausiai nelabai įkandamos tos naujovės paprastam Lietuvos mirtingajam
QUOTE(grison @ 2011 09 22, 19:15)
Aš jau 6 metai turiu dramblio kaulo spalvos dažytą blizgią virtuvę ir neturiu problemų smile.gif Ir tikrai žinau , kad blizgų fasadą lengviau prižiūrėti nei matinį. Kadangi matinis paviršius nepadengtas laku - bijo drėgmės ir greičiau susibraižo, gali įsigerti visokie nubėgę skysčiai, kurie sunkiau nusivalo pvz. arbata, uogienė ypač prie plautuvės ir šiukšlių dėžės. O lakas sudaro apsauginį sluoksnį dėl ko lengviau prižiūrėti blizgų paviršių.
2. aš naudoju intensyviai, bet švelniai - niekada netrankau jokių durų nei baldų durelių
3. sutinku
4. Šeimininkauti žadu, todėl stalviršio dažyto nedarysiu

5. Idomu, bet tikriausiai nelabai įkandamos tos naujovės paprastam Lietuvos mirtingajam
1. nežinau, blizgių nedarėm, dėl jų eksploatacijos neturiu patirties. gal tai ir yra tiesa, jei jau žmonės tvirtina, reik tikėt. pas mus matinis dažas. Lakas iš esmės linkęs skilinėti (mikro įtrūkimai, jų nesimato) per juos visa drėgmė lenda gilyn ir daro savo juodą darbą. žinau, jog egzistuoja visokie pieneliai/poliruokliai lako ir blizgumo atstatymui (užtrina tuos mikroįtrūkimus ir prailgina dangos tarnavimo laiką) jei juos naudoti - gal situacija geresnė. mes niekada nieko nedarėm, o tik naglai naudojomės virtuve

2. na pas mus trenkti irgi ne visur įmanoma - kur galėjau sudėjau lėtą uždarymą arba pritraukimą (beje, senoviškiems bėgeliams) nėra taip efektyvu kaip stalčių sistemos, bet savo darbą atlieka. trinksėjimai dingo. Anksčiau kaip pasiūsdavom mažiuką ką išmesti į šiukšlinę, tai girdėdavom kitame kambaryje ar išmetė

nusidaužo kai kas nors nukrenta, atsimuša, kokia lėkštė sudūžta ir pan. valant su cheminėm priemonėm kampai per laiką nusidėvi. gal reikia labiau saugoti? nežinau, mes vartotojai. netarnausiu baldui tai tikrai.
4. tada gerai

5. neapsigaukite, kai aš domėjausi, tai buvo pigesnės alternatyvos. o jeigu darai stiką fasaduose - tai ir blizgus paviršius gaunasi, ir labai įvairos spalvos (iš vidinės pusės gali klijuoti, dažyti ir pan) arba žaisti su apšvietimu ir matintu stiklu. nežinau, kol kas man tai gana įdomu, bet iki galutinių kainų dar nenuėjom

QUOTE(Google @ 2012 10 24, 10:29)
yra, bet jie ne gamintojai...
o beveik visi smulkia furnitura is haefeles perka... todel ir raso ta firma, nes is jos pirko... o realiai cia gali buti kinu gamybos...

Supratau

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 10:34)
į naują virtuvę dėsim jau stalčių sistemas, bet tikrai ne BLUM
nematau prasmės tiek permokėti už vardą.

O gal galite pasidalinti, ką konkrečiai galvojate dėti?

QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 19:24)
Pas mane lygiai tas pats
Dėl furnitūros - aš tai vardų nesivaikau, kaip tik pradėjau pati domėtis pigesniais gamintojais, kad ir tais FGV arba Hafele, bet kai užklausiu firmų ar meistrų, ar dirba su tokiom ,sako neteko dar
Tai nesuprantu tikrai, nejau visi dedasi tik Blum arba išvis pigučius lenkiškus
Kai yra mano manymu puikių tarpinių variantų.... Nes aš irgi mielai sutaupysiu po 70lt už stalčių. Kiti gi baldininkai rašo, kad geriau jau dėt geros firmos be pritraukimo, nei prastesnius su, nes kokybės nesulyginsi. Taip kad ir žinokis žmogau, kad nori....
Dėl pripratimo - hm, sutinku, gerą idėją pasakėt, kad nemaišyt stalčių, turbūt taip reiks ir daryt

Dėl pripratimo - hm, sutinku, gerą idėją pasakėt, kad nemaišyt stalčių, turbūt taip reiks ir daryt

Galima variantas pirktis furnitūra patiems ir prašyti kad baldininkai ją sumontuotų. bet abejoju ar taip sutaupysite

Pritariu Dešimtukui - sumontavimo kokybė gana svarbi, bet jei meistrai turi ne tik kairę ranką, bet ir dešinę - tame nėra jokios problemos - jei daryti pagal instrukciją. aj, dar reikia ją atsiversti, prieš montavimą, ko dažnai nedaroma

bandykite priversti baldininkus paskaičiuoti su pigesne furnitūra.
Papildyta:
QUOTE(Google @ 2012 10 24, 08:24)
gal jie ir turi, bet jie tikriausaii kinietiski, o jei ne, tada ju kataloge raso firma.

Jei jau tiek pažengusi, pabandykite susižinoti ką BLUM gamina ir iš kur Jų stalčiai. neabejoju jog labai nustebsite.

Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 09:38)
Supratau 
Papildyta:
Ir man aktualu 

Papildyta:

nežinau kaip ir atsakyti

Bet, kadangi pirmučiausiai esu žmogus, turiu nemažą vartojimo bei praktinių žinių bagažą - pasidalinti patirtimi arba suteikti BENDRINĖS informacijos visada galiu