QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 02, 13:04)
o kam ta kriauklytė reikalinga?
aš jos dabar neturiu, bet noriu turėti
ir niekaip neapsisprendžiu - naudosiu aš ją ar ne
o su buitinės technikos balta spalva, tai galėčiau pasakyti - visiškas pravalas. arba kainos kosminės, arba visiškai be jokių "pribumbasų"
dar nežinau, ar reikia man orkaitės su pirolize
neteko girdėti nei "o taip, turiu, naudoju, super" nei "turiu, nepasiteisino, nepirkčiau" ir pan.

o su buitinės technikos balta spalva, tai galėčiau pasakyti - visiškas pravalas. arba kainos kosminės, arba visiškai be jokių "pribumbasų"

dar nežinau, ar reikia man orkaitės su pirolize

ta kriauklytė gerai ne tik nuvarvėjimui, joje aš plaunu vaisius, daržoves pvz, jei didelė kriauklė užimta. Panašu, kad naujuose namuose, jos, visgi, neturėsiu. Ir dėl to baisiai didelio minuso nematau. Taip kad, jei yra gerai, nėra tai irgi nieko labai jau tokio nepasijaus, manau

pirkau su pirolize, ar bus naudinga, matysim

QUOTE(irisas @ 2012 11 02, 13:35)
Baltų tikrai yra, bet jų kainos aukštesnės, negu juodų. Pati ieškau baltos indukcinės kaitlentės ir elektrinės orkaitės. Yra Gorenje (kaitlentė 1500, kitas modelis apie 2000, orkaitės irgi panašiom kainom), Siemens orkaitė apie 3000, Brandt, Bosch taip pat yra baltų, bet parsuotuvėse gyvai kažin ar labai rasit, kiek teko matyt, tik internetinėse ir užsaktyti.

QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 02, 17:44)
O aš jau visai nervų kamuolys darausi
Remontai nejuda, tad negaliu kviest baldininkų, o kai jau jau galėsiu, tai nuo iškvietimo jie dar kokius du mėn gamins tuos baldus, kai jau Kalėdas taip svajojau SAVO namuose sutikt

ir aš taip svajojau, vis dar svajoju, bet kaip viskas striiiingaaaa

Papildyta:
nejaugi niekas neturit Blue Water vandens maišytuvų ?