QUOTE(*MiLi* @ 2012 11 04, 12:17)
Labai vykęs variantas pavyzdyje
Papildyta:
tik dabar apžiūrėjau kaip labai trūksta simetrijos tame pavyzdyje, viskas skirtingų išmatavimų. bet spalvos puikiai suderintos
Tai va va, ir aš ne iškart pastebėjau, kokia ten ne simetrija, nes dėl puikiai suderintų spalvų net nekrenta į akis

Nors man keista, nu kodėl taip nesimetriškai daro
QUOTE(Minlina @ 2012 11 05, 15:49)
dvigubai atsidarančios durelės leidžia išsiplanuoti visą erdvę kaip tik nori
Hmmmm, na čia beveik įtikinot, nes aš vis mąstau, kokio aukščio daryti viršutines, po 40cm jau gan gargariškos, nelabai noriu, o po 30-35cm, per pusę atskyrus lentyna jau mažokas aukštis lieka.... Tai sakot, kad kai atsidarymas dvigubas, galima daryti, tarkim, 3 lentynas?.....
QUOTE(ankata @ 2012 11 05, 17:28)
idedu
punktyrinė mėlyna linija tai planuojamas mano virtuvinis. palangės aukštis 82 cm, todėl nemanau, kad išeitų po langu ką nors daryti... tas pilkas tai dujų vamzdis.
oi, įėjimas į virtuvę per 140 sieną
Matau, kad jūsų virtuvė arba analogiška, arba labai panaši į manąją

Aš irgi mąsčiau dėl tos vietos po palange, nes ta siena ir per negili (juk baldai bus 60cm, o ten vos 54cm... ir dar ta palangė žemai

), tad siuntinėjant užklausas visur tą paminėjau, kad jei palangė trukdys atsidarinėti stalčiams, turbūt reiktų dėti kokią rankšluostinę ar pan., bet mane kažkurie baldininkai nuramino, kad viską ten padarytų taip, kad atsidarinėtų. Na, mano manymu, tiesiog viršutinį stalčių kažkaip trumpesnį padarytų, iki palangės, o ten tiesiog uždėtų plokštės, kad nekristų į akis.. Na aš taip manau, gal ir nusišneku
Nu va, kažkuri mamytė kažkada kėlė savo virtuvę, gal nesupyks, pas ją kažkas panašaus, tik kad pločio pas ją užteko iki palangės nuo galinės sienos, na bet esmė maždaug tokia