Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gitulia @ 2012 11 05, 17:05)
Idekit foto savo virtuves (ar patalpos planeli) su sienu ismatavimais, gal kas ir pagelbes, kai situacija bus aiskesne. Nes dabartinis projektas tikrai siaubingai chaotiskas, kiek dureliu, tiek skirtingu ismatavimu  doh.gif

idedu 4u.gif
user posted image
punktyrinė mėlyna linija tai planuojamas mano virtuvinis. palangės aukštis 82 cm, todėl nemanau, kad išeitų po langu ką nors daryti... tas pilkas tai dujų vamzdis.
oi, įėjimas į virtuvę per 140 sieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2012 11 05, 11:43)
Oi tie remontai doh.gif Kekios moteriskes guodetes, kad tetai darbai slenka...pas mus lygiai taip pat...svajojom druodi gyventi, o dar nei vonia nepradeta irengineti, nei gipsas suktas doh.gif
Taigi belieka tik toliau ir svajoti doh.gif

Mano viltys grizti namo iki Kaledu jau duzta... Virtuves baldai bus pagaminti, o montuoti negalesim, bijau kad ja turesiu tik po Naujuju, o taip apie ja svajoju... cray.gif Sakoma "Kaledos - stebuklu metas", ka gali zinot, gal tas stebuklas dar ivyks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 11 05, 15:45)
Sveika, na ir mes virtuves gaminime, noreciau pati siek tiek pasibraizyti, bet niekaip neisejo programos tavo atsidaryt ax.gif

o man atsidarė, nusipaišiau išsaugojau ir... nusiunčiu pažystamai, sako neatidaro. hm galvoju. pabandžiau, ir man neatidaro... tai turiu tik tokią pusiau skustą pusiau luptą ale nuotrauką...
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 11 05, 14:45)
Sveika, na ir mes virtuves gaminime, noreciau pati siek tiek pasibraizyti, bet niekaip neisejo programos tavo atsidaryt ax.gif

Spaudi Accept ir siuntiesi programą unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2012 11 05, 17:02)
o man atsidarė, nusipaišiau išsaugojau ir... nusiunčiu pažystamai, sako neatidaro. hm galvoju. pabandžiau, ir man neatidaro... tai turiu tik tokią pusiau skustą pusiau luptą ale nuotrauką...

O pas ją kompe yra ALNO Kitchen Planner , jei ne, tai jai neatsidarys, tada geriausiai nubraižius daryti Print screen 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 05 lapkričio 2012 - 20:11
QUOTE(*MiLi* @ 2012 11 04, 12:17)
Labai vykęs variantas pavyzdyje  thumbup.gif
Papildyta:
tik dabar apžiūrėjau kaip labai trūksta simetrijos tame pavyzdyje, viskas skirtingų išmatavimų. bet spalvos puikiai suderintos

Tai va va, ir aš ne iškart pastebėjau, kokia ten ne simetrija, nes dėl puikiai suderintų spalvų net nekrenta į akis bigsmile.gif Nors man keista, nu kodėl taip nesimetriškai daro g.gif

QUOTE(Minlina @ 2012 11 05, 15:49)
dvigubai atsidarančios durelės leidžia išsiplanuoti visą erdvę kaip tik nori wink.gif

Hmmmm, na čia beveik įtikinot, nes aš vis mąstau, kokio aukščio daryti viršutines, po 40cm jau gan gargariškos, nelabai noriu, o po 30-35cm, per pusę atskyrus lentyna jau mažokas aukštis lieka.... Tai sakot, kad kai atsidarymas dvigubas, galima daryti, tarkim, 3 lentynas?..... 4u.gif

QUOTE(ankata @ 2012 11 05, 17:28)
idedu  4u.gif
punktyrinė mėlyna linija tai planuojamas mano virtuvinis. palangės aukštis 82 cm, todėl nemanau, kad išeitų po langu ką nors daryti... tas pilkas tai dujų vamzdis.
oi, įėjimas į virtuvę per 140 sieną  ax.gif

Matau, kad jūsų virtuvė arba analogiška, arba labai panaši į manąją 4u.gif Aš irgi mąsčiau dėl tos vietos po palange, nes ta siena ir per negili (juk baldai bus 60cm, o ten vos 54cm... ir dar ta palangė žemai doh.gif ), tad siuntinėjant užklausas visur tą paminėjau, kad jei palangė trukdys atsidarinėti stalčiams, turbūt reiktų dėti kokią rankšluostinę ar pan., bet mane kažkurie baldininkai nuramino, kad viską ten padarytų taip, kad atsidarinėtų. Na, mano manymu, tiesiog viršutinį stalčių kažkaip trumpesnį padarytų, iki palangės, o ten tiesiog uždėtų plokštės, kad nekristų į akis.. Na aš taip manau, gal ir nusišneku ax.gif
Nu va, kažkuri mamytė kažkada kėlė savo virtuvę, gal nesupyks, pas ją kažkas panašaus, tik kad pločio pas ją užteko iki palangės nuo galinės sienos, na bet esmė maždaug tokia
user posted image
Atsakyti
Daug kur tos palanges trugdo (ypac butuose). Baldininkai deda plokstes taip vadinama blokuote ir viskas. pas mane tik iskilo problema su oro cirkuliacija - pradejo pelyti doh.gif , kai viska taips uzsandarino blokuotemis, tai teko baldininku mena nuardyti ir palikti atvira sona. Nieko blogo ir tie keli cm atviro sono, svarbu stalvisrsis iki pat sienos eina ir niekas uz jo nebyra (guodziu save, nors tikrai nelabai ir i akis krenta kas ten paciame galiniame virtuves kampe daros) smile.gif
Atsakyti
Aš vietoj tos rankšluostinės dėčiau kargo krepšį buteliams g.gif
Papildyta:
a, dar pagalvojau, kad man būtų labai jauku, jei prie tos sienos kur 210, būtų stalas su kėdėm ir lempa virš stalo, o virtuvinis komplektas būtų kitoj pusėj, prie tos ilgosios sienos. vienas dalykas - labai nemėgstu, kai tenka dirbt nugara į duris, o čia beveik taip ir gautųsi, o jei virtuvinis būtų prie ilgosios sienos, tai tik galvą pasuki ir viską matai, o ta jauki niša būtų maloniam pasisėdėjimui wub.gif bet aišku, taip padaryti būtų gana sudėtinga dėl dujų ir vandentiekio blink.gif
Atsakyti
Bet juk ten, kur ilgoji siena, tai yra įėjimas... 4u.gif O ta "niša", tai pagrindinė virtuvės dalis ax.gif Noooors, nu gal ir nieko mintis... bet man tai nelabai, kai įėjime į virtuvę - baldų šonas iškart ant kelio blush2.gif
Atsakyti
Širdingai ačiū visoms už pastebėjimus notworthy.gif

Noriu ir aš tos simetrijos, bet kad nesigauna jos išgauti.. unsure.gif

Oi, tikrai būtų smagu ten toj nisoj virtuvinį stalą pasidėti, bet bet bet biggrin.gif nera tiek finansu ir laiko perkelti dujas, vandenį... unsure.gif

ten kur rankšluostinė, tai ir man yra minčių ten dėti kargo krepšį, bet vis tiek jo plotis toks belieka.

Pamėginau dabar kitaip perdėliot viršutines spinteles, simetriškiau:
user posted image

Ten, kur užlanguota, galvoju daryt tada istriza kampinę pakabinamą spintelę. Bet ar nesidaužys galva į ją plaunant indus?

Be to ar nebus per griozdiškos durelės 60 cm pločio? g.gif ir gana aukštos, nes noriu virtuvinį daryti iki pat lubų.

Zinoma noreciau pasididinti apatinę spintelę su stalčiais, bet paskui jau indaplovės nebeįsidėsiu, tektu visus baldus perdarinet..
Atsakyti
Na aš tai vis tik, kaip kažkuri rašė, viryklę dėčiau dešiniau, nes stalviršio visai nėra tokio jau didesnio vientiso... ax.gif Na nebent jis Jums neaktualu 4u.gif
Atsakyti
aktualu, ir dar kaip smile.gif bet kad nesigauna.. unsure.gif o viryklę sukeitus su spintele be stalčių (su durelėmis) tai virykle labai arti lango gaunasi, uzuolaidoms ir langui nelabai kas gaunasi..

nu, gal ne visai į temą, bet įdedu visą virtuvę:
user posted image
ta ilgoji siena, kur šaldytuvas yra, tai ten 3 metrai ilgis.
stalas tai dar nesugalvoju koks, norėčiau apvalaus, bet kad sunkiai jis ten tilptų, mastau, gal pusapvalį daryt? paveiksliuke neisejo normaliai jo nupiesti blush2.gif
sienelės ar dar kažkokio atskyrimo nuo koridoriaus taip pat nesugalvojam.. doh.gif gal galėtumėt kažką pasiūlyti? ax.gif
ten prie saldytuvo tai 50 cm aukšta iki lubų spinta turėtų būti, o už šaldytuvo tokia kažkas panašaus kaip paveikslėlyj:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ankata: 06 lapkričio 2012 - 12:07
QUOTE(fukse @ 2012 11 05, 15:37)
Va va ir aš apie tą patį pagalvojau, nes dažniausiai skyles padaro ten, kur perkame  unsure.gif  4u.gif

Tai padaryti gali arba baldininkai, arba santechnikai arba ten kur perkama kriaukle. Musu baldininkai atsisake musti skyle, santechniko nesamdysim, o pirkom interneteinej parduotuvej kriaukle doh.gif
Atsakyti