Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Martyna @ 2012 11 09, 22:04)
Pas mus tamsiai rudas stalviršis, tai ėmėm šokolado spalvos plautuvę, spalva beveik nesiskiria nuo stalviršio  drinks_cheers.gif

Pas mus irgi rudas stalviršis, bet rudos plautuvės nenorėjau dėl to, kad matosi kalkės, baltos irgi nenorėjau, tai ėmiau sachara spalvos. Su stalviršiu žiūrisi gerai, o dėl valymo irgi kol kas neblogai, nelabai ir matosi nešvarumai dėl to, kad turi tokio gelsvo kakvinio atspalvio smile.gif
Atsakyti
Del sokolado spalvos plautuves irgi galvojau, bet ju pasirinkimas gan mazas (arba as ziopla,kas irgi tiketina biggrin.gif ) as pvz galvoju apie apvalia,gal ir su padeklu sone.. Na reikes rimtai kibt i paieskas...
O sachara man grazios, bet neisivaizuoju prie ko ji butu paderinta g.gif nebent tada imt plyteles tokios apalvos biggrin.gif
Atsakyti
aš pirkau juodą akmens masės Frankę klijuojamą po stalviršiu - super kriauklė, kadais turėjau uždedamą ant stalviršio plieninę - viskas neblogai, bet šita juoda tai super... man patinka, kad jos nesimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2012 11 10, 00:24)
Del sokolado spalvos plautuves irgi galvojau, bet ju pasirinkimas gan mazas (arba as ziopla,kas irgi tiketina biggrin.gif ) as pvz galvoju apie apvalia,gal ir su padeklu sone.. Na reikes rimtai kibt i paieskas...
O sachara man grazios, bet neisivaizuoju prie ko ji butu paderinta g.gif  nebent tada imt plyteles tokios apalvos biggrin.gif

Pas mane virtuvinio fasadas - balinto ąžuolo spalvos - turi ir pilkumo ir smėlinio kažko- tai visumoj atrodo gražiai ir plautuvė tinka
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 11 05, 09:33)
Pačių spintelių aukštis 70cm, o nurodytas aukštis (86cm), tai aukštis su iki maksimumo išsuktomis kojelėmis.

Ačiū 4u.gif Gaila, nepavyks iš ten imti tuomet. Teks pradėti baldininkų paieškas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 08, 21:22)
Jooo, uz baldus jis praso nemazai, tai tikiuosi ir as kad kokybe bus gera ir neteks gailetis, kad pas ji gaminu. Mano virtuves baldai kainuoja 11.500 Lt, o del laisku, pabandyk parasyti dar karta, gal laiskas nenuejo, ar nepastebejo, nes kai as parasau, tai jei ne ta pacia, tai kita diena tikrai atraso... Del sito problemu neturiu. Man dar ir  kitokiu baldu reikes, bet nzn ar jau pas ji gaminsiu del tokiu kainu, na nebent ir kiti panasiai paskaiciuotu, tada bent jau zinociau kad moku uz gera kokybe...  g.gif smile.gif

žinokit apie tai ir aš galvoju, visada atrašydavo..reiks pabandyt paskambint smile.gif tai va, pas mus irgi beveik baldų nėra - mano planas kaip Jūsų biggrin.gif tik ilgokai dar virtuvės reiks laukt (iki gruodžio galo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keep-smiling:) @ 2012 11 10, 11:00)
žinokit apie tai ir aš galvoju, visada atrašydavo..reiks pabandyt paskambint  smile.gif  tai va, pas mus irgi beveik baldų nėra - mano planas kaip Jūsų  biggrin.gif  tik ilgokai dar virtuvės reiks laukt (iki gruodžio galo)  smile.gif

drinks_cheers.gif

As iki Kaledu tikiuosi tureti, bet kas zino... gali ir ilgiau tekt palaukt... unsure.gif
Atsakyti
Planuojam imti apvalią plautuvę be padėklo. Dėl vietos stokos jo atsisakom. Dabar turim be padėklo ir reikalui esant tiesiu rankšluostį ką nors padžiauti ir pagalvojau, kad tegu taip ir toliau lieka. Man stalviršis kartais labiau reikalingas. irnesakyk.gif
Tik susimąsčiau kaip tuomet daryti su kitais pribimbasais.
Sugalvojom su MB, kad norim dozatoriaus indų plovikliui ir ekscentrinio ventiliaus, kuriam reikia rankenėlės, kad užkimšti kriauklę.
Tuomet išeina, kad reikės stalviršiuje daryti 3 (jei imti pirmą kriauklę) arba 2 (jei imti antrą) skyles visam tam arsenalui padaryti. Kokiu atstumu ir kaip juos išdėstyti? mastau.gif
Ar visgi atsisakyti tokiu atveju tų dviejų dalykų. unsure.gif

PIRMA kriauklė arba ANTRA kriauklė
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 10, 13:36)
Planuojam imti apvalią plautuvę be padėklo. Dėl vietos stokos jo atsisakom. Dabar turim be padėklo ir reikalui esant tiesiu rankšluostį ką nors padžiauti ir pagalvojau, kad tegu taip ir toliau lieka. Man stalviršis kartais labiau reikalingas. irnesakyk.gif
Tik susimąsčiau kaip tuomet daryti su kitais pribimbasais.
Sugalvojom su MB, kad norim dozatoriaus indų plovikliui ir ekscentrinio ventiliaus, kuriam reikia rankenėlės, kad užkimšti kriauklę.
Tuomet išeina, kad reikės stalviršiuje daryti 3 (jei imti pirmą kriauklę) arba 2 (jei imti antrą) skyles visam tam arsenalui padaryti. Kokiu atstumu ir kaip juos išdėstyti? mastau.gif
Ar visgi atsisakyti tokiu atveju tų dviejų dalykų.  unsure.gif

koks bus stalviršis? jei iš plokštės - nuoširdžiai rekomenduoju atsisakyti tiesioginių skylių maišytuvui ar pribumbasams. tuomet geriau imti apvalią kriauklę, su platesniu krašteliu, į kurį tilps maišytuvas ir kt.
jeigu stalviršis iš akmens/granito/stiklo ir pan - jokių problemų, tik jeigu rinksitės rankenėle užkišamą kriauklę, rinkitės variantą, kai tas "užkišimas" lengvai išsiimtų ir vėl įsidėtų (čia dėl valymo)
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 10, 14:05)
koks bus stalviršis? jei iš plokštės - nuoširdžiai rekomenduoju atsisakyti tiesioginių skylių maišytuvui ar pribumbasams. tuomet geriau imti apvalią kriauklę, su platesniu krašteliu, į kurį tilps maišytuvas ir kt.
jeigu stalviršis iš akmens/granito/stiklo ir pan - jokių problemų, tik jeigu rinksitės rankenėle užkišamą kriauklę, rinkitės variantą, kai tas "užkišimas" lengvai išsiimtų ir vėl įsidėtų (čia dėl valymo)

Stalviršis iš plokštės.

Siūlot atsisakyti dėl to, kad vanduo patenka ir poto stalviršis pasidaro banguotas tose vietose, kur pjauta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 10, 14:09)
Stalviršis iš plokštės.

Siūlot atsisakyti dėl to, kad vanduo patenka ir poto stalviršis pasidaro banguotas tose vietose, kur pjauta? blush2.gif

deja, bet tai tik laiko klausimas. labai dažnai vieta prie kriauklės nebūna sausa, drėgmė per laiką išpučia plokštę, laminatas įtrunka ir tada procesas tik tęsiasi.

labai saugantis galima sėkmingai pratempti gal net ir 5-7 metus, bet kaip ir minėjau, tai tik laiko klausimas.
Atsakyti
Štai įkeliu planą kaip ruošiames daryti.
Virtuvei įrengti turim tik tokį kampą.
Šaldytuvui yra vietos nišoje, dėl to jo plane nesimato. cool.gif
Virtuvinius prietaisus galim išdėstyti tik palei tokias dvi sienas. Sugalvojom tokį išdėstymą, juolab, kad panašiai dabar stovi ir mums taip patogu. Išmatavimai sienų tokie. Tas langas yra įstatytas gana žemai - 76 cm nuo grindų, taigi įrengti virtuvę kampu negalim, o ir tokios kampinės virtuvės mums ne prie širdies. irnesakyk.gif

Patarkit kaip išnaudoti "erdvę" aplink kriauklę, kad būtų funkcionalu.
Kokiu atstumu dėti kriauklę nuo dešinės sienos?
Dabar ant stalviršio nuo kriauklės kairiau stovi stovas su stalo įrankiais, dešiniau - indų ploviklis. Stovas taip ir liks stovėti, o indų plovikliui mąstom dozatoriuje laikyti. Bet kur jį daryti? mastau.gif Bandžiau plane papaišyti... blush2.gif Tik nežinau kaip realiai tai žiūrėsis. doh.gif Ir dabar imu dvejoti dėl to, kad po kurio laiko stalviršis ims pustis nuo dregmės. Ar vis tik pasirinkti kriauklę su platesniu kraštu ir krašte daryti skylę dozatoriui kaip čia parodyta.
O dar ekscentrinis ventilius su rankenele... Kur ta rankenele irengti? Ar tokiu atveju visai jos atsisakyti? mastau.gif O ji būtinai turi būti stalviršiuje? g.gif
Po kriaukle reikia spintukės šiukšliadežei, skalbimo priemonėms sudėti. Beto ten turi tilpti ir nedidelis kibiriukas su bulvėmis, morkomis... doh.gif Jei gerai skaičiuoju tai spintelei po kriaukle lieka ~55-60 cm. Galvoju ją dalinti į dvi dalis kairiau durelės 18 cm, dešiniau kitos durelės - ~40 cm. Maždaug toks planas. Ta siaura dalis bus vieta keptuvėms slėpti. Dabar tokios vietos neturiu ir labai jaučiu kad jos trūksta. Žinau, kad po orkaite bus stalčius, bet man jo per mažai bus. rolleyes.gif Jei gerai suprantu man tos durelės turėtų be problemų atsidaryti, nes vietos iki palangės lieka pakankamai... mastau.gif

user posted image

Pirmą kartą planuoju, tai noriu patarimų iš šalies. Gal kurioje vietoje vertėtų kažką pakeisti.

Tik deja neturim kur kitur skalbyklės pastatyti. Tad nereikia patarimų "alia" iškelti ją į vonią... irnesakyk.gif Ten nebent ant lubų ją pakabinti galima būtų.
Atsakyti