QUOTE(tiacior @ 2013 01 29, 18:02)
beje ,zindre,pasistenk neisirinkt 2patinu, o tai ir 3 vezlianami teks konstruot.
mano knopkiui karts uzeina meiles bangos, pradeda Tipse "spaust i kampa" svelniai tariant...o jis dar net paauglystes amziaus nesulauke.nezinau kas bus subrendus
mano knopkiui karts uzeina meiles bangos, pradeda Tipse "spaust i kampa" svelniai tariant...o jis dar net paauglystes amziaus nesulauke.nezinau kas bus subrendus

Vėžliukai jau išsirinkti, įtariama, kad porelė (jie dar labai mažiukai, todėl garantuoti negalima).
Ačiū visiems, kas pasidalino patirtimi apie terariumus.
QUOTE(tiacior @ 2013 01 29, 17:12)
pas mane standartinis stiklinis terariumas slankiojanciomis durelemis.nesiskundziu.
lengva valyt, priziuret.lempa isildo iki 30 be problemu karstojoj pusej.
tik vat minusas reikia saugot nuo mazo vaiko, kad nesudauzytu su kokiu zaislu.
.mediniu korpusu isvis gerai siluma manau islaikytu
lengva valyt, priziuret.lempa isildo iki 30 be problemu karstojoj pusej.
tik vat minusas reikia saugot nuo mazo vaiko, kad nesudauzytu su kokiu zaislu.
.mediniu korpusu isvis gerai siluma manau islaikytu
Tai va toks ,stiklinis su "stogu" ir durelėmis - pats geriausias , bent jau man... bet jame vietos keliems vėžliams jau maža... dariausi aš su medinėm sienom, stiklu priekyje ir be "stogo" - tai šildyk nešildęs, visa šiluma išgaruodavo pro viršų... tad teko šaltąjam periodui pledu dengti

[quote=Zindre,2013 01 30, 10:34]
Vėžliukai jau išsirinkti, įtariama, kad porelė (jie dar labai mažiukai, todėl garantuoti negalima).
jei nepaslaptis kiek tas grozis tau kainavo?
jei nepaslaptis kiek tas grozis tau kainavo?

Pas mus atviras, bet po lempa šilumos pakanka, o jei mergina perkaista, nuropoja toliau atsigaivinti
Bijau, kad jei būtų uždaras, jau būtų per karšta, nebūtų jai kur nuo šilumos pasislėpt ir nebūtų kaip tų 10 laipsnių skirtumo užtikrinti tarp vieno terariumo galo ir kito

QUOTE(varlyte96 @ 2013 01 31, 10:13)
Pas mus atviras, bet po lempa šilumos pakanka, o jei mergina perkaista, nuropoja toliau atsigaivinti
Bijau, kad jei būtų uždaras, jau būtų per karšta, nebūtų jai kur nuo šilumos pasislėpt ir nebūtų kaip tų 10 laipsnių skirtumo užtikrinti tarp vieno terariumo galo ir kito 

O koks terariumo ilgis pas Tave? nes mano uždengtame twen kur lempos - yra apie 25-27, o kur namelis, kitame kampe - apie 22, kai lempos sujungtos...
P.s. - ne į temą, bet gal žinot, ką aš dabar prisidariau, ką ne taip paspaudžiau, kad man viską rodo TAIP PADIDINTU vaizdu ir šriftu, kad jau net nervai ima

QUOTE(vytenė @ 2013 01 31, 07:21)
O koks terariumo ilgis pas Tave? nes mano uždengtame twen kur lempos - yra apie 25-27, o kur namelis, kitame kampe - apie 22, kai lempos sujungtos...
P.s. - ne į temą, bet gal žinot, ką aš dabar prisidariau, ką ne taip paspaudžiau, kad man viską rodo TAIP PADIDINTU vaizdu ir šriftu, kad jau net nervai ima

Tiksliai nepasakysiu, bet kiek pamenu kažkas apie metrą prie 60 cm. Po lempa apie 30 laipsnių, o kitam gale, kur Jonės miegamasis, ten jau tik pora laipsnių šilčiau, nei kambario temperatūra

Pastebėjau, kad kokia savaitė ar dvi forumas paikioja, prieš kokią savaitę kurį puslapį bespaustum permesdavo į pirmąjį puslapį, bet paskui susitvarkė. Nors gal pas Jus tiesiog ekrano dydžio nustatymai nusimušė. Pabandykit pati pakrapštinėti ar kokį nagingesnį vyrą pasikviesti

QUOTE(varlyte96 @ 2013 01 31, 11:15)
Tiksliai nepasakysiu, bet kiek pamenu kažkas apie metrą prie 60 cm. Po lempa apie 30 laipsnių, o kitam gale, kur Jonės miegamasis, ten jau tik pora laipsnių šilčiau, nei kambario temperatūra
Pastebėjau, kad kokia savaitė ar dvi forumas paikioja, prieš kokią savaitę kurį puslapį bespaustum permesdavo į pirmąjį puslapį, bet paskui susitvarkė. Nors gal pas Jus tiesiog ekrano dydžio nustatymai nusimušė. Pabandykit pati pakrapštinėti ar kokį nagingesnį vyrą pasikviesti

Na visi kiti puslapiai, FB ir pan. - normalaus dydžio, kaip visad, ti SM man nebenormalus tapo...

Na pas mane ta šilumos problema turbūt tokia dar ir dėlto, kad mes patys kūrenam...Nėra pastoviai namie šilti radiatoriai ir vienoda temperatūra... per naktį išvėsta iki 18-17, paskui kai pakuri, šiltą būna, bet jei lauke nėra šalta, ryte nekuriam, tik grįžę per pietus ar dar vėliau... Tai man šaltuoju periodu tik uždengus pavyksta terariume palaikyti kiek didesnę nei 20 temepratūrą (kai lempos išjungtos... nepalieku įjungtų , kai nieko nėra namie, maža kas...

Papildyta:
QUOTE(varlyte96 @ 2013 01 31, 11:13)

Stigmochelys pardalis ir naktį reikalinga +25C, su atviru terariumu nesigautų, nebent ir naktį keraminę lempą kaitinti.
QUOTE(Zindre @ 2013 01 31, 08:38)
Šitiems tai taip, bet horsfieldukams naktį keraminė lempa rekomenduojama jei jau labai kambaryje šalta. Na, jei pas mane nukristų žemiau kokių 18, tai tada jungčiau, bet niekad nebūna vėsiau, tai pas mus šildomasi tik dieną