Įkraunama...
Įkraunama...

Sausumos vėžliai

[quote=pantuflia,2014 01 30, 15:32]

Poto. Jam lupasi oda. Čia normalu? Manau, gal kad auga. Nepasitaikė?

Oda lupasi ir maniškiui, manau normalu čia smile.gif
Pirma žiema, kaip mano nemiega, tai nebeišmanau kuo šerti... Patarkit, vėžlių mamos smile.gif

Ar kas bandėt sausus maistelius, kurie yra Maximoj? Ar iš viso verta juos pirkti?

4u.gif
Atsakyti
[quote=muku,2014 01 30, 16:39]
[quote=pantuflia,2014 01 30, 15:32]

Poto. Jam lupasi oda. Čia normalu? Manau, gal kad auga. Nepasitaikė?

Oda lupasi ir maniškiui, manau normalu čia smile.gif
Pirma žiema, kaip mano nemiega, tai nebeišmanau kuo šerti... Patarkit, vėžlių mamos smile.gif

Ar kas bandėt sausus maistelius, kurie yra Maximoj? Ar iš viso verta juos pirkti?

4u.gif
[/quote]

normalu, kad lupasi oda. Mano žiema pagrinde maitinasi cukinija ir kriauše. Kartais obuolio pagraužia. Salotų - greižtai atsisako, matomai jaučia kad ne ekologiškos. O šeip žiemą jiis lėtesnis, daugiau miega, atitinkamai mažai valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 30, 16:51)
normalu, kad lupasi oda. Mano žiema pagrinde maitinasi cukinija ir kriauše. Kartais obuolio pagraužia. Salotų - greižtai atsisako, matomai jaučia kad ne ekologiškos. O šeip  žiemą jiis lėtesnis, daugiau miega, atitinkamai mažai valgo smile.gif

Va va, mano irgi maitinasi šiemet cukinija ir kriauše... na dar morkomis... kitko - nenori... pernai valgė šaldytas žoles, kiaulpienių žiedus, vasarą prišaldžiau daugiau - nė nepažiūri į tą pusę schmoll.gif parduotuvines salotas irgi ignoruoja. Visad prie agurko puldavo (kad ir pernai žiemą, jie irgi būdavo parduotuvinai, kaip ir dabar) - šiemet taip iš bėdos pakramsnoja, o obuolio visai nenori... Na reziume - mano šuniui yra gerai smile.gif jam viskas patinka, ko vėžliai nesuvalgo, net kiaulpienių žiedai lotuliukas.gif Vasarą, lauke pamatęs, kad vėžlės juos skabo, irgi skabė ir valgė smile.gif
Atsakyti
Mano valgo tik salotu lapus (kinisku kopustu atsisako, nors lapai panasus) ir maisteli is kikos. Daugiau nieko. Bet pabandysiu dar moliuga duot.
O el judruma, tai gal net gyvesnis nei vasara. Visa diena su ijungta lempa laikau, maisto visad turi, tai duodas.

O darot voneles? (mano pardavejas patare, bet nelabai maudau)
Atsakyti
QUOTE(pantuflia @ 2014 01 30, 17:42)
Mano valgo tik salotu lapus (kinisku kopustu atsisako, nors lapai panasus) ir maisteli is kikos. Daugiau nieko. Bet pabandysiu dar moliuga duot.
O el judruma, tai gal net gyvesnis nei vasara. Visa diena su ijungta lempa laikau, maisto visad turi, tai duodas.

O darot voneles? (mano pardavejas patare, bet nelabai maudau)

Karts nuo karto darau tas voneles smile.gif bet žiemos šaltuoju periodu tikrai nedažnai smile.gif vasarą dažniau, vos ne kasdien kartais tekdavo maudyti - iš lauko parsinešdavau apkibusiom kojom ir kiauto apačia, nes mėgsta pasirausti po žemę su nagais smile.gif
Atsakyti
Mes tai i savaite karta maudom, ji tuo metu labai labai daug issitustina smile.gif kokius tris kartus vandeni reikia keist kol maudos smile.gif o valgo tai geriausiai salotines sultenes.
O jus daznai ji seriat? Mes tai viena karta per diena idedam jam daug maisto, o kai pavalgo ji isimam. nepaliekam maisto, kad nepersivalgytu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džilonukė* @ 2014 02 03, 00:43)

O jus daznai ji seriat? Mes tai viena karta per diena idedam jam daug maisto, o kai pavalgo ji isimam. nepaliekam maisto, kad nepersivalgytu. smile.gif

specialiai neduodam, jei pvz miega, o jis miega būna ir po pora dienų dabar, ypač kai temperatūra lauke krito. Be to mano jau tubūt tokio amžiaus , kai jo neperšersi - kai paėda, daugiau nebeįsiūlysi schmoll.gif
Atsakyti
Aš dinozauras biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 02 10, 09:12)
Aš dinozauras  biggrin.gif

user posted image

LAbai grazus dinozauras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džilonukė* @ 2014 02 11, 01:13)
LAbai grazus dinozauras  thumbup.gif

Pritariu 4u.gif thumbup.gif Toks nuotaiką pakeliantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2014 02 11, 09:46)
Pritariu  4u.gif  thumbup.gif  Toks nuotaiką pakeliantis  smile.gif

čia iš 100-tojo karto nuotrauką pavyko padaryti, nes jis tiesiog vietoje nestovi - iš karto varo mane kandžiot biggrin.gif
Atsakyti
gerulis thumbup.gif

mes saviske jau nesimes namo gal kita savaite, ismiegojo ramiai rekomenduojama savaiciu skaiciu, orai nesala, tegu siauteja jau wub.gif
Atsakyti