QUOTE(RZK @ 2013 02 06, 14:15)
Aiškinuos "Sweet dreams" schemutę (didelis ačiū siuntėjai ) . Pradžioje 7 akys. Ar akis nukėlimui pradžioje eilės pridėt , ar nereikia ? Nes jei nepridėt , iš 2k , gale gausis 1k pirmoje ir kt. eilėse . Dar įdomu , kad rašto motyvas 12akių , numezgus 181 , gaunasi 14 *12 = 168a. Lieka 13 akių prie galų , 7 a. pražioje ir 6 a.gale . Kažkaip nesimetriška , 1 akim gale mažiau . Kas mezgėt , gal suprasit , kas neduoda ramybės , nenoriu ardyt , geriau pasiaiškinsiu . Siūlai sunkiai ardosi , po ardymo tik mest nuardytus lauk , nes pūkelis nusidrasko.
Alia kokios Jūs šaunuolės , kad tiek schemų išnagrinėjat , primezgat , dar mažiukus auginat ! :

Pažiūrėjau ir įsidrasinau megzt , ko nedarius.
Specialiai suskaičiavau motyvus,man gavos 15, kai pradėjau kiauraraštį, o akių buvo 181,pabaigoj jau buvo 23 motyvai,nes vis priaugo iš šonų.Lygtai ir man vienam šone kažkurioj vietoj viena akim daugiau atsirado, nusprendžiau, kad mano mezgimo klaida, kad apsižioplinau ir vienoj pusėj sumezgiau 2,kad išsilygintų
Žiūriu aš į tą savo skarą ir ji man daros vis gražesnė

Dabar mezgu Drift Away,gal čia tas banguotumas pereinančių spalvų siūlais bus privalumas