Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių lizdas namo pastogėje/balkone

QUOTE(SoJa @ 2006 05 15, 11:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Turbūt išsigando visų čia suminėtų patarimų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Greičiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakalbinkit gaisrininkus, gal kuom padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus ta pati problemėlė jau antri metai.
Pernai širšės buvo susisukusios pastogės, šiemet gėlių darželyje dekoratyviniame medelyje. Suskrido toks būrys kaip geras kibiras per dieną.
Taigi patirties jau turime. vakare, kada jos suskrenda miegot vyras apsirengia taip rimčiau (akiniai, striukė su kapišonu, ilgos kelnės ir t.t.) ir su dviem flakonais su diklofosu ramiai prisiartina ir gerai gerai išpurškia, o tada į kojas smile.gif)...
Jos per kokias tris minutes pradeda lūžti ir kristi.
Kada aprimsta dar kartelį ir dar kartelį...
Po to belieka viską sušluoti smile.gif)
Atsakyti
Pas mus irgi balkone susuko lizda.... doh.gif
Norėčiau, kad jų tas avilys būtų tvarkingai perkeltas, kur nors miške ant medžio šakos, nenoriu jų galabiti. Bet, kur iš tiesų reikėtų kreiptis, kad nukabintų tą avilį? Nes aš viena motera tikrai nesusitvarkysiu..... Gal kas jau kreipetės į ugnegesius?
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2006 06 16, 14:46)
Pas mus ta pati problemėlė jau antri metai.
Pernai širšės buvo susisukusios pastogės, šiemet gėlių darželyje dekoratyviniame medelyje. Suskrido toks būrys kaip geras kibiras per dieną.
Taigi patirties jau turime. vakare, kada jos suskrenda miegot vyras apsirengia taip rimčiau (akiniai, striukė su kapišonu, ilgos kelnės ir t.t.) ir su dviem flakonais su diklofosu ramiai prisiartina ir gerai gerai išpurškia, o tada į kojas smile.gif)...
Jos per kokias tris minutes pradeda lūžti ir kristi.
Kada aprimsta dar kartelį ir dar kartelį...
Po to belieka viską sušluoti smile.gif)

Geras. Reikes pabandyti. Tik pas mus vieta savotiska - tarpulangis, tai baisu, kad i visu neprilystu g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms ax.gif Aš čia su tokiu intymiu klausimu bandau jus trukdyti... Ir tikuos, jog čia pataikiau smile.gif Žodžiu yra tokia problema: širšių viešbutėlis balkone įsiveisė. Ir ne šiaip kur palubėj, kamputy... Mūsų balkonas iš lauko ir iš vidaus yra iškaltas plastmasinėmis lentelėmis, o tame tarpe tarp tų lauko ir vidaus lentelių, kuriame nėra plytų (seniau statytuose namuose taip yra, kad koks pusmetris balkone nebūdavo įprastai užmūrytas, o paliekamas grotuotas kiauras tarpas. Nežinau ar aiškiai aš čia blink.gif ) ir įsiveisė tos širšės. Iš lauko matyti, kad jos ten kažkur radusios plyšelį prie sienos ir lenda... Nei balkone langą gali praverti, nei ką... O viską ardyti ir plėšyti irgi gaila... O ir sugelt juk gali. Tai vat ir kreipiuosi į jus tokiu klausimu - KĄ DARYT? ax.gif Ir pačiam balkone įėjus kaip girdis tas jų duzgesys... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistute666 @ 2007 08 10, 12:24)
Laba diena visoms  ax.gif  Aš čia su tokiu intymiu klausimu bandau jus trukdyti... Ir tikuos, jog čia pataikiau smile.gif Žodžiu yra tokia problema: širšių viešbutėlis balkone įsiveisė. Ir ne šiaip kur palubėj, kamputy... Mūsų balkonas iš lauko ir iš vidaus yra iškaltas plastmasinėmis lentelėmis, o tame tarpe tarp tų lauko ir vidaus lentelių, kuriame nėra plytų (seniau statytuose namuose taip yra, kad koks pusmetris balkone nebūdavo įprastai užmūrytas, o paliekamas grotuotas kiauras tarpas. Nežinau ar aiškiai aš čia  blink.gif  ) ir įsiveisė tos širšės. Iš lauko matyti, kad jos ten kažkur radusios plyšelį prie sienos ir lenda... Nei balkone langą gali praverti, nei ką... O viską ardyti ir plėšyti irgi gaila... O ir sugelt juk gali. Tai vat ir kreipiuosi į jus tokiu klausimu - KĄ DARYT?  ax.gif  Ir pačiam balkone įėjus kaip girdis tas jų duzgesys...  blink.gif

Ispurksk su diklofosu ar dar kokiais nuodais, bet veiksmingiausi buna musu "tarybiniai" purskalai.Jei rasi kokiu plysiu ir pripuksk ten. Gal net velai nakti geriau bandyk, jei daug ten ju skraido. tongue.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ta pati bėda, tik pas mus prie namo lauko durų į tokį patį plyšį kaip pas tave Uoga3 jos lenda blink.gif , tai vyras pabanė silikonu tuos plyšius užpūst, bet šiandien dar baisiau kolidoriun persikėlė, tai ir galvoju ką čia man daryt... unsure.gif tikriausiai ir aš keliausiu diklofoso pirkt, bo nieko kito čia nebus.... per garažą visai neturim noro vaikščiot mastau.gif tuo labiau, kad viena mane jau pašventino visai nesenai bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vetra_: 10 rugpjūčio 2007 - 15:27
Pas mus buvo sirses,tai vyras su siurbliu susiurbe per kelis kartus ax.gif Tiesa-2 pasipriesino-igele lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus smile.gif Bet bėda ir yra tame, kad nei per kur purkšt ar siurbt nėra... g.gif Visų lentų lyg ir lupt nesinori, o ir tas problemų juk nežmoniškai (t.y. įgėlimų) sukeltų... biggrin.gif O iš laukinės pusės jos per labai mažiukus tarpiukus lenda... g.gif
Atsakyti
O pas mus ir balkono apacioje, kur su kaimyno balkonu susiliecia-yra sirsiu. Is pradziu ju budavo 1 arba 2, bet ziurim, kad ju vis daugeja. O ir lizdo jokio pas mus ten nesimato. Tiesiog galvoju gal pabandyti purksti su kokia kobra, bet bijau kazkaip tu sirsiu as g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
kvieskit TV pagalbą 4u.gif
Atsakyti