Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Aha ir aš nustebau, kad įsisuko vyriškis smile.gif)) nors ir tema ne apie plaukus, bet vistiek čia tox moteriškas reikalas smile.gif))nes mano vyras taj juokiasi iš mano tokio užsiėmimo, ypač kai gavau kažkokį su religija susijusį žurnaląsmile.gif o tie katalogai tai galiu pasakyti, kad jau pravertė thumbup.gif nes buvo atavžiavę draugai kur butą isirenginėja, tai mano vyras sako va mačiau tokią idėją kataloguose, kur žmona parsisiuntė. Tai parodėm jiem, net labai patiko ir tuos katalogus išsivežė smile.gif ir beje kalbant apie paštininkes visada galvojau lengva kažką apkaltint kai nieko negauni, bet kaj pati negavau tų velvet servetelių, ar kokių ten, kur visos gavo, tai galvoju gal ir teisingas mitas apie jas, nes rimtai nieko nebegaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 12 01, 15:28)
O aš taip tikėjausi iš milupos žvakutės sulaukti 1-ojo gimtuko proga, net prieš mėnesį dar kartą užpildžiau. Bet nieko, matyt žvakutės pasibaigė  laugh.gif

mes gavom pora. berods namuose turetu dar buti, galeciau persisuti 4u.gif

QUOTE(dukartdu4 @ 2012 12 02, 02:05)
Ne ne PMS (nebent jos ir vyram buna g.gif ) tiesiog smagu žiurėti kaip džiaugetės gavę kokia kvepiančia atvirutę ar kitoki niekuti.Jei nesuprantatę humoro čia jau jūsų problemos-be to juk atsiprašiau ankščiau jei ką įžeidžiau blush2.gif

o ko nesidziaugti? vis geriau nei saskaita gauti biggrin.gif o ir keisti i sikpopieri gerai, juk moketi uz tai nereikia lotuliukas.gif o zurnalus keicia? g.gif maniau tik laiksrascius, nes zurnalu svoris daug didesnis unsure.gif
o vyram negali buti PMS? jei gali su moterimi kartu lauktis tai gal gali kartu ir PMS buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 03 gruodžio 2012 - 13:33
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 30, 15:31)
Gavau šiandien didžiulę krūva interjero  katalogų iš šios nuorodos. Kurjeris atvežė 4u.gif

as irgi penktadieni gavau po ilgos tylos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 12 03, 13:32)
mes gavom pora. berods namuose turetu dar buti, galeciau persisuti  4u.gif
o ko nesidziaugti? vis geriau nei saskaita gauti  biggrin.gif o ir keisti i sikpopieri gerai, juk moketi uz tai nereikia  lotuliukas.gif o zurnalus keicia?  g.gif maniau tik laiksrascius, nes zurnalu svoris daug didesnis  unsure.gif
o vyram negali buti PMS? jei gali su moterimi kartu lauktis tai gal gali kartu ir PMS buti  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Gimtuką jau atšventėm, bet labai smagu, kad taip draugiškai jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zakareviciute @ 2012 12 01, 15:27)
Per kiek laiko gavote Tena? smile.gif
Nes aš iš jos laukiu laukiu mėginuko  ir vis dar negavau g.gif

zinokit atsibodo ir laukti, maniau, kad negausiu, jau net nesitikejau, tai gal pora menesiu uztruko, bijau pameluot, bet ilgai.Zodziu-gausit:)kantrybes
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 03 gruodžio 2012 - 16:28
QUOTE(IN @ 2012 12 03, 16:24)
zinokit atsibodo ir laukti, maniau, kad negausiu, jau net nesitikejau, tai gal pora menesiu uztruko, bijau pameluot, bet ilgai.Zodziu-gausit:)kantrybes

Na tikiuosi gausiu ax.gif tai dar teks kokį mėnesiuką palaukti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gavau Tena įklotėlius. Seniai buvau užsisakius, ilgai laukiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupuziuke @ 2012 12 03, 13:38)
as irgi penktadieni gavau po ilgos tylos  thumbup.gif

o man kažkodėl tik vieną atnešė, nors užsisakiau visus sad.gif
Atsakyti
Nemokama kalėdinė atvirtutė iš Bigbox.lt . Atvirutę galima užsakyti čia: http://www.bigbox.lt/kaledos/
Atsakyti
QUOTE(labasitas @ 2012 12 03, 21:14)
Nemokama kalėdinė atvirtutė iš Bigbox.lt . Atvirutę galima užsakyti čia: http://www.bigbox.lt/kaledos/

Ačiū už nuorodėlę smile.gif
Atsakyti
Daug visko uzsisakiau, bet matyt nepatinka mano adresas. Niekoo negaunu sad.gif
Atsakyti